Välipalaa

Huhhuh mikä sää ulkona! Ei kyllä yhtään tee mieli poistua enää kotoa tämän päivän aikana, kesä tosiaankin tuloillaan. Noh, koitetaan pysyä positiivisina eikä anneta sään latistaa. Jos jotain hyvää niin vieläkin on valoisaa, se jos joku on kevään merkki…

Jaksan aika harvoin työpäivän jälkeen kokata mitään kunnollista. Ja kunnollisella tarkoitan siis lämmintä ruokaa, tai esimerkiksi salaattia johon tulee vaikka kypsennellä kanaa. Toki tämä riippuu kuinka ajoissa olen kotona, mutta näinä päivinä jolloin kotiudun vasta kuuden pintaan on se aika harvinaista. Tänään oli kuitenkin sen verran nälkä töistä tullessa, että oli pakko kokata ruokaisa salaatti ja vetää sen lisäksi pari gluteenitonta leipää lisukkeiden kera. Miten musta tuntuu, että nämä maanantait ovat aina tällaisia? Ruokarytmi sekaisin ja kokoajan nälkä.

Rakastan erilaisia salaatteja, ne ovat niin raikkaita ja herkullisia. Tänään tuli loihdittua setti joka sisälsi romaine-salaattia, rucolaa, kananmunan, puolikkaan avocadon, minitomaatteja, ananasta, cashew-pähkinöitä, sekä oliivi- ja hamppuöljyä. Niin ja päälle ripottelin vielä kuorittuja hampun siemeniä, ihan parhaita salaatissa!

IMG_3574-001IMG_3566-001

Kohta starttaa Kaylan vko. 7. Viime viikolla tuli kerrattua viikko 6 kuten enteilin, joten nyt hyvällä fiiliksellä eteenpäin. Näillä säillä on todellakin iloinen siitä, ettei tarvitse lähteä salille treenaamaan, vaan voi viettää lopun iltaa kotona ja treenata täällä. Kuulostampa laiskalta. :)

Kivaa illanjatkoa ja huomiseen! 

PS. Otan myöhemmin kommentteihin vastaus maratonin.

On my way

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta