Kahvilavinkki: Pure Foodin

Mun on jo pidempään pitänyt vinkata täällä blogissa eräästä raaka -kahvilasta/ravintolasta Turun suunnalla. Itse en ole valitettavasti edes kyseisessä paikassa päässyt vielä käymään mutta sitäkin ahkerammin kuolannut sekä Instagramissa, että Facessa heidän herkkujensa perään. Kyseessä on siis Pure Foodin Turussa, Eerikinkadulla. Kyseinen putiikki valmistaa aivan ihania raakaherkkuja, kuten esimerkiksi kakkuja, suklaita, sekä smoothieita. Lisäksi valikoimiin kuuluu myöskin suolaista mm. kasvispizzaa, raakaleipää, sekä salaatteja.

Etenkin nuo kaikki erilaiset värikkäät raakakakut ovat varastaneet huomioni ja niin monet kerrat olen niiden perään kuolannut. Aivan mieletöntä, että terveellisestä hyvästä saadaan vielä noin nätin näköisiä taideteoksia! Nostan kyllä hattua näille taiteenluojille. Ja minähän odotan kuin kuuta nousevaa, että Helsinkiin avattaisiin oma Pure Foodin ja pääsisin vihdoin näitä herkkuja maistelemaan. Toivottavasti se päivä tulisi pian, tai edes joskus? ;)

Puressa järjestetään myös raakakakku -ja smoothie workshoppeja joihin itseasiassa kahvilan Tytti minua joskus kutsuikin, mutta arvatenkin se on vaan jäänyt. Ehkä vihdoin kesällä? Harmittaa tosi paljon, että Turussa mulla ei asu tutun tuttua, joten siellä käyminen on siksi todella harvinaista. Mutta ottakaahan te osaa ketkä kynnelle kykenette! Noista kursseista on ainakin ilmoitettu Pure Foodinin Face-sivulla

Onko moni teistä vieraillut tuolla mun unelmakahvilassa?

Alla muutamia maistiaisia Pure Foodinin Instagram- tililtä @purefoodin. Postaus itsessään ei sitten ole mikään maksettu mainos vaan ihan oma suositus. :)

/srv/www/fitfashion wordpress/releases/20150428115732/app/wp content/uploads/sites/110/2015/04/Kuvakaappaukset21 005

On my way

12 vastausta artikkeliin “Kahvilavinkki: Pure Foodin”

 1. Moi! Olen käynyt Puressa monen monta kertaa :) lounasaikaan tarjolla herkullinen buffet enkä ole parempia salaattiannoksia muualta saanut :) Minusta on niin kivaa, että ravintola/kahvila suosii lähi-sekä luomuaineksia ja tarjolla on gluteenittomia, maidottomia ja pähkinättömiä vaihtoehtoja! vihdoin jostakin saa oikeasti ravitsevaa ja rakkaudella tehtyä syötävää :D

  • Voi ei, en kestä! Toi kuulostaa niin mun ruoalta. :)

 2. Ehdottomasti paras kahvila Turussa ja kakut ja chiapuurot ovat suussasulavia ja salaatti parasta, jota olen ikinä syönyt! Salaatit ovat todella ruokaisia ja salaattien pohjat vaihtelevat päivittäen sisältäen esim. couscusia, hummusta, bataattia, papuja, kvinoaa, linssejä (vrt. normaali salaattipohja yleensä kurkku, tonaatti, salaatti) kaikennäköistä, en edes aina tiedä mitä kaikkea salaatissa on! Suosikki täytteeni ovat yrttilohi ja falafelit ja kakuista syntinen suklaakakku! Niin ihana paikka ja loistava palvelu :)

  • Nams! Mä todellakin uskon. :) Paikka kuulostaa kyllä niin unelmien kahvilalta.

 3. Apua! Nyt täällä kampaajan tuolissa leuka loksahti auki ja tuli liikutus silmäkulmaan, voi miten ihana postaus ja täysin pyyteettömästi <3 :')
  Kiitos Jutta <3
  Ja olen niiiin monesti ollut aikeissa kirjoittaa sulle kurssista, meillä nimittäin tilat näyttäisivät laajenevan lähitulevaisuudessa, ja olen miettinyt että olisi kunnia saada sut vieraaksi aivan uuteen yläkertaan laajennettuun kahvilaan :) lupaan olla yhteyksissä kun tiedän miten /milloin homma etenee!
  Helsinki on muuten tulossa myöskin, mutta se hieman hitaamalla aikataululla (koska siitä pitää tulla _täydellinen_) ;)
  Voi vitsi kiitos todella ihanasta päivän piristyksestä, olen aivan otettu!

  • Hihi. Kiva kuulla, että pidit! Enkä mä tosiaan taida olla ainoa joka teidän luomuksia kuolailee. ;) Musta on ihana kirjoittaa paikoista tai asioista, joista oikeasti tykkään. Vaikken mä teillä ole edes käynyt mutta tiedän jo valmiiksi, että tykkäisin ihan hirveästi jos esimerkiksi Helsingissä olisitte. :)

   Mä tuun niin mielelläni kakkuilemaan joku kerta. Kesällä olisi kiva päästä Turussa käymään niin ehkä mä sitten vaan extempore pamahdan sinne kaffilaan. :) Ihanaa vappua!

 4. Tervetuloa todellakin, mut kurssille sun täytyy myös ehdottomasti osallistua! :)
  Hauskaa Vappua sinnekin! :)

  • Jeps! Oi kuinka odotan, että saadaan aikataulut lutviutumaan. :)

 5. Hei! Oletko käynyt Helsingin asematunnelin BeGood wellness barissa? Ihania salaatteja ja smoothieita, herkullisia gluteenittomia täytettyjä leipiä, raakakakkuja ym terveellistä ja samalla hyvää!

  • Moikka! Käväsin kerran ja otin jonkun vihersmoothien joka oli aivan kamala… Siis oikeasti hirveä. :D Oikeen semmonen jauhonen ja maistui kaikki jauheet läpi. Jäi siihen käynnit… Ennemmin oon siis suosinut Ruohonjuuri deliä. Siellä on ihania smoothieita (yleensä, nekin joskus litkusia) ja etenkin ne chia-vanukkaat. Semmonen missä minttua välissä aivan paras, olikohan joku minttu-suklaa? :)

 6. No höpsis! Mä nyt vasta huomasin tän postauksen! Tuut viettää heinäkuussa (tullaan loppu kuusta takas Suomeen!:) ) Turkupäivää ni mä pidän sulle tourin pitkin Turku ja mennään pariksi tunniksi Pureen syömään mahat täyteen liian hyviä kakkuja;)

  • Eikää Mona ihan sinut unohdin! :D No hei ehdottomasti vois tulla. Voisit tulla mun kanssa tonne Pureen kursseilemaan. ;) Nauttikaahan muuten vielä vikoista kuukausista! Toivottavasti saadaan tännekin kaunis kesä, kun palaatte.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta