Kuka sinä olet?

Te tiedätte minusta paljon mutta minä en tiedä teistä mitään. Jep, on vähän epäreilua. Mietin tänään Analyticsin tilastoja tsiigaillessa, että ketähän nämä kaikki ihmiset oikein ovat? Osa teistä kommentoi usein, opin tunnistamaan nimimerkit ja sähköpostit, mutta loppupeleissä en tiedä teistä yhtään mitään. Tavallaan on hassua, että sitä kertoo ihan randomeille itsestään ja elämästään. Avautuu, antaa sisimmästään.

Jännä sekin muuten etten ole tätä koskaan aikaisemmin kauheasti edes pohtinut. Nyt vasta heräsi sellainen mielenkiinto, että haluaisin kuulla teistä lisää. Analytics ei tosiaan paljasta kaikkea. Kuka olet? Mitä teet? Missä asut? Minkä ikäinen olet? Miksi luet blogiani? Olemmeko joskus tavanneet? Olisi hauska kuulla sellaisia pieniä esittelypätkiä, joissa kerrotte hieman itsestänne. Eikä ole pakko edes kertoa miksi lukee blogiani, enemmänkin haluan tietää teistä. :)

Jännityksellä jään odottelemaan millaisia esittelyjä saan, toivottavasti monenmonta!

IMG_4201-001IMG_4202-002

On my way

36 vastausta artikkeliin “Kuka sinä olet?”

 1. Olen 26 nainen helsingistä, työkseni jännitävä kirjanpitäjä!:D ollaan tavattu joskus yöelämässä samoissa piireissä pyöriessä, mutta sen enempää jutustelematta:) oon lukenut sun blogia toooosi kauan, ja osaksi kai sen takia aina vaan jatkan koska blogi on rehellinen ja hyvällä tavalla arkinen, ei highlifeä ja luikkareita ja macaronseja joka postauksessa. Yhdellä sanalla varmaan sitten: aito :)

 2. Olen 31v nainen Helsingistä, ja seurannut sun blogia ihan alusta alkaen. Ihan alussa näin sut tv:ssä :D ajattelin, et tosi nätti tyttö (olen kyllä ihan hetero). Sit seurasin muita blogeja silloin ja bongasin sut jos oikein muistan niin Sharonin blogista, olitte/olette frendejä ja tunnistin samalla siitä tv -ohjelmasta. Sit ilokseni aloititkin oman blogin ja aloin heti seuraamaan. Oot vaan jotenkin kiinnostava tyyppi, tyyli ja elämänkatsomus miellyttää. Sopivan syvällinenkin, ei pelkkää pintaliitohommaa ja luksuslaukkuja joka kuukausi :)
  Mulla on yksi lapsi, mutta silti en juurikaan jaksa seurata mitään mammablogeja vaan just tällaset lifestyle blogit ja muotiblogit on mun mieleen!

  • Ainiin ja voisinhan vielä lisätä, että ammatiltani oon lähihoitaja/hammashoitaja ja oon kanssa kiinnostunut mahdollisimman puhtaasta ruokavaliosta, niistä superfoodeistakin ja ylipäätänsä terveydestä ja hyvinvoinnista, joosta löytyy kyllä mukavaati juttua ja vinkkejä sun blogista :)

 3. Olen 2 lapsen äiti, eksyin joskus blogiisi? En muista milloin. Käyn silloin tällöin katseleen mitä sulle kuuluu, olet kivan oloinen tyyppi. Elät täysin eri maailmas kuin minä. En elä ”superfoodeja” syöden, en käy siistissä sisätyössä

 4. Olen 2 lapsen äiti, eksyin joskus blogiisi? En muista milloin. Käyn silloin tällöin katseleen mitä sulle kuuluu, olet kivan oloinen tyyppi. Elät täysin eri maailmas kuin minä. En elä ”superfoodeja” syöden, en käy siistissä sisätyössä

 5. Heips! Oon Ella, 18-vuotias tamperelainen opiskelija. Löysin ensin Instagram tilisi ja sitä kautta myös blogin:) Aloin lukemaan vanhoja postauksiasi ja jäin heti koukkuun! Ehdottomasti yksi lempiblogeistani:)!

 6. No moi :) mie oon 21-vuotias tyttö, asun oulussa. Tällähetkellä ihan siivousduunari, hain kouluun tossa ja jospa pääsis opiskeleen syksyllä :) Tässä elelly viel ilman mitää sen kummempii suunnitelmia, asiathan voi muuttua ihan hetkessä ja ikinä ei tiedä mitä tapahtuu. Oon abaut 1000 ihmisen pikkukunnasta kotosi, maalaisjuntti siis ollu :D en mie ennää ku jopa kaupungissa asun nytte, mutta oon kyllä tosi ylpee juuristani ja on paljo saanu sellasia arvoja mitä en ois saanu varmasti jos oisin aina asunu vaa kaupungissa. Ihan yleissivistystäkin jos näin voi sanoo :D Me ei olla tavattu ikinä livenä vaikka Helsingissäkin oon vähän aikaa asunu heheee:D Mutta en itseasiassa edes muista miten päädyin sun blogiin, mutta se on varmaan yks blogeista jota oon kauiten seurannu. Jotenki se vaan ”pitää” aina lukea, vaikka nykyään on kyllä paljon ollu postauksia mitkä skippaanki suosiolla, ku ei esim mitkään gluteenittomat jutut kiinnosta jne. Mutta postauksia tulee monta niin onpahan vara valita mitä lukee ;) Tässä nyt jotai iha sekalaista höpötystä, mutta kunhan näpyttelin mitä mieleen tuli :D

 7. Vau onpas kiva juttu, tuntuu et otat lukijat ihan eritavalla huomioon verrattuna muihin blogeihin :) mutta nii, hanna kouvolasta, lastenhoitaja päiväkodissa, 24 vuotias :) ei olla ikinä tavattu, mut olis kyl ihan mahtavaa jos joskus törmättäiskin! Luen tätä sun blogia oikeestaan siks että saan joskus täältä hyviä ruokavinkkejä ja toki katon sun tyyliä ja haen inspiraatiota sun meikeistä ja hiuksista (ja näitä juttuja sais olla lisää!)

  • Joo ja vielä lisään et tosiaan ihana et tääl ei oo mitään macaronsseja ja ”kaikki on aina ihanaa”-päivityksiä, tää on kyllä aito! Ihan niinkun joku onkin aiemmin jo sanonut :)

 8. Olen 25v ulkomailla asustele tyttönen. Eksyin blogiisi joskus Sharonin blogin kautta, kun olitte vielä ystäviä eli ihan blogisi alkuaikoina. Sharon oli ollut kanssani samassa lukiossa, jonka takia hänen blogiaan välillä silloin selailin. Sinun blogiasi olen kuitenkin kaikki nämä vuoden enemmän tai vähemmän aktiivisesti seurannut :-)

 9. Oon pian 26-vuotias nainen, työskentelen kokkina Helsingissä. Taisin törmätä tähän blogiisi fitfashion-blogien kautta. En jaksa seurata enää kovinkaan aktiivisesti blogeja, niitä alkaa olemaan kuin sieniä satella :D siis liikaa! Varsinkin näitä fitness-lajin parissa urheilevien naisten blogeja. Ruoka- ja selfie kuvia tulee joka tuutista….
  Sun blogi on yksi niistä muutamista joita seuraan epäsäännöllisen säännöllisesti vaikken kovasti kommentoikaan. Sulla on mukava tapa kirjoittaa ja vaikutat olevan ”jalat maassa”-tyyppi hyvällä tavalla. Kirjoitat kivasti arjestasi ja elämästäsi ja aiheet ovat mukavan laajoja! Jatka samaan malliin! :)

 10. Sanna 20v, opiskelija pääkaupunkiseudulta. Löysin blogisi joskus aikoja sitten, olisiko Indiedaysin sivulta tms? Postaus josta kiinnostuin, oli muistaakseni esittely Air max kengistä, tai jonkunlainen asupostaus mihin kyseiset kengät liittyivät :D olin meinaan pitänyt (ja pidän edelleen) niitä kenkiä jotenkin järkyttävinä, mutta hitto että olit saanut ne näyttämään hyvältä asun kanssa! :D selailin blogiasi hieman, ja sen jälkeen olen aina palannut uudelleen. :) Tällä hetkellä eniten kiinnostaa ruoka&hyvinvointijutut, vaikka ei ole asupostauksissakaan mitään moitittavaa! :D

 11. Olen kahden lapsen äiti ja löysin blogisi Annassa olleen jutun myötä. Käyn silloin tällöin katsomassa mitä sinulle kuuluu. Blogissasi viehättää sen aitous ja syvälliset pohdinnat. Asukuvia myös kiva katsoa ja etsiä inspistä omaan pukeutumiseen.

 12. Täällä 22-vuotias Lahdessa asuva blogisi lukija ilmoittaituu. Työskentelen kaupassa enkä ole varma, mitä haluaisin lähteä opiskelemaan. Lukijana olen ollut noin vuoden verran ja täytyy sanoa, että blogisi kuuluu niihin omiin lemppareihini! Tykkään tosi paljon. Todennäköisesti löysin blogisi aikoinaan jonkin toisen blogin kautta, ei pysty enää muistamaan. Aluksi tosin seurailin vain satunnaisesti, mutta myöhemmin liityn lukijoihin.

 13. Oi tää onkin kiva idea! Jos itse pitäisin blogia, olisin myös utelias kuulemaan ketä lukijani oikein ovat.
  Olen 24-vuotias turkulainen, teen toimistotyötä ja kotonani asustaa mies ja yksi koira :) Blogiasi olen seurannut jo useita vuosia, varmaan aika alkuajoista lähtien. Kuten moni muukin, törmäsin blogiisi Sharonin kautta. Emme ole koskaan tavanneet kanssasi.
  Blogistasi haen inspiraatiota treeneihin, pukeutumiseen ja syömiseen. Harvemmin on tullut mitään kommenttia jätettyä, ehkä viimeaikoina olen muutaman kommentin jättänyt :)

 14. Täällä lukijana 22-vuotias Vantaalla asusteleva nuori, mutta kunnianhimoinen nainen. Onnellisesti avoliitossa ja pieni hauvavauvakin löytyy. Olen seurannut blogiasi alusta saakka ja omaat hyvin samanlaiset arvot kuin itselläni. Blogi on aito eikä mitään pinnallista pelkkää muotihömppää. Lueskelin mielenkiinnolla rintapostauksiasi, koska itse hankin rinnat noin 2 vuotta sitten. :)

 15. Olen Helsingissä asuva virolainen 32 –vuotias nainen. Asun suomalaisen miesystäväni kanssa Töölössä ja teen toimistotyötä keskustassa.
  Joka päivä kun luen blogisi postauksia, tulee fiilis ihan kun ymmärtäisit ajatuksiani, koska niin usein kirjoitat juuri siitä mistä olen ite ajatellut. Tykkään blogistasi juuri nimenomaan sen vuoksi, että olet rohkea nainen, etkä pelkää avautua ja kirjoitat kaikenlaisista elämän/naisen maailmaan liittyvistä tärkeistä asioista :) sulla on todella kaunis sielu! :) Ihanaa viikonloppua <3

 16. Hei, mä oon 23-vuotias tamperelainen nuori nainen. Oon blogisi ihan alkuperäinen seuraaja ja mukana ollaan vieläkin. Työskentelen kauneudenhoitoalalla ja asustelen pienen koirani kanssa kekustan sykkeessä. Vapaa-ajallani juoksen ja soitan kitaraa kotisohvalla. Tämä on ihan paras blogi, tästä välittyy juuri sellainen lämmin ja kotoisa fiilis. Kaiken kauneutesi ohella olet myös niin kovin sympaattisen ja aidon ihmisen oloinen. Kiitos blogistasi, mukavaa kevättä :)

 17. Hei, olen 20-vuotias sairaanhoitajaopiskelija sipoosta. Eksyin sun blogiin pari vuotta sitten ja tykästyin sun rehelliseen ja aitoon olemukseesi! Harrastan luonnossa liikkumista koirien kanssa ja joogaa. En ajattele kaikesta ehkä aivan samalla tavalla sun kanssas, mutta musta on kiva lukea sun ajatuksia ja siten avartaa omiani. Ollaan tavattu kerran pikaisesti kun noudin sulta yhden blogikirppistuotteen. Jatka samalla avoimella ja persoonallisella tyylilläsi! :)

 18. 21-vuotias terveydenhoitaja opiskelija pääkaupunkiseudulta, tosin oon entinen ”maalainen” :D Tykkään kaikista kivoista jutuista, urheilusta, hyvästä ruoasta ja oon kiinnostunut terbeellisistä elämäntavoista. oon lukenu sun blogia ties kuinka pitkät ajat ja niinkun moni muukin on sanonu, niin tykkään kun kirjotat sun tavallisesta elämästä. Oon myös monesti saanut hyviä ruokainspiksiä täältä sun blogista.

 19. Täällä 29v yhden lapsen äiti ja tänä vuonna rouviintuva neiti Turusta. Eksyin blogiisi ensimmäisen kerran reilu vuosi sitten (kröhöm) silarigooglailujen jälkeen ja sain juttujasi lukiessa todella paljon tsemppiä omaan tulevaan, nyt jo menneeseen, operaation. Elämänarvomme ja -tyylimme menee aika hyvin yhteen, siksi jäin seurailemaan muitakin juttujasi. Työkseni teen ”siistiä sisätyötä” toimistolla ja vapaa-aikana olen intohimoinen juoksija ja salillakin tulee viihdyttyä. Aurinkoista kevättä Jutta :)!

 20. Suht ahkerasti kommentoin postauksiaksi, joten kommentoinpa tähänkin!

  Olen vähän päälle kolmekymppinen helsinkiläinen. Blogiasi aloin seurailla aktiivisesti ehkä vajaa vuosi sitten, nyt se on niiden harvojen vakkariblogien joukossa, joita luen lähes päivittäin. Reseptivinkit, treenipostaukset ja niistä saamani motivaatio ja etenkin vähän syvällisemmät postauksesi ovat syynä tähän koukuttumiseen :)

 21. Terve! Olen 21-vuotias, työtön nuori nainen. Asustelen tällä hetkellä jyväskylässä, kohta 3-vuotiaan ranskanbulldogin kanssa.
  En enää edes muista mitä kautta blogiisi törmäsin, mutta vieläkin mukana mennään ja lueskellaan. Juttujasi on mukava seurailla, ja niistä saa inspiraatiota/motivaatiota. Nimittäin elämäntapa muuttaja (-20kg, ja nykyään kasvissyöjä) :D Aina silloin tällöin olen jotain kommentoinut, mutta en ahkerasti. Seuraan myös sun instaa, ja joskus kommentoinut ainaskin alpron soijajugu kuvaan :P

 22. Olen 25. Opiskelen Helsingin yliopistossa. Tää on nykyään vilma p:n blogin ohella mun lempi blogi, tai on itseasiassa kiilannut senkin ohi. Emme ole tavanneet, mutta olet kävellyt kaksi kertaa ohi kadulla ja olen tullut sen jälkeen tänne hehkuttamaan kuinka hyvännäköinen oot livenä haha:)

 23. Olen parikymppinen maalaistalon tyttö Hämeestä. Tällä hetkellä työskentelen koulunkäyntiavustajana meidän ihanassa suht pienessä kyläkoulussa enkä voisi olla onnellisempi! Haaveissa on päästä aloittamaan luokanopettajan opinnot syksyllä yliopistossa.
  Sun blogiin löysin Fitfashionin kautta, mutta viime aikoina siitä on tullut yksi lemppareista. About vuosi sitten olin todellinen salihirmu, mutta nykyään tähtään vain hyvinvointiin.
  Blogistasi saan hyviä vinkkejä hyvinvointiin ja pidän ”vaatimattomasta tyylistäsi” bloggaamisen suhteen. Ei mitään turhaa hifistelyä. Postaukset ovat mukavan pituisia ja niistä huokuu sellainen tyyneys ja rauhallisuus. Postauksesi ovat minulle kuin pieni rauhoittumishetki :) Yhdenkään postauksesi kohdalla ei ole tullut sellaista fiilistä, ettenkö haluaisi lukea tekstiä loppuun. Iso kiitos blogistasi!

 24. Moikka! :) Täällä on 25-vuotias porvoolainen tyttö, joka on tällä hetkellä vapaalla töistä ja viimeistelee ktm-tutkintoaan. Mä oon lukenut sun blogia pari kolme vuotta aktiivisesti, enää en muista missä tähän törmäsin. Livenä emme ole törmänneet, vaikka olenkin asunut 24 vuotta elämästäni pk-seudulla ja nyt vasta maalaistunut. ;) Blogisi on mun lemppari, sillä niinku moni muukin on sanonut, tästä tulee aina hyvä fiilis! :D Oot kaunis, sulla on upea tyyli ja lisäksi kirjoitat kivasti välillä sekä kauneushömppäjuttuja että syvällisempiäkin tekstejä. Tuntuu siltä, ettet halua näyttää blogissa pelkästään kiillotettua feikkiä kuvaa, vaan kuvata elämääsi niin todenmukaisesti kuin se julkisessa blogissa on mahdollista, myös niitä negatiivisempiakin tunteita. Mulla ei ole koskaan tullut sun blogia lukiessa muuta kuin hyvä ja iloinen olo, kun taas jotkut blogit saattavat herättää ärsytystä, myötähäpeää tai ihan vaan välinpitämätöntä tunnetta. Kiitos kivasta blogista! <3

 25. Mä olen lukiolaistyttö Etelä-Suomesta. Eli opiskelun lisäksi treenaan kuntosalilla, lenkkipolulla ja toiminnallista harjoittelua/kehonpaino treeniäkin tulee tehtyä. :)
  Muuten tykkään lukea (kröhömn..) kaikkea epähyödyllistä eli blogeja ja lehtiä.

  Blogiasi aloin lukemaan aktiivisesti siitä asti kun tulit fitfashionille. Tykkään ja osittain samaistunkin sun ”elämäntyyliin” ja asenteisiin. Siksi varmaan blogiasi on kiva lukea. :)

 26. Tampereen tyttö, 30 ja rapiat lukee blogiasi joka päivä ;) Maanläheisyys ja rehellisyys viehättää sinussa! Meistä tulikin sitten yhteisten ystävien kautta heti frendit!♡

 27. Oi mitä vastauksia, kiitos kaikille <3 Tuli ihan tippa linssiin, olette ihania!

 28. Turkulainen kosmetologi täällä, lukenut blogiasi muutaman vuoden ajan. Parasta blogissasi on aitous! Ei aseteltuja kuvia tai liian persoonatonta tekstiä, tästä paistaa läpi oikea ihminen. Tykkään lukea terveysaiheisia postauksia ja muutenkin paljon hyviä tipsejä saanut esim. ruokavalioon. Tästä blogista tulee vaan niin hyvä fiilis.

 29. Olen 39 v. ja tykkään ruokavinkeistä ja resepteistäsi,joita oikeasti kokeilen.En halua kertoa enempää itsestäni tällä tapaa ”omalla nimellä”.Sanoisinko,että häpeän itseäni ja minulta ei juurikaan meriittejä ,ammattia tai arvonimiä löydy.Ai niin joo ,löytyy sentään yksi ,olen äiti:)
  Silarigooglettelun jälkeen löysin sun tekstit aiheesta ja silloin luin paljon blogiasi,mutta taisin satunnaisesti lukea tätä jo ennenkin.Sitten varmaan silloin vuosi sitten aloin selaileen päivittäin tätä.Tykkään niin paljon sun jutuistas niin kuin aiemminkin olen sanonut,tulee hyvä mieli ja sellainen rentous tavallaan,vaikka superfoodeilla säädetäänkin.Olen itekkin innostunut ostaa ja kokeilee vaikka kaikkea ei olekaan varaa ostaa.
  Olet kaunis ja blogisikin on kaunis,todella viehättävää ja päivää piristävää tekstiä.

 30. 32-vuotias 3 lapsen äiti Pohjois-Suomesta, ammatiltani lääkäri. En muista kuinka löysin blogisi, mutta useamman vuoden olen tainnut sitä lukea. Aika saman tyylisiä ollaan: tykätään siis terveellisistä elämäntavoista, liikunnasta, muodista jne. Vaikka elämäntilanteemme taitavatkin olla aika erilaiset, on minulle kuitenkin tullut tunne, että ajattelemme aika samoin useista asioista :) blogisi on mukavalla tavalla ”arkinen ja aito”, eli kuvaa hyvin ja rehellisesti elämää, jollaista kuvittelisin ikäisesi Helsinkiläisnaisen elävänkin. Vaikka tavallaan tykkäänkin katsella niitä siloiteltuja hattaraisia kuvia brunsseista, uusista luksuslaukuista ja muista, on rehellinen arkielämä kuitenkin mielenkiintoisempaa seurattavaa! Kiitos blogistasi, se on oikein ihanaa vapaa-ajan viihdettä ja omaa aikaa kiireiselle (joskus aikaan ennen lapsia nuorekkaalle ja tyylitietoiselle) äidille :)

 31. Olen 22-vuotias. Tykkään blogistasi, koska tunnut olevan aito ihminen. Tää tuntuu vaan jotenkin aika kotosalta haha :-D Löysin blogisi joskus varmaankin sen alkuaikoina, muistin nimittäin sut unelmien poikamiehestä, ja tänne oon jäänyt lukemaan siitä lähtien! Kiitos.

 32. 14-v ja lueskelen tätä blogia satunnaisesti ja tykkään erityisesti siitä, kuinka usein postaat ja hyvälaatuisia kuvat ovat! Myös terveelliset elämäntavat kiinnostavat minua. :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta