Välipalahurahdus

Tämän hetken ehdoton välipalojen kingi on Alpron mantelinen soijajogu yhdistettynä suomalaisiin mustikoihin, cashew-pähkinöihin, kookoshiutaleisiin, sekä hunajaan. Super nopea tehdä ja mikä parasta, aivan mielettömän herkullinen yhdistelmä.

Olen siinä mielessä jännä tapaus, että mulla vaihtelee hyvin pitkälle kausittain nämä suosikit. Syön viikkoja todella paljon jotain ruokia ja sitten yhtäkkiä tulee stoppi. Saattaa tulla jopa ihan sellainen stoppi, että kyseinen paljon nautittu ruoka alkaa ällöttämään. Joskus aina mietin johtuvatko nämä himotus-hurahdukset jollain tapaa hormoneista, vai mistä lie? Mies meinaan vetelee vuodesta toiseen aina samoja ”herkkuja” eikä kyllästymisestä ole tietoakaan. :D Olenkohan vallan ainokainen?

Jokatapauksessa tämän hetken suosikki maistuu ainakin niin hyvälle, etten siitä (toivottavasti) ihan hevillä luovu. Suosittelen testaamaan! Myös se Alpron kookosjogu sopii tähän vallan mainiosti.

IMG_3125-002IMG_3114-001

On my way

6 vastausta artikkeliin “Välipalahurahdus”

  1. mä käytän toisinaan alpron tuotteita, mutta joka kerta mulla nousee karvat pystyyn niiden ainesosaluetteloiden pituuksista! En uskalla jatkuvassa käytössä suosia, koska en tiedä mitä tuotteet ihan oikeesti sisältävät tai kaikki ainesosat tarkoittavat. Mitä mieltä sä oot niistä ja ootko perehtynyt tarkemmin tähän puoleen?

    • Olet oikeassa, ihan puhdasta tavaraahan nämä eivät ole mutta koska itse en käytä maitorahkaa niin on välillä kiva syödä edes jonkunlaista ”jogurttia”. Se on kyllä ikävää, että kaikkeen tungetaan säilöntäaineita sun muuta mutta minkäs tekee… Not good.

  2. Kuulostaa ja näytää niin hyvältä ja kaiken lisäksi helpolta että tätä on pakko kokeilla!

  3. Kuulostaa ja näytää niin hyvältä ja kaiken lisäksi helpolta että tätä on pakko kokeilla!

  4. tuossakin on suuri määrä kookosöljyä eikä sekään ole toeteellisesti todistettu olevan niin terveellistä mitä väitetään! Se on edelleen kovaa rasvaa koska kovettuu jääkaapissa:)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta