Lauantain kuulumisia

Lauantai-illan terveyhdys sohvalta! Täällä viikonloppu on alkanut aika rennoissa tunnelmissa ja olen hienosti lykännyt sen asuntommekin siivouksen huomiselle… Hyvä minä! Huomennahan on tosiaan äitienpäivä mutta tänä vuonna tultiin siihen tulokseen, että jäätiin siskoni kanssa Helsinkiin. Äitimme asuu reilun seitsemän tunnin ajomatkan päässä (eikä muuten varmaan edes riitä), joten reissu pohjoiseen on aina aikamoinen urakka. Vaatii voimia vaikka auto olisikin alla. Junalla en enää matkusta, se on ehkä maailman ärsyttävintä. Siispä äitienpäivää vietellään täällä siivouspuuhien merkeissä, vaikka se vähän kurjaa onkin.

Kävin tänään *Beauty Anniinassa ripsihuollossa, olipa nimittäin jälleen vierähtänyt kolme viikkoa viime kerrasta ja volyymiripseni alkoivatkin kaipaamaan ehostusta. Vähän uumoilin josko laittaisin kesäksi hieman näyttävämpää ripseä (muutaman millin pidempää) mutta Anniina oli sitä mieltä, että en tykkäisi. :D Kuulemma olisi minulle liian ”luonnoton”. Ehkä hän on oikeassa, luotan ammattilaiseen. Aina, kun mulle laitetaan nämä 11 mm näyttävät nekin hyvin näteiltä ja mikä parasta siisteiltä ja luonnollisilta. Toisinaan vaan nään kaupungilla naisia joilla on hyvin näyttävät ripset ja ihastelen niitä. En tosin usko, että itse osaisin sellaisten megaripsien kanssa elää…?

Enää on muutama viikko erilaisiin valmistujaisjuhliin sun muihin kemuihin, joten vielä ehtii laittamaan ripset jos sellaiset kesäksi uumoilee. Itse suosittelen ripsiä edelleen hyvin lämpimästi, etenkin volyymeja, jotka ovat luonnollisemmat ja hellävaraisemmat omalle ripselle. Anniina huikkasi minulle lähtiessäni, että saan tarjota lukijoilleni jälleen pientä alea eli -10 € alennuksen uusista ripsistä. Olivatpa ne volyymit tai normaalit. Normaali hinta uusille ripsille on siis tavallisesti se 120 €. Niin ja jos joku kaipaa ripsiä tosiaan niihin valmistujaisiin sun muihin kuun lopun pirskeisiin, Anniinalla on vielä aikoja vapaana! Joten eipä muuta kuin soittelemaan numeroon: 050 411 9536.

Nyt alkaa silmä sen verran luppaamaan, että aika painua pehkuihin. Palataan huomenna, hyvää yötä!

2015-05-092015-05-091

* Ripsienpidennykset saatu blogin kautta. 

On my way

2 vastausta artikkeliin “Lauantain kuulumisia”

  1. Moikka! Mulla itselläni oli myös ihan alkuaikojaan, kun otin ensimmäiset räpsyt, niin pisimmillään 11mm. Kumminkin niin sitä niihinkin tottuu ja halu saada ”enemmän ja näyttävämmät” kasvaa, ja päädyin itsekin kokeilemaan vielä pidempää. No nyt about vuoden ripsenpidennyksiä kokeneena, tällä hetkellä mulla on 13mm pitkät, ja tykkään itse todella paljon! Suosittelen suakin kovasti kokeilemaan, jos et pidä niin ainahan sitä voi seuraavassa huollossa sitten laittaa taas sitä lyhyempää.. ;)

    • Niin. Ehkä mä ensi huollossa sanon Anniinalle, että nyt repästään! ;) Olisi kiva kyllä välillä kokeilla hieman näyttävämpää ja silmä tosiaan varmasti tottuu… Mulla on D-kaarevuus niin en tiedä onnistuisiko ihan 13 mm, että menisikö liian pitkäksi. Mulla on myös aika matalalla luomet, joten ei ole kiva jos ne sinne häiritsevästi osuvat. Katsotaan! Mukavaa sunnuntaita sinne! :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta