Babyblue shirt

Sininen on itselleni vaikea väri, aina ollut. Se on itseasiassa enemmän ehkä sellainen vaaleahiuksisten väri, joten siksi sitä olen pitkään vierastanut. Tai näin mun päässä on aina tuntunut ja siniset vaatteet eivät ole omasta mielestäni oikein itselleni istuneet. Vaaleansininen on kuitenkin asia erikseen, tai tällainen vauvan vaaleansininen. Vähän sama juttu kuin vaaleanpunaisen kanssa, tykkään todella paljon. Hempeät sävyt ovatkin suosikkejani ihan perus valkoisen, mustan ja harmaan rinnalla. Toisaalta nyt, kun kesä tulee on kiva ostaa jälleen vähän enemmän värejä. Jep, muutakin kuin valkoista, joka ei edes ole väri. Keltainen on ehdottomasti minun tämän kesän ”the juttu”.

Koskahan muuten voisi lopullisesti heittää talvitakin kaapin perimmäiseen nurkkaan? Gannin Teddy palveli minua ihanasti kokonaisen puolisen vuotta mutta kyllä nyt tekee jo mieli vaihtaa trenssiä ylle… Pakko muuten sanoa kyseisestä takista, että vaikka se oli hieman hintavampi ostos niin kyllä kannatti! Takki on todella lämmin ja kerännyt enemmän kehuja, kuin mikään talvitakkini ikinä. Ainut miinus pienestä nukkaantumisesta… Mutta näinhän sitä tuppaa käymään aika monille takeille, joissa on villaa.

Alla eilisen illan asukokonaisuus. Miltäs näyttää, toimiiko babyblue?

x-defaultIMG_4475-003IMG_4487-002IMG_4469-002IMG_4489-002IMG_4484-002

Kengät Nike / Farkut Dr. Denim / Laukku Coccinelle / Kello MK / Paita New Yorker *gifted / Aurinkolasit D&G *gifted / Korvikset MK

On my way

4 vastausta artikkeliin “Babyblue shirt”

  1. Oih upeita kuvia!! Mä just katoin et miten hyvin toi vaaleansininen sopii sun melkein mustiin hiuksiin :) Siis todella nappivalinta. Pakko vielä kehua noita sun hiuksia, että sopii siis todella hyvin tuo musta väri sun kasvoihin. Upea nainen olet !

    • Kiitos paljon! Itse välillä mietin onko se turhan kylmä sävy mutta jollain tapaa pidän siitä kyllä paljon. :) Ihana kommentti! Kivaa keskiviikkoa. :)

  2. Toimii! Eilen jo bongasin sen meikkikuvasta ja meinasin kysyä mistä se on :)

    • Kiva kuulla! :) Matskukin on vielä rypistymätöntä, eli täydellinen meikäläiselle. ;)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta