Täydelliset denimit

Niin pitkään ovat vaaleat istuvat farkut olleet hakusessa. Vähän korkeampi vyötärö, paksumpi farkkukangas, ei super skinny tiukkuus ja kulumaa. Nuo ovat olleet ne kriteerit, joiden mukaan olen vaaleita kesädenimejä katsellut. Kävin jopa useamman Uffinkin läpi siinä toivossa, josko sieltä löytyisi jotkut ihanat vanhat levikset.

Hakemiseni kuitenkin palkittiin eilen, kun ne täydellisesti istuvat yksilöt tulivat vastaan Cubuksessa. Enkä tietenkään varta vasten ollut farkkujen hakureissulla, vaan ne nyt sattuivat tarttumaan mukaan ”sivutuotteena”. Mähän olen periaatteessa säästölinjalla Barcelonaa varten mutta tämä on tosiaan niin meikäläisen tuuria, että juuri silloin löytyy kaikki parhaimmat jutut. Niin tiukka en siis ole, ettenkö voisi haksahtaa jos täydellistä eteen tulee. Olen muuten oppinut vaatteiden suhteen sen, että jos löytää jotain mikä on pakko saada, pitää se ostaa. Muuten jää meinaan niin harmittamaan! On eri asia jos et ole täysin varma jostain tuotteesta. Silloin oma neuvoni taas on, että jätä se rekkiin.

Oi nämä farkut ovat niin täydelliset! Etenkin tykkään tuosta sävystä ja vyötärökorkeudesta. Malli on vaan kuin omalle vartalolleni tehty. Ehkä eksyn jatkossa vähän useamminkin Cubuksen farkkuosastolle… ;)

Mitäs olette mieltä löydöstäni? 

IMG_5033-002IMG_5035-002IMG_5052-002IMG_5029-003IMG_5047-001IMG_5069-002

Farkut Cubus / Toppi Zara

On my way

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta