Ripsitarjous huhtikuulle

Kävin viime viikon lopulla jälleen *Anniinalla huollattamassa ripseni ja nyt ne ovat taas esittelykelpoiset. Silloin ensimmäisellä volyymikerralla laitettiin aika näyttävät ripset (useampi volyymitupsu yhteen ripseen), mutta nyt on suosilla siirrytty luonnollisempaan linjaan. Luonnollinen voi olla meille jokaiselle tietysti täysin erilainen käsite, mutta omaan silmääni nämä minulla tällä hetkellä olevat ripset ovat juurikin sellaiset. Ja oi tätä huolettomuutta. Kuljen nykyään taas aika paljon ilman meikkiäkin, kun ripset tosiaan tekevät lookista heti huolitellumman näköisen.

Beauty Anniina tarjoaa lukijoilleni koko huhtikuun ajan uudet ripset 100 eurolla. Niin volyymit, kuin normaalit pidennyksetkin. Kohtahan on edessä oikea juhlakausikin, kun on erilaisia valmistujaisia sun muita. Eipä siis ollenkaan huono sauma laittaa kesäräpsyt. ;)

Varauksia voi tehdä Anniinalta koko huhtikuun ajan numerosta: 050 4119536 tai Facebookissa

IMG_3679-005IMG_3681-002

* Yhteistyössä Beauty Anniinan kanssa

On my way

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta