Voita hiusväri!

*Kaupallinen kampanja / Yhteistyössä LÒrèal Paris

Viikko siitä, kun värjäsin hiukseni LÒreal Paris Prodigy -sarjan uutuus hiusvärillä. Sävyksi valikoitui mustanruskea (3.0). Ensifiilikseni olivat niin positiiviset kuin vaan olla ja voi, sekä edelleen näin viikon jälkeen pakko sanoa, että hiuksissa on säilynyt hyvin niin väri, kuin kiiltokin. Tavallisesti hiusten värjäyksen jälkeen pari pesua niin ainakin omasta tukastani häviää se kiilto, hieman pörröisen ja kuivan hiuslaadun, kun omaan. Nyt on pakko sanoa, että ei ole käynyt samaa efektiä! Tukka on edelleen hyvinvoiva ja kiiltävä. Todella tyytyväinen siis olen Prodigyyn ja tulen sillä varmasti jatkossakin hiuksiani värjäämään. Lämpimästi suosittelen!

Jos joku on muuten missannut tuon Hiusten kotivärjäyksen ABC-postauksen, niin sen voi lukasta täältä. 

IMG_5153-002

Jos uusi hiusväri himottaa ja haluaisit saada sellaisen vielä ilmaiseksi, niin Prodigylla on tähän hätään oikein mehhevä SKABA! Voit siis voittaa itsellesi, sekä ystävällesi hiustenvärjäyssetit ja kylkiäiseksi vielä Lòrèalin tuotteita, joilla pitää uusi hiusväri kiiltävänä ja hyvänä (koko pakinnon yhteisarvo reilu 500 €). Palkintoja arvotaan kolmekymmentä kappaletta. Osaa kisaan voit ottaa helposti ja nopeasti TÄÄLLÄ.

Tsemppiä!!

PS. Kiitos taas kaikista ihanista kommenteista edellisiin postauksiin! Tämä ilta on vähän hulabaloota mutta viimeistään huomenna sitten vastailen teille. :) Oikein aurinkoista ja rentouttavaa lauantaita!

2015-04-023

[Debug tracking pixel: http://eas3.emediate.se/eas?camp=252390;cre=img;EASTblogiyhteistyo=onmyway-prodigy-3;EASTpostID=11801]

On my way

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta