Perfect nude heels

Ostan harvoin korkokenkiä, siis todella harvoin. Tämä johtunee siitä, että olen hyvin mukavuudenhaluinen. Katselen aina ihania tennareita tai vastaavasti nilkkureita, joissa on mukava pohja. Silti aina, kun ostan korkokengät mietin miksi ihmeessä en käytä niitä useammin? Nämä Zign -merkkiset nahkaiset korkokengät tilasin taannoin Zalandolta niiden Rosherunejen yhteydessä. Olen pitkään haaveillut nudeista koroista ja nämä korkkarit tiesin jo entuudestaan täydellisiksi. Omistan meinaan samat korkokengät valkoisessakin värissä ja ne olivat ehdottomasti viime kesän suosikit!

Itselleni on tärkeää, että korkokengät ovat mukavat jalassa. Eniten pidän myös piikikkäästä kengän kärjestä, se on jotenkin niin nätti ja naisellinen. Plussaa on toki myös se, että terävät kärjet saavat jalat näyttämään paremmilta. Empä malta odottaa kesäjuhlia joihin voin nämä nättimykset pukea jumpsuitin kera! Alkaa muuten oikeasti jo pian tuntumaan kesälle…Tavallaan ei tajua, että aikaa on enää vajaa kuukausi mutta sieltä se kovaa kyytiä tulee. Mulla on enää Barcelonan reissuunkaan vajaa kuukausi, oujee!

Mitäs tykkäätte näistä korkokengistä? Onko muita nudekorkojen ystäviä?

IMG_5453-001IMG_5443-001

On my way

5 vastausta artikkeliin “Perfect nude heels”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta