Huulipunalöytö

Muistatteko, kun joku aika sitten kyselin ”huulten värisen” huulipunan perään? Tein viime viikolla pientä kosmetiikka -siivousta kotosalla ja tyhjäsin meikkipussejani. Tällä kertaa teinkin yllättäen hyvin positiivisen löydön, nimittäin löysin yhdestä meikkipussista sen mitä olin etsinyt! Huulipunan, joka on juurikin ”huulten värinen” ja mikä parasta, vielä huisin hyvä koostumukseltaan. En tiedä miten olin onnistunut tämän Lumenen lähettämän purnukan ilman kokeilua sivuun heittämään, mutta onneksi löysin sen! Onni onnettomuudessa.

Kyseessä on siis Lumenen Raspberry Miracle Lipstick, sävy 08, kevätpäivä. Mun on kyllä ihan pakko käydä tsekkaamassa sarjan muutkin sävyt, sillä rakastuin tämän punan koostumukseen ja pysyvyyteen ihan kertaheitolla! Käytän paljon selektiivisen puolen huulipunia, mutta tämä yltää kyllä täysin samaan sarjaan vaikka hieman edullisempi tuote onkin.

IMG_4594-001IMG_4586-001

 Mielestäni sävy on täydellinen, oletteko samaa mieltä?

x-defaultIMG_4566-001

On my way

4 vastausta artikkeliin “Huulipunalöytö”

  1. Tykkään!! ihana. Lumenen punat ei oo tuttuja mut ehkä syytä ois tutustua, näyttää hyvältä <3

    • Kiitos kaunokainen! :) Kannattaa tutustua, etenkin tuohon kyseiseen ”sarjaan”. Viimeksi tänään laitoin huulipunan ennen kuin lähdin liikenteeseen ja unohdin meikkipussin himaan. Kotona neljän tunnin päästä ja huulipuna edelleen huulilla! Ihan uskomaton pysyvyys tuossa. :)

  2. Ihanan sävyinen! Mulla on tuota samaa sarjaa oleva huulipuna kanssa, eri sävyinen, ja olen ollut kyllä tosi tyytyväinen :)

    • Joo, mielestäni aivan huikea sarja ja pysyvyys omaa luokkaansa. :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta