Jotain uutta minusta?

En varmaan koskaan kyllästy näihin faktapostauksiin? En niiden lukemiseen saatika sitten kirjoittamiseen. Pitäisikö keksiä joku uusi nimi näille? Kuulostaisi edes uudelle. Tämä päivä on hurahtanut mukavasti rentoillen ja faktoja rustaillen. Siivoilua, pyykinpesua, treenaamista, valokuvaamista jne. Hassua miten niiden lomassa sitten aina irtosikin mielen päälle jokunen fakta.

Välillä on muuten ihana viettää tällaisia ”ei mitään ohjelmaa” päiviä. Vaikka onhan tämä vähän sellaista laiskanpuoleista touhuamista, mutta silti jotenkin niin rentouttavaa. Olen vielä yksin kisujen kanssa himassa, joten omille ajatuksille on todellakin ollut tilaa.

IMG_3198-002

 • Olen koukussa hyvään oloon, hyvinvointiin ja siihen, että sekä mieleni ja kehoni voi hyvin. Olen varmaan jollain tapaa jonkunlainen hyvinvointiaddikti. Koko maailma vaan näyttää kirkkaamalle, kun elää terveellisesti.
 • Jos joku ei sitä vielä tiennyt, niin mulla ei ole hiustenpidennyksiä, tuuhennuksia tai mitään jatkeita. Tukka on ihan aito ja ikioma.
 • Mulla on siniset silmät, enkä käytä ruskeita piilareita.
 • Olen aina ollut hyvä kuvataiteissa. Tosin, aikoihin en ole taiteita harrastanut, joten tiedä sitten osaanko enää piirtää.
 • Vastaavasti inhosin aina koulussa kemiaa, fysiikkaa ja matikkaa.
 • Mua ällöttää tiskirätit. Meillä talouspaperia kuluukin rullatolkulla…
 • Multa puuttuu lähestulkoon täysin miellyttämisen halu. Joissain tilanteissa se voi olla huono ja joissain taas hyvä seikka.
 • Inhoan meikkaamista. Tykkään kuitenkin näyttää freesiltä, joten pakkohan sitä on harrastaa. Silmämeikki on mulle se kaikista ärsyttävin ja siksipä todella harvoin teen mitään luomiväri-rajaus comboa.
 • Olen todella huono tekniikan kanssa, oikea tekniikan ihmelapsi.

IMG_3191-003

 • En tykkää oikein mistään muusta lihasta kuin kanasta. Jauheliha menee joissain ruoissa mutta kaikki possupiffit sun muut ällöttävät mua. Näin on ollut todella pitkään, ihan lapsesta saakka.
 • Tämän kevään aivan lemppari ykköstrendi on liehulahkeet, ahh! Multa löytyy jo yhdet kyseiset housut valkoisena, sekä yksi haalari ja vielä pitäisi löytää mustat tai tummansiniset pökät.
 • Olen todella kiinnostunut coresta harrastuksena. En nyt tarkoita mitään kevyttä viidentoistaminuutin Elixian hissuttelucorea, vaan ihan kunnon coretunteja. Kertokaahan jos joku teistä käy sellaisilla niin mihin kannattaisi mennä? Ehkä Helsinki Core Trainers? Tuo on harrastuksena kuulemma hyvinkin kokonaisvaltainen, vaikka pääosin liikkeet keskittyvätkin keskivartalon lihaksistoon.
 • Mua ärsyttää todella paljon jos ihmiset värittävät totuutta tai jotain tapahtunutta. Se on jotain niin ärsyttävää. Miksi totuutta ei voida kertoa sellaisena kuin se on? 
 • Olin lapsena WWF:n pandamyyjä ja tienasin sillä taskurahaa.
 • Käyn ihan todella, todella harvoin Mäkkärissä tai ylipäänsä hampurilaisella. Joku kotitekoinen kunnon burgeri kyllä menee, mutta Mäkkisafka ei ole mun mielestä mitenkään erikoista. Mieluummin hyvä pizza kuin purilainen.

Osuiko tai upposiko mikään kohta? 

On my way

12 vastausta artikkeliin “Jotain uutta minusta?”

 1. Nyt on pelottavat nää sun kuvat vaikka kauniit ovatkin. Mulle tulee ihan mieleen The Ring ja Grude kauhuelokuvat, hui :D Jää vaan oottamaan että hyökkäät kuvasta ulos tai pää kääntyy 360 astetta! Hihi.

 2. Täällä taas melkeen kaikki muu liha menee paitsi kana :D Ja vähän kauhistuin tuota talouspaperin kulutusta, mutta ymmärrän hyvin miksi tiskirätti on ällöttävä :D Ainiin ja minäkin valitsen enemmin pitsan kuin hampurilaisen, mieluiten tietenkin kotitekoisen!

  • Joo, meitä on moneen junaan. :) Hahah, niin no kyllä mäkin välillä kauhistelen… Rättihän on myös aikamoinen bakteeripesä ja helposti alkaa haisemaan, yöks. Kotitekoiset pizzat ovat kyllä aivan parhaita, saa itse päättää täytteet jolloin lopputulos on paras mahdollinen. :)

  • Ne eivät itseasiassa ole meidän omia kisuja, valitettavasti. Ovat hyvän ystäväni kissat, jotka kuuluvat nyt tähän helahoitoon, kun asutaan hänen asunnossaan väliaikaisesti. :)

 3. ”◦Mulla on siniset silmät, enkä käytä ruskeita piilareita.” Joskus kuvissa näkyy ruskeat silmät, niin mietin onkohan piilarit vaikka mainitsit ettet käytä. Käytätkö kuitenkin joskus,vai kuljet ihan omilla?

  • En käytä ikinä ruskeita piilareita, miksi valehtilisin? :) Mulla on yhdet sellaiset, jotka korostaa sinistä sävyä ja ne linssit vie silmää tummansinisemmäksi. Jossain valossa näyttää siis hyvin tummille silmät, kun on ne päässä. Mutta kun luonnonvalossa läheltä tarkastelee niin ovat ihan siniset.

 4. Kivoja nämä faktapostaukset :) Mulla osu ja uppos nää kohdat:

  ”Olen koukussa hyvään oloon, hyvinvointiin ja siihen, että sekä mieleni ja kehoni voi hyvin. Olen varmaan jollain tapaa jonkunlainen hyvinvointiaddikti. Koko maailma vaan näyttää kirkkaamalle, kun elää terveellisesti.”
  -hyvinvointiin liittyvät jutut on mun lempi kiinnostuksen kohde! :D Tykkään lukea hyvinvointiblogejaja kokeilla uusia superfoodeja, luontaistuotteita, ruokia jne. Pyrin myös liikkumaan säännöllisesti ja hemmotella itseni pienillä kivoilla jutuilla jne :)

  ”Jos joku ei sitä vielä tiennyt, niin mulla ei ole hiustenpidennyksiä, tuuhennuksia tai mitään jatkeita. Tukka on ihan aito ja ikioma.”
  -sama ja itse en ole myöskään värjännyt koskaan. Omistan myös paksun ja pitkän tukan :)

  ”Olen aina ollut hyvä kuvataiteissa. Tosin, aikoihin en ole taiteita harrastanut, joten tiedä sitten osaanko enää piirtää.”
  -sain myös hyviä arvosanoja ja kuvisstipendinkin ala-astella :D Mulla kans jäänyt piirtäminen, ja oonkin miettinyt jos osallistuisin jollekkin kuviskurssille.

  ”Olin lapsena WWF:n pandamyyjä ja tienasin sillä taskurahaa.”
  -mäkin olin todella innokas pandamyyjä. Harrastin sitä muutaman vuoden ja parhaimmillani ansaitsin minitelkkarin :D

  • Aika moni kohtahan osui ja upposi. Etenkin sydäntä lämmittää, että joku muukin on ollut Panda-myyjä. :D Mä sain jonkun cd-soittimen sun muuta. Vitsit muistan miten kiva se oli valita niitä lahjuksia sitten, kun oli saanut mukavasti myytyä. :)

 5. Nää faktaposaukset on mielenkiintoisia ja kun luin tuon Even kommentin oli pakko tsekata kuvat uudelleen :D BTW oot hyvin kuvauksellinen :)

  • Samaa mieltä. :) Hahah, totta. Onhan toi toinen etenkin aika creepy.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta