Kevättä huulilla

Kun valo on lisääntynyt ja kevät alkanut, on ollut kiva tuoda huulipunarintamalle muitakin sävyjä, kuin ne nudet. Mun nuderakkautta ei tosin varmaan mikään koskaan pysty katkaisemaan, mutta eipä se tarkoita etteikö välilla voisi hieman leikitellä. Oma leikittelyni on tosin tällaista aika neutraalia, eli vähän vaaleanpunaisempaa tai korallimpaa, tai sitten ihan punaista. Itselleni on tärkeää, että huulipunan kanssa olo on kuin kotona. Siksipä varmaan suosinkin niitä sävyjä joista pidän, enkä pelkästään niitä jotka ovat muotia. Kaikille kasvoille eivät edes sovi kaikki sävyt. Mun on pakko sanoa, että omalla kohdallani lila ja viininpunainen ovat niitä värejä, jotka eivät vaan istu. Tai ainakaan oma silmäni ei niistä itselläni pidä, jotenkin liian kylmiä kenties? Nythän on muuten näkynyt aika paljon ns. omien huulien värisiä huulipunia niin lehdissä, kuin blogeissakin. Itseänikin kiinnostaisi kokeilla, mutta toistaiseksi en ole vielä löytänyt sopivaa sävyä hyvältä merkiltä. Saa hei vinkata jos jollain on tiedossa jokin hyvä sellainen!?

Muistatteko vielä, kun kehuskelin ostaneeni laivalta YSL:n uuden hieman raikkaamman kevätpunan? Siitä on nyt viime viikkoina tullut oikea suosikkini, piristää ilmettä ja toimii etenkin silloin, kun tukka on puolittain tai kokonaan kiinni. Niin ja tietysti neutraalin silmämeikin kanssa. Sävy on aika luonnollinen, mutta tavallisesta poiketen hieman enemmän vaaleanpunaiseen ja koralliin menevä. Luonnonvalossa näyttää vaaleammalle mitä sitten keinovalossa. Aivan ihana huulipuna kaikinpuolin! Sopivan hoitava ja mukavasti sitä pigmenttiä. Huulipuna on siis YSL:n Rouge Pur Couture, sävy 23.

Mikä on sinun tämän kevään huulipunasävy?

IMG_4457-0022015-04-13IMG_4415-001

On my way

8 vastausta artikkeliin “Kevättä huulilla”

  • Kiitos paljon. <3 Ja tämä puna on kyllä aivan ihana!

 1. Ihana sävy!! Harmi ku ei oo nyt mitää matkoja tiedossa, että pääsis taxfreehin shoppailemaan tuon punan. Normikaupasta en YSL:n meikkejä raaski ostaa..

  • Se on kyllä totta! Nyt äkkiä Tallinnan-risteilylle. ;)

 2. Onpa kiva sävy! :) En omista YSL:ltä yhtään huulipunaa, mutta monia muita tuotteita kyllä. Täytyisi kyllä hankkia merkiltä joku punakin! YSL:n pakkaukset on niin kauniita.

  • Suosittelen! Nimittäin myös koostumus on super hyvä. Ja ne pakkaukset, niin kauniita kyllä ovat. :)

 3. voisitko tehä postauksen sun lemppari huulipunista? :)
  Haluisin kovasti jonkun mattasen huulipunan ja siihen sopivan huultenrajaus kynän mutta jotenkin iskee kaupassa aina kauhee epätoivo kun ei tiiä :D

  • Hyvä idea! :) Kun laitat tuohon tägi kohtaan meikit, löytyy sieltä myös postauksia joissa olen huulipunia suositellut. Eli ainakin ensihätään… On meinaan kuutenkin useampi huulipunavinkkaus olemassa. :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta