Rosherun

Vieläkö muistatte viime kevään -ja kesän Air Max -villityksen? Itsellänikin oli kyseiset tennarit parissa sävyssä mutta nyt ne on laitettu kiertoon ja myyty pois, aikansa kutakin. Olen kuitenkin ehdottomasti tennari-ihmisiä. Pitkä trenssi, pipo ja tennarit ovat yksi ihan suosikki asukokonaisuuteni. Olen löytänyt myös tavan yhdistää toimistopukeutumisen ja tennarit, jakkupuvun kanssa tennarit istuvat muuten melkoisen hyvin vaikkei ihan heti uskoisi.

Kun Air Maxit oli saatu uudelle omistajalle, aloin pohtimaan mikä olisi se seuraava tennarimalli? En lämpene niinkään sille Adidaksen superstarille, Niket ovat oma juttuni. Halusin jotain neutraalia, mustaa, valkoista tai harmaata, sekä jotain siroa. Air Maxit olivat mielestäni vähän sellaiset ”möhkäleet”, joten tämän kesän tennareiden halusin ehdottomasti olevan hotain hoikempaa. Kuten otsikko kertoo, päädyin Niken Rosheruneihin, tarkemmin Roshe One -malliin. Kenkä täytti oikeastaan parhaiten ne omat vaatimukseni kaupunkitennareista. Ja voihan näitä joskus halutessaan juoksulenkilläkin käyttää. Melkeimpä tekisi mieli testata, nimittäin sen verran hyviltä tuntuvat jalassa. Kevyet kuin mitkä.

Mikä on teidän tämän kevään -ja kesän tennarimalli? 

Itse tilasin kengät Zalandolta, kyseinen malli löytyy *täältä. (*addlink)

IMG_3710-002IMG_3727-002IMG_3711-003

On my way

10 vastausta artikkeliin “Rosherun”

 1. Hei! Olen itsekkin harkinnut tilaavani nämä ihanuudet. Mites tuo koko puoli? Passasko normi koko vai oliko pienempää tai isompaa kuin normaalisti?

  • Moikka! Suosittelen, ihanat ovat. :) Mulla on koko 38, 37,5 oli taas liian pieni vaikka Air Maxeissa se oli hyvä. Tavallisesti jalka siis 38. Eli aikalailla vastaa kokoaan. Itse tilasin tosiaan kaksi kokoa Zalandolta ja palautin toiset.

 2. Ihanat ovat! :) mistä osit? Juoksemaan en kyllä noilla silti uskaltaisi lähteä, ei ole sitäkään tukea, mitä nike free -malleissa, jotka kuitenkin tarkoitettu juoksuun.

  • Niin ovat! :) Tilasin Zalandolta. Hmm. tuntuivat tosi keveille ja ihanille jalassa mutta jäävät aika varmasti tosiaan ihan kaupunkitennareiksi. ;)

 3. En kyllä suosittele käyttämään juoksuun, jos eivät ole sitä varten kehitetyt tennarit ja omalle jalalle oikeanlaiset juoksukengät.. Tuli tässä mieleen sellainen ”ekovinkki”, että mikset ostaisi tennareita esim vähän käytettyinä/lähes uusina, jos joka vuosi makusi vaihtuu.. Eikö ole aika paljon tuhlata satoja euroja kenkiin, joista hetken päästä jo haluat luopua..? Mutta kiva kun esittelet tennarimuotia ja muitakin urheiluvaatteitasi täällä blogin puolella =) Ihanaa kevättä!

  • Rosherunit ovat kyllä juoksukengät kuten nimi viittaa mutta nämä one mallisset ennemmin kävelyyn. Itse käytän juoksukengissä oman jalan pohjallisia jolloin tuki on optimaalinen. Mutta en tosiaan ota näitä juoksukengiksi siltikään… :)

   Myyn aina kengät ja vaatteet joihin kyllästyn facen kirppisryhmässä. Myös yhdet niket ostin taannoin käytettynä, ne tosin juoksuun juuri. Eli kyllä mä kierrätän. ;) Näiden kohdalla ei tullut mieleen kysellä kirpparilla kun halusin ne heti. Treenilenkkarit saattavat olla mulla monta vuotta mutta ns. Citykenkiin kyllä kyllästyn…

   Sinnekin kevättä! :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta