Babypink nails

Rakastan vaaleanpunaisia, nudeja ja valkoisia kynsilakkoja. Mahdollisimman luonnollista ja naisellista. Kevään uusi lemppari lakkani on ehdottomasti Essien sävy ”muchi, muchi”. Täydellisen vaaleanpunainen, mutta kuitenkin sopivan peittävä. Nätti kesän tullen myös rusketuksen kanssa. Essien lakat ovat mielestäni myös hyvin laadukkaita ja kestävät kynsissä useamman päivän hyvinä.

Omaan aika huonot kynnet, eli vaikka tukka kasvaa niin kynnet eivät sitten millään. Niiden pituus onkin tuollainen kestonysä, perus. Niin monesti ihailen upeita geelauksia mitä tulee nähtyä etenkin vaateliikkeiden myyjillä, kynnet todella kiinnittävät huomion tuollaisessa työssä. Tähän mennessä ikää en ole kuitenkaan vielä innostunut geelejä laittamaan, ne ovat sitten vaan sellainen yksi ”riesa”. Omatkin kynnet voivat olla nätit kunhan pitää lakkaukset siisteinä ja kynsistä muutenkin huolen. Mielestäni vaaleat kynsilakat myös tekevät kynsistä jollain tapaa kauniimmat ja huolitellummat.

Muita vaaleanpunaisen kynsilakan ystäviä? 

IMG_3820-004IMG_3825-002IMG_3794-002

Kommentit (4)
  1. Ihanan sävyinen♥♥ Rakastan kaikkea vaaleanpunaista, joten tuo iskee muhun tosi kovasti!

    1. Eikö, ihana sävy. Vaaleanpunainen on yksi munkin suosikki. 🙂

  2. Pia Maheras
    4.4.2015, 22:39

    I like Essie but Vinylux Cake Pop is the best pink color, I think. Vinylux is suprior polish that will last about 10 days and not chip, it is not a gel nail. which can be taxing for you nail bed.

    1. Okey, thank you for a tip. I should try that colour. 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *