Kulmakarvani

Rakastan paksuja kulmakarvoja, luonnollisia ja näyttäviä. Enkä nyt puhu mistään ykk-karvoista, vaan siisteistä ja tuuheista sellaisista. En kuitenkaan varmaan ole ainoa, joka on joskus nyppinyt kulmiaan väärästä kohtaa, nimittäin ylhäältä päin. Nousee ihan kylmät väreet iholle, kun mietinkin sitä viivamaista kulmakarvatrendiä… Onneksi itse en ihan siihen pahimpaan viivaan sortunut! Monella ei nimittäin varmaan tänä päivänäkään kasva karvat kunnolla, jos ne on kerran nypitty lähestulkoon kokonaan pois. Omat kulmanikin ovat jostain kohtaa vähän vajaat ja karva ei kasva ympäriinsä täysin tiheään. Kun oikein läheltä katsoo huomaa myös tuon, että kulmia on nypittu kulmakarvojen yläreunasta.

IMG_3549-002

Olen jo hyvin pitkään käyttänyt kulmien fiksailuun luomiväriä tai kulmakarvoille tarkoitettua väripalettia. Väripaletti hajosi joku aika sitten kylppärin lattialle, joten taas on tehty paluu luomiväriin. Mielestäni molemmat toimivat erinomaisesti, toki karvoille tarkoitettu väri on hieman kovempaa, eikä levity yhtä kevyesti kuin luomiväri. Lopputulos on mielestäni kuitenkin jopa hieman pehmeämpi ja kivempi ihan luomivärillä tehtynä.

Vastaavasti en ole ollenkaan kulmakynän ystävä. Mielestäni sillä tulee helposti liian piirretty lopputulos, mikä on mielestäni kaukana luonnollisuudesta ja omasta kulmakarva ihanteestani. Lisäksi kynällä on hankala saada tarpeeksi tuuheutta, toisin kuin värillä. Nämä toki lienevät makuasioita, toiset vannovat kynän nimeen ja toiset taas värin.

2015-03-291

Tällä hetkellä mulla on käytössä Lumenen luomiväripaletti, sävy 8 tunturimaisema. Ja luonnollisesti tuo tummempi sävy paletista, joka istuu oikein mahtavasti omiin kulmiini mustan tukan parina. Kuvissa mulla ei ole muuta meikkiä, joten siksi kulmat saattavat hieman pompsahtaa esiin. Tavallisesti meikin kanssa lopputulos on hieman pliisumpi.

IMG_3513-002

Kulmavärin lisäksi viimeistelen karvat aina Lumenen kulmakarvavahalla. Tuo on ollut yksi meikkipussini kulmakivistä ainakin kymmenen vuotta. Ihan paras tuote saada karvat ojennukseen!

IMG_3522-002

Alla lopputulosta täysin valmiista kulmakarvalookista. Paksuhkot mutta pehmeät. Aina ei kulmakarvameikkikään onnistu, mutta tällä kertaa siitä tuli lähestulkoon täydellinen.

2015-03-29

Millaisista kulmakarvoista te pidätte? Oletteko enemmän kynän vai kulmavärin ystäviä?

On my way

6 vastausta artikkeliin “Kulmakarvani”

 1. Sulla on kyllä kauniit kulmakarvat!

  Kulmat on mun mielestä hyvä kasvojen kehys ja ne pitääkin näkyä. An tarkoita nyt mustia viivoja vaan nimenomaan luonnollisesti :D Olen kanssa vannoutunut kulmakarvavahan käyttäjä ja käytössäni on nyt isadoran värillinen vaha, joka on ihan lyömätön! :D

  Ihanaa pääsiäisen odotusta!

  Jenna
  http://terksulife.blogspot.fi/

  • Kiitos. :)

   Olen täysin samaa mieltä, tärkeä osa kasvoja. Itse en olekaan Isadoraa kokeillut, pitää laittaa korvan taakse.
   Ihanaa pääsiäistä sinnekin!

 2. Tykkään myös luonnollisista kulmakarvoista.
  Mulla on vielä nin hyvä tuuri, että mun kulmien väri sopii todella hyvin mulle ja hiustenväriini, joten ei ole koskaan tarvinnut turvautua kynään tai kulmaväriin. Ja muutenkin kulmani kasvavat ”tasaisesti” eikä ole rakoja. :)

  • Samma här. :) Oih, kuinka onnekas olet. Itse joudun tummentamaan kulmiani, eivät ole ihan paria mustan tukkani kanssa. Ja nuo lovet ovat rasittavia… Sinulla taitaa siis olla täydelliset kulmat. :)

 3. Mä tyykkään sun kulmista tosi paljon! Itselläni on aika vaaleat kulmat (blondin kirous), joten saan olla värjäämässä niitä koko ajan. Olen aika huono käyttämään kulmakynää :D

  • Kiitos, itsekin olen suhteellisen tyytyväinen niihin. :) Suosittelen kulmakynän sijaan kokeilemaan juurikin luomiväriä tai kulmaväriä, toimii paljon paremmin! Värjäyskään ei toki ole huono kikka.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta