Pitkäperjantain asu

Ihan hurjaa vauhtia vierähtäneet nämä pyhät! Täällä ollaan juuri Haikon Kartanossa Porvoossa ja tehdään lähtöä Helsinkiin päin. Onneksi vielä on jäljellä pari vapaapäivää, joille ei tosiaan ole juuri mitään ohjelmaa etukäteen suunniteltuna. Pelkää rentoutumista, ahh.

Perjantaina vieteltiin ystävän syntymäpäiviä Brondassa ja siitä jatkettiin iltaa vielä muutamassa kuppilassa. Yllä minulla oli musta-valkoista, ylläri ylläri. Omaan kai jonkun fiksaation kyseiseen väriyhdistelmään, nimittäin lähestulkoon kaikki paidat ja jakut, joita nykyään ostan ovat valkoisia. Ja alaosat mustaa, sekä yksityiskohdat kultaa. Kai sitä näin vanhemmiten alkaa hieman kaavoihin kangistumaan. :D

Miltäs kokonaisuus teidän silmäänne näyttää?

IMG_3842-001IMG_3839-002IMG_3836-001IMG_3843-001IMG_3838-003IMG_3837-001

Housut Bubbleroom/ Paita Mango/ Laukku Louis Vuitton/ Kello Michael Kors

On my way

10 vastausta artikkeliin “Pitkäperjantain asu”

  1. Oi ihanat housut, mistä materiaalista ne ovat? Upealta näyttää :)

    • Materiaali on todella joustavaa ja pehmeää, vähän leggarimaista. Ihan lemppari housuni etenkin juhlavempiin tilaisuuksiin. :)

    • Kiitos! Tosta paidasta tuli kertaheItolla kyllä lemppari! :)

  2. Jotenkin kuvat näyttää erilaisilta, raskailta. Ei ole sellaista raikkautta millaista muissa ollut. Ootko muokannut näitä toisella tavalla?

    • Kuvat on otettu huonommissa valo olosuhteissa, siksi näin. Ja linssi jolla kuvattiin ei ollut niin valovoimainen (2.8) ja usein kuvaan kuitenkin 1.4:sella. Muokkasin niihin hieman valoa lisää mutta en viitsinyt alkaa rajusti muokkaamaan. En kuvaa kuviani RAW:eina (mikä pikkuhiljaa kannattaisi) joten ihan älytöntä muokkausta en viitsinyt tehdä ettei laatu kärsisi.

    • Kiitos. Noi housut ovat tosiaan ihan lempparit! :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta