Elämäni ABC

Oikein ihanaa maanantaita jokaiselle! Toivottavasti sielläkin on nautittu rennosta ja auringon täyteisestä viikonlopusta? Itse rentuduin nämä pari päivää oikein olan takaa ja jätin tarkoituksella blogijututkin vähäisemmälle. Nyt on levännyt ja energinen olo, akut ladattu kohti uuden viikon haasteita!

Aloittelen tätä viikkoa elämäni aakkosilla. Olen joskus ajat sitten tehnyt tällaisen postauksen, mutta sain eilen idean kasata tällaisen päivitetyn version. Täältäpä siis tulee, elämäni A:sta Ö:hön.

A) Aurinko. Se tekee minut usein hyvin iloiseksi, antaa energiaa ja kohentaa mielenlaatua. Jos saisin valita, nautittaisiin Suomessakin läpi vuoden auringonpaisteesta. Ei ehkä +30 asteesta, mutta joku +18 olisi aika bueno. Itse en ole laisinkaan talvi-ihmisiä.

B) Blogi. Rakas harrastus, josta on pikkuhiljaa muodostunut ikäänkuin kakkostyö itselleni. En oikein osaa kuvitella enää elämää ilman tätä. Blogi on antanut minulle jo tässä vaiheessa niin paljon, etten edes uskalla kuvitella mitä se tulee tulevaisuudessa antamaan.

C) Canon. Ehdoton suosikkini järkkäreiden ihmeellisessä maailmassa. Ensimmäinen Canonini oli 1100D ja nyt omaan 6D:n. Tätä nykyistä runkoa en hevillä vaihda!

D) Dr. Denim. Yksi parhaimmista farkkumerkeistä mitä tiedän. Tai noh, ovatko nämä nyt oikeastaan edes farkut…? Maailman mukavimmat housut anyways.

E) Elämänkoulu. Mielestäni se on se paras koulu. Elämä on välillä epäreilua ja sitä saa turpiinsa, mutta itse pidän jokaista vastoinkäymistä minua vahvistavana seikkana. Elämä on suurin lahja, jonka olemme saaneet.

F) Fashion. Rakastan muotia ja selailla inspiraatiota pukeutumiseen naistenlehdistä, blogeista, sekä Instagramista. Muoti on mielestäni hyvin mielenkiintoista, vaikken ihan jokaiseen uusimpaan villitykseen lähdekään mukaan. Mielestäni on tärkeintä pukeutua siten, mikä on imartelevinta omalle vartalolle.

G) Gluteeniton. Elän pääosin gluteenittomasti, koska olen kokenut sen vatsalleni parhaaksi vaihtoehdoksi. Gluteeniton ruokavalio ei ole todellisuudessa millään tapaa suppeampi kuin sekaruokavalio, päinvastoin. Kalliimpi se kyllä on.

IMG_4271-002

H) Harrastukset. Usea meistä harrastaa lapsena paljon kaikenlaista mutta aikuistuessa ne tuppaavat jäämään. Itsellänikään ei nykyään ole aikaa oikeastaan harrastaa muuta, kuin bloggaamista ja urheilua. Mielestäni on kuitenkin tärkeää, että omaa jotain harrastuksia vastapainona työlle.

I) Iloisuus. Ihailen ihmisiä, jotka jaksavat olla iloisia päivästä toiseen, vaikkei jokainen päivä olisikaan ruusuilla tanssimista. Iloisista ihmisistä tulee hyvälle mielelle itsekin.

J) Jumala. Olen uskonut Jumalaan vahvasti koko elämäni ajan. Jumala merkitsee minulle paljon. Hän on kaiken alku ja loppu, sekä suurin olemassa oleva rakkaus.

K) Kissat. Olen aivan rakastunut näihin upeisiin ja ylväisiin eläimiin! Niin hassua, kun tosiaan vielä puoli vuotta sitten olin ehdottomasti enemmän koiraihmisiä, mutta nyt haluaisin oman kisulin. Musta tuntuu, että monella on kissoista mielikuva raapivina otuksina, (niin oli minullakin) mutta eivät kaikki kissat ole sellaisia. Meidän ”lainakissat” ovat maailman kilteimpiä.

L) Luovuus. Arvostan luovia ihmisiä. Ilman luovuutta meiltä puuttuisi tästä maailmasta aika paljon. Itsekin olen pohjimmiltani luova mutta välillä pelkään, että se luovuus katoaa täysin kaikkeen tavalliseen, rutiineihin jne.

M) Matkustaminen. Rakastan matkustamista mutta jos se olisi jatkuvaa työni puolesta tapahtuvaa, siihenkin varmaan kyllästyisi. Mielestäni on ihanaa, että välillä voi ottaa irtiottoja mutta pääosin elämä kuluu kuitenkin yhdessä kaupungissa. Rakastan varmaan liikaa myös niitä pysyviä, tavallisia asioita.

N) Nauraminen. Koska olet viimeksi nauranut sydämesi kyllyydestä? Mielestäni ihmiset nauravat kunnolla aivan liian vähän. Välillä on ihanaa, kun saa oikein hepulin ja nauru ei meinaa loppua, ei sitten millään. Sitähän sanotaan, että lapset ja nuoret nauravat paljon mutta aikuistuessa nauru vähenee samalla, kun elämä tuo eteen vastoinkäymisiä. Näin se taitaa mennäkin…

O) Onnellisuus. Tärkein päämäärä elämässäni olla onnellinen joka ikinen päivä. Välillä se on helpompaa ja välillä vaikeampaa.

P) Paasto. En ole koskaan elämässäni kokeillut paastoa, mutta jollain tapaa se kiehtoisi. Ei siis laihdutusmielessä, vaan ihan kehon puhdistusmielessä. Olisi ihanaa kokea paaston aikaan saamat fiilikset. Kuulemma nälkävaiheen ohimennessä kehon valtaa suuri energian määrä ja hyvä olo.

Q) Quntosali, hahah. Jokainen varmaan tietää mitä tuolla tarkoitan. Ja arvatkaa vaan, mulla on viime viikkoina ollut hitusen ikävä salille treenaamaan.

IMG_4274-001

R) Rakkaus. Hienoin tunne mitä olen koskaan tuntenut on rakkaus. Varsinkin jos se on vilpitöntä, puhdasta ja aitoa.

S) Spirulina. Lemppari viherjauheeni, jota ilman en oikein pysty enää olemaan. Tai en halua olla. Spirulina virkistää, puhdistaa kehoa, sekä sisältää runsaasti beetakaroteenia.

T) Työ. Työ on itselleni tapa tienata elantoni. Itselleni on myöskin hyvin tärkeää, että viihdyn työpaikalla ja ilmapiiri siellä on hyvä. Myös työ jota teen pitää olla mielekästä.

U) Usko. Usko elämään, ihmisiin ja hyvyyteen on minulle tärkeää. Vaikka tässä ajassa maailmassa on niin paljon pahuutta, on olemassa edelleen onneksi myös hyvyyttä. Ympäröi itsesi hyvillä ihmisillä, täten maximoit hyvyyden elämässäsi.

V) Vesi. Minulle vesi on aina ollut hieman ahdistava elementti. Opin aika myöhään lapsena uimaan, jäin Balilla surffailua harjoitellessa aaltojen alle aika uhkaavasti, pelkään Tsunamia jne. Vesi elementtinä on niin voimakas ja vahva, ihminen ei mahda sille mitään. Pahin kuolema olisi mielestäni hukkuminen.

W) Weeruska. Yksi suosikkiravintoloistani. Weeruskassa on maailman parhaat gluteenittomat pizzat!

X) XL-paidat. Rakastan suuria vaatteita, niissä on niin mukava olla!

Y) Ystävät. Yksi tärkeimmistä asioista elämässä. Ystävät kantavat, ovat tukena ja iloitsevat kanssasi. Tässä ajassa ei ole mitenkään helppo löytää todellisia ystäviä, jotka miettivät muutakin kuin omaa etuaan.

Z) Zara. Yksi suosikki vaatekaupoistani Helsingissä. Suosin kyseistä putiikkia siis aika paljon, vaikka mielestäni heidän hintansa ovat nykyään laatuun nähden vähän ylimalkaisia.

Å) Åbo eli Turkkunen. Pidän Turusta kaupunkina hyvin paljon vaikka siellä harvoin käynkin. Turku on kaunis ja sieltä tulee Suomen kauneimmat naiset, eikö sitä niin sanota? :D

Ä) Äiti. Ihminen, jonka merkityksen on tajunnut vasta vanhemmalla iällä. Ne elämänohjeet ja opetukset kantavat vielä tälläkin ikää.

Ö) Öljyvärit. Maalasin nuorempana aika paljon, joten öljyvärit löytyvät vieläkin kaapistani. Olisi ihana kaivaa ne taas joku päivä esiin ja alkaa sutimaan.

On my way

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta