Kookos-banaanipannarit

Kuten tiedättekin, täällä tehdään lähestulkoon joka viikonloppu banaanipannareita. Aina välillä on kuitenkin kiva hieman varioida ja hakea uusia makuja tuohonkin ikisuosikkiin. Tänään päätin kokeilla kookosversiota, sillä kyseinen maku on yksi aivan ehdottomista suosikeistani. Voisin tunkea sitä lähestulkoon joka paikkaan, makeaan ja suolaseen.

Resepti onnistui mielestäni todella mukavasti, joten päätin jakaa sen myös teille. Annos on yhdelle henkilölle, joten kannattaa tuplailla jos aikoo tarjoilla isommallekin porukalle.

Kookos-banaanipannarit 

  • 1/2 tl CocoVi:n kookossokeria
  • 1 rkl CocoVi:n kookosjauhoja
  • 1 rkl CocoVi:n psylliumia
  • 2 kananmunaa
  • 1 suurehko kypsä banaani
  • 1/2 rkl kookoshiutaleita
  • Ripaus suolaa

Laitetaan koko konkkaronkka blenderiin ja vatkataan tasaiseksi massaksi. Paistetaan miedohkolla lämmöllä ja kookosöljyä paistorasvana käyttäen. Lopuksi kasataan torniksi ja ripotellaan päälle suomalaisia pakastemustikoita, agavea tai hunajaa, sekä kookoshiutaleita. Myös erilaiset pähkinät (etenkin cashew) toimivat mielestäni tässä tarkoituksessa erinomaisesti.

Oikein mukavaa sunnuntaita, tänään vielä aikaa keräillä energiaa tulevaan viikkoon! 

IMG_3146-001

* CocoVi:n tuotteet saatu yhteistyössä.

Kommentit (2)
  1. Olis joskus kiva kokeilla joitain näistä sun resepteistä mut näissä kaikissa käytetään kaikkia ihme jauhoja tms mistä oo ikinä kuullukkaan (esim tässä tuo psyllium?) niin ei oikein pysty 😀 olis kiva kuulla jos niitä pystys vaikka korvaa jollain muulla!

    1. Psyllium ei ole pakollinen. 🙂 Jos kuitenkin haluat kokeilla sitä niin osta pussukka, maksaa ehkä 6 euroa suhteellisen iso pussi ja toimii todella hyvin leivonnassa. Kookosjauhonkin voi korvata jollain muulla, mutta sitäkin myydään ainakin ihan Kookaupassa. Kannattaa siis soveltaa. 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *