Last Instaweeks

Oikein ihanaa vappua jokaiselle! Täällä päivä on toistaiseksi alkanut aika chilleissä merkeissä ja vapun juhlinta on ollut hyvinkin rauhallista. Tänään olisi kuitenkin tarkoitus käydä moikkaamassa hieman ystäviä ja ehkä istuskella terassillakin. Niin ja tuleehan Suomen ensimmäinen pelikin iltapäivästä. Toivottavasti teilläkin sujunut kivasti aatto? Niin ja muistakaahan pitää ystävistä huolta!

Palaan viime viikkoihin Instagram-kollaasein. Minuahan voi seurailla Instan puolella nimimerkillä @judezzi.

1. #selfie / 2. Shoppailin lemppari kaupassani, nimittäin Ruohonjuuressa. Aika vakkari setit lähtivät messiin, kookosvettä, seesamnäkkäreitä ja maapähkinävoita. / 3. Kotitekoinen gluteeniton pizza. Ehkä yksi maailman parhaista ruoista mitä tiedän on juurikin kotona lämmöllä ja rakkaudella leivottu pizzanen. Ja gluteeniton pohja ei muuten mielestäni juurikaan eroa normipohjasta, joten suosittelen kokeilemaan! / 4. Ginan pörröjakku löytyi pitkästä aikaa kaapista. Aina välillä on hauska, kun sitä tekee vaatelöytöjä jotka on jo vallan unohtanut. Tämä on kyllä yksi lempparini ja tulee varmasti viihtymään päälläni tulevana kesänä usein.

1. Kirjoittelin taannoin blogiinkin juttua kookosvedestä. Ihan maailman paras nesteyttäjä ja niin hyvän makuinenkin vielä. Nams! / 2. Viime viikkoina juoksulenkit ovat houkutelleet huomattavasti enemmän, kuin muu treenaaminen. En tiedä johtuuko se tästä valosta vai hieman lämmenneistä säistä? Ihanaa, kun lenkillekin voi jo pukeutua keveämmin! / 3. Meidän toinen pikkunen lainapallero kääriytyneenä toogaan. Ihana kamalaa, kun parin viikon päästä joudutaan luopumaan maailman ihanimmista kisuista. Tulee niiiiin ikävä!! / 4. Olen aivan rakastunut tähän Lumenen Gel Effect -viininpunaiseen sävyyn (tosi kesäistä!!). Anyways, yksi parhaista kynsilakoista on juurikin Gel Effect -sarja. Suosittelen lämpimästi testaamaan.

1. Värjäsin tukan LÒrèal Prodigy-sarjan ammoniakittomalla kestovärillä. Olen ollut todella tyytyväinen väriin, hyvin luonnollinen lopputulos ja pysyvä. Tukka kiiltää edelleen. / 2. Voiko aamu ihanammin alkaa? Banaanipannarit, joihin en varmaan koskaan kyllästy, sekä sitruunavesi ja kahvi. Koko setti aika arkinen mutta silti hipoo täyden kympin aamiaista minulle. / 3. CocoVi lähetti minulle yhteistyön merkeissä satsin tuotteitaan ja näitä ihan mun lemppareita! Maailman parhaita raakapatukoita joista itseasiassa postaustakin taannoin kirjoittelin. / 4. Tunnistatteko? Siinä ollaan siskoni kanssa, joku arkistojen ”helmi”. Minä olen tosiaan tuo isompi isopää ja siskoni pienempi versio.

uusi insta1

1. Työlook / 2. Olen syönyt jo muutaman kuukauden aurinkokapseleita ja syönti jatkuu. Yksi avain parhaaseen rusketukseen, suosittelen lämpimästi! Eikä muuten tule aurinkoihottumaa. / 3. Tämän kevään eka terdeviini oli viime lauantaina. Oli kyllä kylmä, tule kesä jo tule! 4. Nyt on kauppoihin ilmestynyt mansikoita. Tosin ei ihan suomalaisia mutta olihan niitä pakko testata. Maultaan aika surkeita, ei suomalaisia mansuja voita mikään.

uusi insta

1. Torstain työlook. / 2. Casheweja Meiralta, vielä ehtii ottaa osaa arvontaan sunnuntaihin saakka! Kolmelle siis lähtee pähkinäsetit. Osallistua arvontaan voit TÄÄLLÄ. / 3. Tein ensimmäistä kertaa kotona tankoparsoja, tuli muuten ihan super hyviä. Reseptiä tulossa myöhemmin blogiin! / 4. Ja ne blogissa jo aikaisemminkin vilkkuneet Avonin täydelliset matta kynsilakat.

On my way

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta