Pähkinät välipalana + arvonta

* Postaus toteutettu yhtestyössä Meiran kanssa.

Onko olemassa parempaa välipalaa kuin pähkinät? Itsehän vielä muutama vuosi sitten kammoksuin pähkinöitä niiden sisältämän runsaan kalorimäärän vuoksi. Onneksi tuollainen ajatusmaailma on historiaa ja nykyään mietin ruoassa ennemminkin sen laatua, kuin numeroita. Pähkinäthän sisältävät runsaasti hyviä rasvoja, kuituja ja vitamiineja. Ja vaikka kuinka toisin voisi luulla, pähkinät sopivat kohtuudella nautittuina myös painonpudottajille.

Mielestäni pähkinät ovat yksi helpoimmin mukana kulkevista välipaloista. Pussukka kulkee kätevästi käsilaukussa tai salikassissa, sen voi kaivaa esiin vaikka ratikassa tai kassajonossa. Ne eivät pilaannu tai liiskaannu laukun pohjalle. Itse harrastankin pieniä omatekoisia ”nyssäköitä” joihin kokoan milloin minkäkin sekoituksen kyseisiä terveyspommeja, kera siementen. Pidän tuollaista pussukkaa aina mukana laukussani, jolloin se on helppo kaivaa esiin nälän yllättäessä tai jos ruokaväli meinaa venyä. Mielestäni erinomainen välipalavinkki paljon liikkeellä oleville! Tuoreet pähkinät ja siemenet täyttävät mukavasti vatsaa ja nostavat verensokeria.

Mukana kulkevien nyssäköiden lisäksi suosin tuoreita pähkinöitä ja siemeniä myös erilaisissa välipaloissa ja ruoissa ihan kotosalla. Laitan niitä smoothieisiin, chia-puuroon, banaani-pannareiden päälle, kanaruokiin, kaurapuuroon jne. Lisäksi pähkinät ovat aivan erinomainen lisä raakaleivonnassa, jota itse harrastan. Raakakakun pohjankin tekee helposti ja nopeasti liotetuista pähkinöistä kera taateleiden. Niiden monipuolisuus on tullut tässä viimeisen vuoden aikana hyvin tutuksi ja nykyään meidän kaapista löytyykin aina poikkeuksetta etenkin manteleita, cashew -pähkinöitä, sekä auringonkukan -ja kurpitsansiemeniä.

Musta on ollut myös hauska huomata miten miehenikin on innostunut pähkinöiden syönnistä. Ennen hänen maitorahkansa sisälsi pelkän ananas-banaani yhdistelmän, nyt siinä on niin siemeniä kuin pähkinöitäkin! Kannattaa siis vaan tarpeeksi esitellä pähkinöitä myös perheen miespuolisille henkilöille, kyllä hekin voivat hyvistä rasvoista innostua! Tai jos eivät innostu, niin pyydäppä syömään vaikka edes sinun mieliksesi. :D

IMG_5382-002

Itselleni myös pähkinöissä, kuten muussakin ruoassa on tärkeää laadukkuus. Haluan, että syömäni ravinto on paitsi hyvin tuotettua, niin kaikin tavoin mahdollisimman laadukasta. Meiran pähkinätuotteita olen suosinut pitkään, ihan jo pelkästään hinta-laatusuhteen vuoksi. Heidän mantelit ja pähkinät ovat kokonaisia, sekä puhtaita. Meira pakkaa pähkinänsä suojakaasuun mikä hidastaa niiden sisältämien rasvojen härskiintymistä ja mikä parasta, tuotteet pakataan koti Suomessa, meidän naapurissa Vallilan tehtaalla.

Meiran pakkauksethan ovat nyt uudistuneet entisestä ruskeasta raikkaamman vihreään. Pussukoita koristaa nyt myös markkinoiden ensimmäisenä edelläkävijänä sydänmerkki. Lisäksi pakkauskoot ovat laajentuneet, nyt nimittäin pähkinöitä ja siemeniä löytyy myös napostelukoossa (70 g), sen suuremman (170 g) pakkauskoon lisäksi.

Olen ihan varma, että täällä lukijoideni joukossa on myös innokkaita pähkinöiden syöjiä!? Ja ellei ole niin nyt on korkea aika tutustua noihin vitamiinipommeihin. ;) Vapun kunniaksi minulla on ilo arpoa teistä kolmelle onnekkaalle MEIRAN PÄHKINÄISET TUOTEPALKINNOT! Oujee! Arvontaan voit ottaa osaa kommentoimalla tätä postausta, kertomalla mitkä ovat sinun suosikkipähkinöitäsi ja miksi? Osalllistumisaikaa on sunnuntaihin 3.5.2014 saakka. Tsemppiä arvontaan!

PS. Muistathan lisätä myös s-posti osoitteesi, kiitos!

On my way

147 vastausta artikkeliin “Pähkinät välipalana + arvonta”

 1. Mun lemppareita on ehdottomasti saksanpähkinät!! Mutta niissä pitää olla kuori päällä, koska osan nautinnosta luo juurikin se itse avaaminen! :D Hyvänä ja nopeana välipalana toisena lempparina toimii myös normi cashewit, nams! :)

 2. Hmm. Suosikkipähkinät on saksanpähkinä ja pekaanipähkinä maustamattoman jogurtin seassa aamupalalla. :D Rahkaan en oo jostain syystä sekotellu vielä pähkinöitä, ehkä vois sitäki kokeilla. :D

 3. Päivittäin tulee syötyä cashew-pähkinöitä, ja ne onkin tosi hyvä ja kätevä välipala, ja niistä saa hyviä rasvoja. Toinen lemppari on pistaasipähkinä, sitä tosin tulee harvemmin syötyä :)

 4. Lemppareita on saksanpähkinät, ne vaan maistuu niin hyvälle! Mutta kaikki pähkinät ovat kyllä suuressa kulutuksessa meillä , pähkinät vaan on parhautta! :)

 5. Suosikkejani ovat pekaanipähkinät, jos haluan luksusta, ja arkeen cashew’t.

 6. Heippa!

  Loistoarvonta ;)
  Mantelit, cashewpähkinät ja erilaiset siemenet kuuluvat ihan arkipäivään. Saksanpähkinät ovatkin sitten hieman enemmän ’luksusta’ :D
  Maultaan herkullisia ja helposti tulisikin vedettyä liikaa näitä :D Terveellisiä, täyttäviä ja ravintorikkaita..
  Niitä voi ’tunkea’ aivan kaikkialle :D

 7. Mun lempipähkinöitä on cashev pähkinät! Ne on niim hyviä, että menevät herkusta! Ainoa huonopuoli on pähkinöissä niiden hintavuus ja itse olen opiskelija, joten niitä tulee ostettua aika harvoin!:/

 8. Cashew ja pistaasi <3 kaikki pähkinät kyllä maistuvat ja kuuluvat ruokavaliooni :)

 9. Tunnustan itseni myös pähkinänyssäköiden suurkuluttajaksi :) Ehdottomat lempparipähkinät on kyllä pekaani- ja sakaanpähkinät <3

 10. lempparit on parapähkinät ja cashewit! niin hyviä<333 kaikki on kyllä hyviä!

 11. Nam! Oon itse ollut koko lapsuuden ja nuoruuden pähkinäallerginen, minkä takia vielä aikuisiälläkin koin alkuun suurta inhoa pähkinöitä kohtaan – maku ei vain miellyttänyt. Pari vuotta sitten aloin kuitenkin lisäämään pähkinöitä vähitellen ruokavalioon ja nykyisin syön niitä kourallisen/pari päivässä välipalana töissä. Allergian aiheuttamat inho-assosiaatiot ovat tiessään (haha;)) ja iho voi paremmin! :) Lemppareimmat pähkinät ovat ehdottomasti saksanpähkinät, pistaasit sekä kuorelliset mantelit.

 12. Pähkinät on parhaita!!!!!!!!!! Vaikea valita yhtä suosikkia mutta cashew-pähkinät ovat all time favorite. :) Tällä hetkellä kovasti miellyttävät myös saksanpähkinät maustamattoman jugurtin ja hunajan kanssa.

 13. Mun suosikkeja on pekaani- ja saksanpähkinät. Niitä tuleekin ahkerasti lisäiltyä esim. puuron ja smoothien joukkoon! :)

 14. Cashew pähkinät on kyllä ihan lemppareita. Pitäis vihdoinki kokeilla tehdä jotain raakakakkua kun on pitkään jo ollut mielessä. Jospa sitä ylioppilasjuhliin tekisi jonkun vähän terveelisemmän kakkuversion hmmmm. :)

 15. Ainoa pähkinä, josta en tykkää taitaa olla maapähkinä, jolle olen allerginen :D muuten voisin syödä pähkinöitä kaikessa, salaateissa, välipalana, leffaherkkuna, smoothiessa, jogurtissa, ruuissa ja kastikkeissa jne jne! Lempparipähkinöitäni ovat cashewt, macadamiat ja pekaanipähkinät, jos yksi noista pitää valita niin sen on oltava cashew :)

 16. Cashew-pähkinät ja pistaasipähkinät ovat lemppareitani, koska ne maistuvat hyvältä :)

 17. Cashew, ihanan kermaisia ja mietoja. Yleensä kuorettomia niin ei kurkkua kutita :)

 18. Mun lemppareita on cashewit koska ne on niin ihanan pehmeän makuisia :)

 19. Ihan ehdottomasti cashew pähkinät. Ja herkkupäivänä cashew pähkinät hunaja merisuola kuorrutteella…nam…

 20. Ehdottomat pähkinälempparit on macadamiapähkinät ja mantelit, mutta kaikensorttisia pähkinöitä tulee syötyä päivittäin, on ne vaan niin hyviä ja terveellisiäkin vielä!. Pekaanipähkinät ja cashewpähkinät ovat parhaita raakaleivontaan, niitä tulee ostettua eniten :)

 21. Jos opiskelijabudjetti antaisi myöden, niin söisin pähkinöitä melkein joka aterialla vähän :D Parhaat ovat saksanpähkinät ja ylläripylläri cashewt :)

 22. Cashewit ehdottomasti! Sopivat hyvin kaurapuuroon mansikoiden kanssa :) Myös saksanpähkinät ovat ihania!

 23. Lemppareita on cashew-pähkinät, koska ne ovat parhaimman makuisia ja hyviä välipalana :)

 24. Mun ihan ykkös-lemppari on cashew pähkinä. Niin ihanan pehmeän makuinen ja ”mehevä” pähkinä, tavallaan jopa mehukas :)
  Taidan syödä eniten juurikin noita Meiran pähkinöitä, ovat sopivan kokoisissa pusseissa. Myös pistaasipähkinät on huippuhyviä, niitäkin mulla taitaa mennä yhtä paljon kuin cashwe pähkinöitä.

 25. Lemppareita mantelit ja cashew! Mantelit siks koska mantelivoi on jotain aivan täydellistä ja cashewissa tykkään sen kermaisuudesta ja pehmeydestä! :)

 26. Cashewpähkinät on lemppareita ja niitä tulee syötyä päivittäin! Viime aikoina oon kovasti kyllä koittanut opetella syömään muitakin pähkinöitä :D

 27. Pähkinät on kyllä ihan parhaita! Sopii nii moneen asiaan! :)
  Mun lemppareita on cashew pähkinät ja mantelit, nam!

 28. Mun lempparia cashew, sillä siitä saa hyviä raakakakkupohjia ja tykkään niitä myös paahtaa hieman ja syödä suolaisena herkkuna sellaisenaan, tai toki lisään sen suolan. Lisäksi fanitan melkeinpä kaikkia siemeniä, ne kun ovat pikkuisia ja helppo lisätä vaikka mihin, smoothie, tuorepuuro yms.

 29. Cashewit ihan maustamattomina, tai saksanpähkinät applesiinituorekaurapuurossa :)

 30. Cashew-pähkinät on lemppareita, mutta hyviä on muutkin pähkinät. Ja käsilaukussa kulkee mukana pähkinäsekoituspussukka, jos meinaa ateriaväli joskus venähtää, niin siitä on helppo napata välipalaa.

 31. Kiva arvonta! Ite oon vasta nyt uskaltanut syömään pähkinöitä, koska pelkäsin ennen niiden suurta kalorimäärää. Entisenä ortorektikkona välillä vieläkin on ongelmia syödä pähkinöitä, mutta lemppari pähkinät ovat ehdottomasti cashewit! :)

 32. Pekaani ja cashew pähkinät on lemppareita! Niitä voi syödä milloin vaan!!

 33. Pekaanipähkinät on niiin hyviä! Ja harmittavan kalliita päivittäiseen käyttöön :(

 34. cashew ja saksanpähkinät!!! Marjojen kera puuron päällä aijaijaij! Täydellisyyttä!

 35. Saksanpähkinä on lemppari! Alussa en tykänny sen mausta kun siinä oli joku kummallinen sivumaku, mutta olin ostanu ison 300 gramman pussin niitä niin oli pakko syödä ne. Muutaman kerran niitä maistelin suu irvessä, mutta äkkiä makuun tottui ja nyt ne maistuu todella hyvälle. Harmillisen kalliita vaan kaikki pähkinät, ettei raaski enempää kuin sen kourallisen päivässä syödä..

 36. Jee, arvonta! Cashew on mun lemppari, vaikka kaikista tosin aika tasapuolisesti tykkäänkin. Ainoastaan hasselpähkinät ei houkuta yhtään eikä niitä juuri koskaan tule syötyä, mutta muuten pähkinöitä menee kyllä kourallinen-pari päivässä. :)

 37. Kaikki pähkinät ovat mielestäni hyviä, mutta parapähkinät taitavat kuitenkin yltää korkeimmalle sijalle! Njams! :)

 38. Ihan ehdoton suosikkini ovat cashewpähkinät! Ne maistuvat niin erilaiselle kuin muut pähkinät ja ovat koostumukseltaan ihanteellisia :) Osallistun arvontaan!

 39. Lemppari on saksanpähkinä. Kiva rakenne ja ihana maku. Hyvää myslin seassa tai sellaisenaan napsittuna.

 40. Pekaanipähkinät! Laitan niitä viikonloppuisin suklaisen tuorepuuron päälle (treenin jälkeen) reilun kourallisen kera banaaniviipaleiden, ihan mielettömän ihana makuyhdistelmä <3

 41. Cashew-pähkinöitä menee joka päivä pieni kourallinen välipalaksi. Lisäksi tykkään pistaaseista ja siemenistä paras on pinjansiemenet. Pitäis kyllä maistella muitakin pähkinöitä. Ainoa mistä en pidä on mantelit.

 42. Mun lemppareita on cashew, pistaasi, manteli ja parapähkinät! Noita on ihana syödä sellaisenaan tai laittaa vaikka jogurttiin tai nauttia kahvin kera, nams :)

 43. Täällä kans yks pähkinä rakastaja:D<3 cashew, saksanpähkinä,manteli & pekaani suosikit ja tietty parapähkinä!<3 myös macadamia, hasselpähkinää syön mutta harvemmin. pistaasit ja maapähkinät on ainuut jokka ei uppooo:D cashewvoi on ihanaa puuroon ja vaikka mihin<3 pähkinät+tuoreet taatelit+raakakaakao nam:P ihan kuin raakaa suklaakakkutaikinaa vetelisi! :P oon miettiny monesti myös siemenien ottamista ruokavalioon mutta tällä hetkellä ainut mitä menee on pellavansiemenrouhe puurossa, jogurtissa, raakakakuissa jne. mutta esim kurpitsan siemeniä en ole koskaan hirveemmin maistanut en edes tiedä onko ne hyviä.:D pitäisi kokeilla kun kaupassa on näkynyt sellasia gogreen salaatti siemenmix pusseja mis on just auringonkukansiemenii, kurpitsansiemenii, seesaminsiemenii ja pellavansiemenii:D siemenet on kai halvempiakin kuin pähkinät ja hyviä rasvoja löytyy yhtä paljon? samoin proteinia.

  • tarkennan vielä että varmaan parapähkinät on suosikkini, söisin niitä mieleinmäärin jos eivät olisi radioaktiivisia ja sisältäisi niin paljon seleeniä. :D ( [email protected] & tässä sähköposti)

 44. Parhaita on parapähkinät ja saksanpähkinät. Ne nyt vaan on niiiiin hyviä!
  Pähkinät on kyllä mulla suuressa käytössä, joten toivottavasti arpaonni suosii! :)

 45. Lemppareita ehdottomasti cashew pähkinät! Tulee usein myös kuljetettua pussukkaa mukana laukussa ja ihan loistava pikku välipala duuniin. :) pitäisikin kokeilla laittaa myös vaikka jugurttiin, kiitos vinkeistä! :)<3

 46. Oo, pähkinöitä, päivittäisiä herkkuja :) eniten tulee syötyä cashew pähkinöitä

 47. Oikeestaan kaikki pähkinät ja siemenet on hyviä mutta liian harvoin niitä tulee ostettua! Lemppareita ehkä mantelit ja pekaanipähkinät:)

 48. Saksanpähkinät on ihanan täyteläisen makuisia ja sopivat pikkunaposteluun paremmin kuin hyvin!

 49. Ihana arvonta, itse rakastan pähkinöitä! :D Suosikkejani on cashew-pähkinät ja para-pähkinät.. Useimmiten ostan kuitenkin auringonkukansiemeniä niiden edullisen hinnan ja monipuolisen käytön vuoksi :)

 50. Kiitos hyvistä vinkeistä!

  Saksanpähkinät oma suokikki esim. jogurtin kanssa laadukkaan koostumuksen ja maun ansiosta.

 51. Cashew-pähkinät ovat suurinta herkkuani. Ovat mukavan mietoja ja hyviä esim. salaatissa.

 52. Tämän hetkisiä lemppareita ovat parapähkinät (ihanan isoja) sekä macadamiapalleroiset.

 53. Lemppareita on cashew pähkinät, ne vaan on niin hyviä!:P Harmi vaan, että laadukkaimmat tavalliset pähkinät on opiskelijabudjetilla aika kalliita (jos ei halua että on lisätty hirveeesti jotain suolaa niihin..), joten tää palkinto oiskin ihan huippu!:)

 54. Kaikki pähkinät mitä maailmasta löytyy maistuu , ilman ylimääräisiä kuorrutteita tai mausteita. Siis naturellia. Mutta jos pakko sanoa yksi niin cashew pähkinät;) yleensä syön välipalana mutta myös rahkan ja puuron kanssa menee. Nami

  [email protected]

 55. Syön pähkinöitä ja siemeniä päivittäin, itsekin kuljetan nyssyköitä aina mukanani. Suosikkipähkinäni on pekaani- ja saksanpähkinät. Ne ovat rakenteeltaan kivan kevyitä ja rouskuvat ihanasti syödessä. Makukin on ihan mahtava ;)

 56. Parapähkinät kilpailee saksanpähkinöiden kaa ehdottomasti meikeläisen pähkinäsarjan kärkikastissa!! Tosin kyl mulle kaikki muutkin nutsit maistuu, sen verran herkkua kamaa!

 57. pekaanipähkinät, nam! Tykkään myös casheweista kovin :) ihanan pehmeitä. Syön sellaisenaan!

 58. Ehdottomia lemppareita on cashew-pähkinät ja mantelit! Maistuu niin hyvältä ihan sellaisenaan tai esim. puuroon sekotettuna :)

 59. Tykkään kaikista muista pähkinöistä, mutta maapähkinöiden maku ei miellytä. Cashew- pähkinöitä ja siemeniä tulee syötyä lähes päivittäin, muita pähkinälajeja tulee lähinnä ostettua vain herkutteluhetkiin :)

 60. Mun lemppareita on pekaanipähkinät ja cashew-pähkinät – ja niistä tehdyt tahnat on yks mun suurimmista paheista (, purkillinen menis nääs aika helpostikin yhellä istumalla).. :D

 61. Ehdottomasti cashew pähkinät! Ne sopivat melkein minkä ruuan kanssa ja ovat niin maukkaita! <3

 62. Pekaani- ja saksanpähkinät on ehdottomia lemppareita! Menee jogurttiin joka ilta ja välipalana silloin tällöin :)

 63. Pistaasipähkinät ja Cashewpähkinät ovat suosikkejani. Pistaasit maun vuoksi ja cashew ravintoarvon ja hyvän välipalavaihtoehdon vuoksi. Mausta en niin piittaa mutta syön lähes säännölisesti koska ne tekee hyvän olon! :)

 64. Kaikki pähkinät ja siemenet ovat hyviä, ja käytän niitä päivittäin.
  Parhaita saksan- ja cashewpähkinät.
  Tässä paras jäätelön ohje, ”Raakaa ja Makeaa”, Karita Tykkä:
  Mustikkajäätelö (4:lle)
  5 dl cashewpähkinöitä (liotettuina 30-60 min.)
  2-3 dl mantelimaitoa (makeuttamaton, tai itse tehty)
  3 dl mustikoita
  1 dl hunajaa tai muuta juoksevaa makeuttajaa
  1 tl vaniljauutetta tai 2 tl vaniljajaudetta
  ripaus suolaa
  Laita kaikki aineet tehosekoittimeen , sekoita kunnes massa on kermaisen
  tasaista, tarkista maku.
  Laita massa jäätelökoneeseen. Jos sinulla ei ole jäätelökonetta, laita massa
  metallikulhossa pakastimeen. Sekoita massaa puolen tunnin välein
  jäätymisen aikana. Yleensä 2-3 sekoituskertaa riittää.
  Kaupan jäätelöä ei enää tarvitse ostaa!

 65. Cashewpähkinät on lemppareita, niitä on mukava syödä esim. salaatissa tai välipalana :)

 66. Ihana arvonta! Cashew-pähkinät taitavat olla kaikista parhaimpia, vaikka en osaa sanoa yhtään (maistamistani) lajia, josta en pitäisikään! :D Ihan huippuja niin välipaloiksi kuin herkutteluhetkiinkin. ♥

 67. Lemppareita ovat saksanpähkinät, cashew ja mantelit. Halvan hinnan vuoksi suosin eniten kuitenkin maapähkinöitä

 68. Köyhänä opiskelijana lemppareitani ovat ehdottomasti cashewt niiden halpuuden takia. Ja onhan ne oikeastikin hyviä ja monipuolisia. Mantelit on kans yksi ikisuosikki, mutta en rehellisesti sanottuna tiedä niiden hintaluokasta mitään..

 69. Cashew-pähkinät on ihan ehdoton lemppari! Niitä tulee syötyä usein muutama kourallinen päivässä. Tykkään myös laittaa kurpitsansiemeniä salaattiin ja mustaa seesaminsiemenjauhetta puuron sekaan :)

  makinen.niina(at)gmail.com

 70. Para-pähkinät on tämän hetken suosikkini! Tykkään pähkinöissäkin vaihtelusta kun niitä sen verran kulutan, joten välillä tulee kausia kun ostaa vaan tiettyjä lajeja ja sitten taas innostun vanhoista lemppareista

 71. Pääsääntöisesti kaikki pähkinät lemppareita, saksanpähkinä ja parapähkinät kuitenkin cashewn ohella lemppareita :) huomasitko, en osannutkaan valita :P

 72. Kaikki pähkinät maistuvat, mutta tällä hetkellä lemppareita macadamia ja saksanpähkinät :)

 73. Jo pidemmän aikaan on tullut lisäiltyä näitä hyviä rasvanlähteitä ruokiin ja toki syötyä sellaisenaan. Lemppareita ehdottomasti macadamia ja saksanpähkinä.

 74. Cashew pähkinät ovat ihan lemppareita, ne vaan maistuvat niin hyvälle!

 75. Täältä löytyy pähkinäfani, jonka suurimpia suosikkeja ovat saksanpähkinät ja macadamiapähkinät!
  Myös siemeniä tulee nykyään käytettyä melko paljon.

  [email protected]

 76. Kyllä cashew’t on munkin lemppareita ihan maun vuoksi, vaikka eivät ravintoarvoiltaan ihan parhaimpia olekaan :)

 77. Cashew on kyllä perushyvä pähkinä, joka ei petä koskaan. Sopii niin moneen yhteyteen ja maistuu hyvälle. Macadamiapähkinä on kyllä silti ehkä cashewta vielä hippasen parempi ihan vaan makunsa puolesta (tosin kallis :( ). NAM! Vaikea valita näiden kahden välillä.

 78. ´Lemppareita on cashew pähkinät,koska niien maku on ihanan pehmeä ja pyöreä ja täyteläinen.

 79. Lemppari pähkinöitä on oikeestaan kaikki mut erityisesti ehkä parapähkinä ja cashew. Niiden maku on ihana ja ne on hyvä välipala :).

 80. Niin kuin näköjään monella muullakin, itselläni lemppareita ovat cashew-pähkinät, sillä ne sopivat niin moneen menoon! Pistaasipähkinät veisivät muuten voiton, mutta ne kuoret, ne kuoret…..

 81. Cashew- ja pekaanipähkinät maistuvat parhaalta! Manteleista taas saa mitä ihaninta pähkinävoita (:

 82. Viimeaikoina olen totaalisesti seonnut auringonkukansiemenistä! Rakastan niiden makua!! Niitä voi tunkea lähes joka paikkaan :) Mutta kestosuosikkina jyllää vanhat kunnon cashew-pähkinät :)

 83. Pistaasipähkinät. Niin hyviä, että jaksan niitä kuoria! Ja sopivat niin hyvin rocky roadsiin!

 84. Cashew ja macadamia, ihanan pehmeän makuisia! Ja suolatut pistaasit herkutteluun.

 85. Saksanpähkinät ovat pahoja, mutta rasvakoostumukseltaan täydellisiä (paljon omega-3:sta) :)! Siksipä mun lempipähkinöitä!

 86. Kivan näköisiä ja kokoisia nämä uudet pakkaukset! Omia lemppareita on saksanpähkinät, joissa on maku ja ravintoarvot mielestäni parhaimmat. Myös pekaani- ja cashewpähkinöitä tulee syötyä lähes päivittäin:-)

 87. Cashew-pähkinä on oma lempparini ja niitä kuluukin melko paljon ihan sellaisenaan tai ruuan kanssa. Pähkinät on kyllä niin käteviä välipaloja ja helppo yhdistää niin suolaisen kuin makeankin kanssa :)

 88. Pekaani- ja cashew-pähkinä ovat mun suosikkeja. Saksanpähkinöistä olen kuullut hyvää, mutta jostain syystä on jäänyt kokeilematta. Pitää korjata tilanne pian. :)

 89. Cashewit on parhaan makuisia! Täytyisi opetella käyttämään entistä enemmän ruuissa :)

 90. Kyllä lemppareita on cashewpähkinät. Lämpiminä ruoan seassa tai pelkiltään, nams.

 91. Lempparipähkinöitäni ovat cashewt sekä parapähkinät. Niin hyvä ja helppo välipala ja lisä aamiaispuuroon tai -jugurttiin!

 92. Mä olen todella vähän maistellut erilaisia pähkinöitä, nythän olisi oiva tilaisuus päästä maistelemaan näitä. Olen oikeestaan syönyt vaan maapähkinöitä, ihan tätä perus pähkinä/rusina ydistelmänä. Ihanaa olisi tutustua uusiin makuihin !

 93. pähkinät on niin hyviä <3 cashewt on varmaan sellanen mun peruslemppari ollut pisimpään, ne on vaan niin hyviä mutta pähkinävoista mantelivoi on vaan jotain parasta! Ehdoton lemppari on myös macadamiat, niissä on joku ihana maku, jota rakastan!!

 94. Cashewpähkinät ovat kyllä ikuisia suosikkeja, siitä ei pääse yli eikä ympäri! :)

 95. cashev pähkinät ja parapähkinät,myös kaikenlaiset siemenet ovat nam! ihanaa kevättä.

 96. cashew- ja pistaasipähkinät <3 pähkinäöitä menee päivittäin ja aina laukussa on pienessä rasiassa pähkinöitä tai pähkinäpatukka :)

 97. Cashew- ja pistaasipähkinät ovat lemppareitani! päivittäin tulee laitettua luonnonjugurtin tai kreikkalaisen sekaan aamupalalla ja joskus myös iltaisin :)

 98. Pekaanipähkinöitä tulee syötyä ehkä eniten, myös saksanpähkinät maistuvat.

 99. Pistaasipähkinät ovat parhaita, niitä kuitenkin harvemmin tulee ostettua / löydettyä tavallisista kaupoista. Toinen suosikkini on cashew.

 100. Nyt tuli kyllä paha kysymys sillä melkein kaikki pähkinät on herkkua. :D
  Ehdoton ykkönen taitaa silti kuitenkin olla cashew, sitten meneekin hankalaksi… Hmmm. Macadamia on myös hyvää, samaten parapähkinät. Paahdetut hasselpähkinät on myös hyviä. Maku muistuttaa mua jostain ihan hirveänä mutta en vieläkään oo sitä keksinyt että mikä. Joku lapsuuden makumuisto kuitenkin… ;)

 101. Cashewpähkinät ovat suosikkejani:)
  Sopivat niin hyvin joka tilanteeseen ja saa helposti energiaa nälän yllättäessä:)

 102. Lempi pähkinät ovat kyllä pistaasi- ja cashewpähkinät. En ole niille allerginen ja maku on hyvä, ovat myös tosi hyvät välipala tai herkkuruokia, kun haluaa syödä terveellisesti :)

 103. Lemppareitani ovat cashew- ja pistaasipähkinät. Cashewta on hyvä koska niitä voi laittaa esim. salaattiin tai syödä vaan sellasenaan. Pistaasit taas ovat hyvin koukuttavia ja kun niitä alkaa syömään nii loppua ei tuu ennenku pähkinät loppuu. :D

 104. Cashew pahkinat ovat talla hetkelle suosikkejani mutta rakastan kaikkia pahkinoita! (:

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta