Huhtikuun eka

Nyt ollaankin sitten jo huhtikuussa. Kesä lähenee vaikkei ihan sille tuntuisi. Kokoajan kuitenkin tekisi mieli jo keventää vaatetta vaikkei ilmat ihan vielä sitä soisikaan, onneksi kohta. Tämä kevät on mennyt jotenkin aivan kauheaa vauhtia. Meidänkin piti ottaa jotain minilomaa näille kuukausille mutta arvatkaa vaan onko se sitten jäänyt… Luulempa, että suosilla varaillaan seuraavaksi sitten ihan kesälomareissua. Jostain syystä ei ole edes ollut vielä mitään aivan ylitsepääsemättömän kauheaa matkakuumetta. Tai no olihan se siinä jossain kohtaa tammikuun alkupuolella mutta kevään edetessä on laantunut. Ehkä tämä tuleva pääsiäinen ajaa hieman asiaa, kun saa lepäillä neljä päivää. Mitäs teillä on suunnitelmissa?

Täällä pääsiäinen hurahtaa rennoissa tunnelmissa. Perjantaina ystäväpariskunnan kanssa dinneri ja lauantaina suunnataan Haikon Kartanoon minilomalle. Sunnuntai ja maanantai jäävätkin sitten ihan avoimiksi. Itse rakastan tuollaisia päiviä, joille ei ole laisinkaan suunnitelmia! Välillä musta tuntuu, että priorisoin arkea jotenkin todella surkeasti, kun tuntuu ettei kaikkea ehdi millään tekemään mitä haluaisi tehdä. Silloin, kun treenasin aamuisin tuntui kuin päivässä olisi paljon enemmän aikaa, ehkä pari lisätuntia? Nyt taas on ollut ihan ylitsepääsemättömän hankalaa edes miettiä nousua aamu kuudelta… Vitsit, kun saisikin taas noista aamutreeneistä kiinni! Ehkä sitten taas, kun palataan putkirempattuun asuntoomme ja salikin on vieressä. Jotenkin tässä väliaiakisessa kämpässä ei ole edes pystynyt miettimään lenkkipolkua aamuisin.

IMG_3603-0022015-03-311

Kengät Nike / Housut Zara / Paita Zara / Takki House of Brandon *gift / Laukku LV / Aurinkolasit Versace

Räpsästiin eilen nopsaa muutama asukuva mutta tuli aivan kauheita otoksia. Mulla on todella matala rima laittaa kuvia blogiin mutta eilisistä kuvista ei kyllä onnistunut mikään, hah! Jännä miten välillä on tuollaisia päiviä… Mähän en yleensä edes tsekkaa kuvia pahemmin siinä kuvaamis tilanteessa, joten se mitä sieltä muistikortilta löytyy on sitten ihan arvoitus. Kotikoneella valkenee karu todellisuus. Nojoo, kyllä tavallisesti aika moni onnistuu mutta eilen oli kyllä aivan kauheaa settiä. :D

Tämä oli vähän tällainen höpötyspostaus, juttu rönsyili aika mukavasti. Palailen vielä iltasella. Oikein energistä päivää!

On my way

4 vastausta artikkeliin “Huhtikuun eka”

  1. Kevään alku on mennyt kyllä vauhdilla. Mulla starttas tänään viikon miniloma ja monenmoista on kyllä suunnitelmissa, mutta myös ihan sitä oleilua vaan :)

    • No äläpäs muuta sano! Oi ihanaa, nautihan lomastasi. :) Mun pitää odotella vielä kesään…

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta