Kuin mustikkamuffineita
Ja taas banaanipannareita mutta tällä kertaa hieman erilaisella reseptillä. Minähän en näihin kyllästy vaikka joka kerta tekisin samalla ohjeella, mutta onhan se kiva välillä vähän varioida. Toisinaan suklaisia, toisinaan enemmän banaanisia ja toisinaan super mustikkaisia, kuin muffineja. Tänään nimittäin kokeilin tuota jälkimmäistä versiota. Laitoin reilusti lähes sulaneita mustikoita taikinaan paistovaiheessa. Alkuun mietin heitänkö ne suoraan blenderiin muun seoksen sekaan, mutta päädyin kuitenkin tähän paistovaiheeseen. Tuli aivan mielettömän hyviä! Ja tiedättekö, kun vielä ladoin lettuja päälletysten maistuivat ne ihan mustikkamuffineille. Suosittelen lämpimästi testaamaan, nams!
Mustikkaiset banaanipannarit
- 1 banaani
- 2 kananmunaa keltuaisineen ja 1 valkuainen
- 1 rkl psylliumia
- 1/2 rkl gluteenitonta Fin mix -jauhoseosta (ei pakollinen)
- 250 g suomalaisia pakastemustikoita
- Täytteet valinnan mukaan.
Blendataan muut aineet sekaisin paitsi mustikat ja täytteet. Paistetaan kookosöljyssä suhteellisen paksukaisia lettuja ja lisätään paistovaiheessa maltillisesti mustikoita letun pintaan. Lopuksi täytteiksi esimerkiksi marjoja, hedelmiä, taateleita, hunajaa, pähkinöitä, siemeniä, kookoshiutaleita jne. mitä ikinä keksiikään.
Sitten vaan naattimaan!