Ilmoitusluontoista

Näiden ihanien äitienpäivä-postausten sekaan heitän tällaisen tylsääkin tylsemmän jutun (illemmalla sitten jotain ihan muuta). Moni lieneekin jo kuullut, että Blogilista.fi lopettaa toimintansa 1.6.2015. Teistäkin osa varmasti seuraa blogiani kyseisen listan kautta, joten kehoittaisin siirtymään jo hyvissä ajoin Bloglovinin puolelle. Omasta mielestäni Bloglovin on muutenkin ehdottomasti selkeämpi ja miellyttävämpi tapa seurata blogeja. Blogiani voit seurata Bloglovinin kautta TÄÄLLÄ.

Samaan syssyyn muistuttaisin, että yksi ehdottoman hyvä tapa seurata on myös Facebook. Päivitän sinne jokaisen postauksen oikeastaan samantien, kun olen ne julkaissut. Muuten blogini Faceprofiili ei ole ollut mitenkään kovin aktiivinen mutta voisihan sitä vähän aktivoida, hih. On my way -blogi löytyy Facessa TÄÄLTÄ.

Ja Instagramia tuskin tarvisi enää mainostaa mutta mainitsempa nyt kuitenkin, eli Instagram-tililleni pääset TÄSTÄ. Snapchat on pitänyt jo jonkun aikaa myös ottaa käyttöön mutta vähän olen vielä empinyt. Tavallaan en itse jaksa kymmentä erilaista somekanavaa ja tämän vuoksi esimerkiksi Twitter-tili puuttuu minulta kokonaan. Myös Pinterestin suhteen olen ihan passiivinen vaikka sieltä muuten inspiraatiota tykkäänkin ammentaa. Mulla on välillä meinaan aikamoinen someä-ähky ja juuri se, kun blogin vuoksi viettää niin paljon aikaa koneella niin ei sitten tavallaan jaksaisi hirveän montaa muuta päivitettävää. Joskus tuntuu, että elämästä menee hetkiä ohi jos sitä vaan aina heiluu sen kameran takana tai räpsimässä kuvia Instagramiin. Kohtuus kaikessa.

Nyt mä painelen sinne siivoilemaan, jes. Ihanaa sunnuntaita, palataan vielä myöhemmin!

jutta123-001

On my way

2 vastausta artikkeliin “Ilmoitusluontoista”

  1. MInä juurikin seurailen blogilistan kautta blogeja, harmittaa kun se lopetaa. Ihan sillä tälläiselle ihmiselle joka ei osaa kun suomea :D En tiedä mistä alkaisi jatkossa seuraamaan, koska tuon bloglovinin käyttö on kielen takia minulle hankalaa :(

    • Joo, ymmärrän. :/ Bloglovinin käyttö on sinällään helppoa sen jälkeen, kun olet rekisteröitynyt. Pyydä vaikka apua siihen joltain kielen taitavalta? Mielestäni seuraaminen itsessään on helppoa, koska uudet postaukset tulevat aina näytölle, kun kirjautuu sisään.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta