Behind the scenes

Kiire viikko takana, onneksi huomenna saa hengähtää. Tänään oli hyvin mielenkiintoinen iltapäivä, sillä kuvattiin yhdessä Premièren kanssa sekä minulle, että heidän tiimilleen upeat kuvat Helsingin ravintola Kappelissa. Siitä, kun olen viimeksi ollut ”kunnon” kuvauksissa on oikeasti vierähtänyt jo jonkun verran aikaa. Vaikka sitä lähes päivittäin on kuvattavana on se hieman eri saada meikki, hiukset ja upeat puvut, niin ja olla kuvattavana vieraalle. Tänään oli kyllä niin upea tiimi työssä, hiukset loihti Jesse Rasinmäki, meikin teki Premièren Kristi ja kameran takana heilui lahjakas Emine Lundsten. Se mitä muutamia kuvia muistikortilta näin, aivan upeaa materiaalia on luvassa ja niitähän jaan sitten täällä blogissakin myöhemmin.

Mulle tuli kyllä tästä päivästä taas sellainen boosti, että haluaisin toteuttaa pienimuotoisia kuvauksia useamminkin. Olen itseasiassa jo jonkun aikaa etsiskellyt itselleni valokuvaajaa, tai henkilöä jonka kanssa toteuttaa satunnaisia kuvauksia ihan streetstyle -meiningillä tai vastaavasti jollain erikoisemmalla teemalla. Muutama hyvä vaihtis mulla onkin tässä jo ollut mielellä mutta jos siellä ruudun takana on valokuvaaja, joka asuu vielä kaiken lisäksi Helsingissä, älä pelkää ottaa yhteyttä! Miehenikin kanssa yhteiset kuvaukset ovat olleet suunnitteilla jo lähes vuoden verran. Meillä on ollut selkeät sävelet Bond -henkisistä kuvauksista mielessä mutta tosiaan, tässä sitä vieläkin ollaan. Joskus mua ärsyttää tämä oma saamattomuuteni ja se etten vaan tartu tuumasta toimeen. :D

Alla tosiaan muutama Eminen nappaama ”behind the scenes” kuva Noir Conceptista, jossa loihdittiin meikki ja tukka. Näiden myötä hyvää yötä ja huomiseen!

juttaDSC_2011[1]juttaDSC_1838[1]-001juttaDSC_2006[1]

On my way

2 vastausta artikkeliin “Behind the scenes”

  1. Jesse on IHANA! <3 niin symppis tyyppi ja vielä tosi taitava kampaaja! Hän muutti ilmeisesti hetki sitten Helsinkiin niin vinkkinä kaikille siellä suunnilla asuville: menkää Jessen käsittelyyn! :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta