Faktahommia perjantaihin

Jälleen perjantai ja ylläri, ylläri faktapläjäys. Nämä faktat ovat mielestäni niin rento postausaihe ja sopivat erinomaisesti juurikin perjantain fiilikseen. Vaikka viikko on ollut tavallista lyhyempi, niin kyllä tuo viikonloppu vaan taas tulee niin tarpeeseen. Kestoväsymys, puuh. Täällä on luvassa rennot pari päivää. Ihan vaan olemista, treenausta, yksi asuntonäyttö, sekä bloggailua.

Mutta sitten itse faktoihin! Kertokaahan taas jos sieltä löytyy yhtäläisyyksiä, niitä on aina hauska kuulla. :)

 • Vellovaan ”tissikohuun” (saanen nauraa) viitaten, mielestäni jengin pitäisi ymmärtää, että kyseessä on provo, mainoskikka. Olen itse sitä mieltä, että seksikkyys ei ole kiinni rintavarustuksesta (tai muustakaan varustuksesta), vaan todellinen viehätysvoima lähtee pääkopan sisältä. Ei kuitenkaan lytätä toistemme mielipiteitä, vaan annetaan jokaiselle mahdollisuus omaansa!
 • Olen todella tylsä hiusten kanssa. Mulla on aina joko ponnari tai tukka auki, kuinka tylsää. Haluaisin oppia tekemään erilaisia kampauksia itselleni ja täten monipuolistaa tukkaelämääni.
 • Inhoan tekstailua, siis inhoan. Samaten whatsuppi ja facechat puhelimella ovat todella rasittavia. Aina tulee kirjoitusvirheitä, eivätkä sormet ja ajatukset ihan kohtaa. Mulla on yleensä sata asiaa ja niiden saaminen niihin veisteihin on jotenkin niin työlästä.
 • Tykkään todella paljon järjestää erilaisia illanistujaisia. Jos meillä olisi suurempi asunto, järjestäisin niitä useamminkin. Musta on kivaa järkätä jotain sellaista, josta ihmisille tulee hyvä mieli.

IMG_3883-001

 •  Olen aika hillitty. En siis ole mikään porukan kovaäänisin remuaja, vaan ennemminkin sellainen aikuismaisen rauhallinen. Olen myös aika ujo uudessa seurassa, varsinkin jos joudun jonkun suuren porukan keskelle. Toisaalta jos olen kaksin tuiki tuntemattoman kanssa, avaan juttua aika rohkeastikin. Riippuu siis hyvin paljon sosiaalisesta tilanteesta minkälainen Jutta pääsee esiin.
 • Nuorempana nenääni kutsuttiin kaveriporukassa nallen nenäksi. Se on kuulemma pieni, söpö ja päästä pyöreä. Nojoo, eipä mulla ole koskaan ollut mitään nenäkomplekseja, joten otin tuon ihan pelkkänä kohteliaisuutena.
 • Olen yksilöurheilija. Siksipä olenkin aina inhonnut kaikkia joukkuelajeja ja olen niissä aika keskiverto. Parhaiten mulle toimii tosiaan yksilölajit, joissa saan itse tsempata itseäni. Pt:tä minulla ei olekaan koskaan ollut, joten sen toimivuudesta en osaa sanoa.
 • En ole ikinä ymmärtänyt huiveja pukeutumisessa. Siis sellaisia ”sisähuiveja”. Ne eivät vaan ole ollenkaan oma juttuni.

IMG_3882-002

 • Olen usein omissa maailmoissa ja kuuntelen ympäristöä vähän huonosti. Minut pitää tavallisesti ”herätellä” mukaan jos on jotain todella tärkeää asiaa, joka tulisi muistaa vielä huomennakin.
 • Olen hyvä päässälaskennassa. Lasken todella nopeasti aika suuretkin laskutoimitukset.
 • Pitkään kiinnitin todella paljon huomiota asioihin, jotka ovat omasta mielestäni huonosti tai jotka voisivat olla paremmin. Viime aikoina olen pyrkinyt vähentämään tuota ajattelutapaa, sillä se on loppupeleissä todella turhaa. Monesti materialiset muutokset eivät teekään meistä sen onnellisempia.
 • Itseäni ärsyttää todella paljon arvostuksen puute ihmissuhteissa. Eli jos esimerkiksi puhutaan alentavasti omasta kumppanista, on se mielestäni todella ikävää. Kumppania tai puolisoa pitää osata arvostaa! Sekä naisten, että miesten.

IMG_3884-001

On my way

6 vastausta artikkeliin “Faktahommia perjantaihin”

 1. Pakko kommentoida tuota ”parisuhteen arvostuksen puute”- kohtaa.. Oon aivan samaa mieltä sun kanssa. En kestä ihmisiä, jotka dissaa niiden puolisoita ja yleensä valitettavasti nämä aliarvioivia kommentteja heittelevät on meitä naisia. Kyllähän sitä joskus itsekin tulee heitettyä toiselle hieman kyseenalaista kommenttia, mutta se on aina ihan huumoria ja saan samalla mitalla takaisin. Mun mielestä parisuhteessa toisen kunnioitus ja luottamus luo ne peruspilarit :) Kivaa viikonloppua, ps. IHANA takki! -Emma

  • No sanoppa muuta, mua myös ärsyttää tuollainen piirre tai tapa, mitä se ikinä onkaan. Huumori on asia erikseen mutta puhuin juurikin sellaisesta alentavasta kommentoinnista. Kyllä sen tietää milloin se on alentavaa ja milloin ei. Parisuhteessa kunnioitus ja luottamus ovat todellakin niin tärkeitä! Ihanaa viikonloppua Emma ja kiitos, se on Gannin takki joka palvellut koko talven täydellisesti. :)

 2. Olen myös ehdottomasti ”yksilöurheilija! :) ja sisähuivit on wierd. Haha

  • Kyllä tulee, oli itsellenikin pieni yllätys. Tosin taitaa olla aika tavallista kaikissa villahuiveissa…

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta