Awards-asu

Moni lienee lueskellut ehkä jo ihan kyllästymiseen asti juttuja eilisistä Indiedaysin blog-awardseista. Itsekin piipahdin bileissä mutta vasta palkintogaalan jälkeen, jolloin paikka tuntui jo aika pitkälti tyhjentyneen. Tarkoitus oli kyllä mennä ajoissa mutta kappas vaan, kuinka meillä sitten vähän tuo liikkuminen venähti. Hyvällä porukallahan aika menee kuin siivillä sitä sanotaan.

Eilinen gaala-asuni oli mielestäni täydellinen. Tiedättekö, kun välillä päällä on kokonaisuus joka vaan yksinkertaisesti tuntuu itsevarmalta ja hyvältä. Missään vaiheessa iltaa ei tullut olo ettei asu olisikaan hyvä, vaan nautin siinä olosta täysillä ihan loppuun saakka. Yksinkertainen mutta kuitenkin huomiota herättävä. Trumpettihousut, korkokengät ja crop-top. Valitettevasti näissä kuvissa minulla ei ole korkokengät jalassa, mutta eipä niitä juuri trumpettien alta edes näkynyt.

Mitäs te pidätte asukokonaisuudesta?

IMG_5163-001IMG_5185-002IMG_5187-002IMG_5196-003IMG_5164-003IMG_5166-002

Housut Zara / Toppi Gina Tricot / Kello MK / Laukku LV

Kommentit (8)
  1. Housut ovat hyvät, ja toppikin muuten jos kangas olisi juhlavampaa, tuo näyttää arkiselta harmaalta trikootopilta.

    1. Mielipiteensä kullakin. 🙂 Minä kuitenkin olin oikein tyytyväinen asuun, siinä oli mukava painella koko ilta menemään. Meillä muutenkin tuo gaala oli vain yksi etappi illan aikana.

  2. Mun mielestä liian arkinen asu 🙁

    1. Okei, mun mielestä taas ei. 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *