Parasta just nyt!

Blogeissa on pyörinyt ”parasta just nyt -haaste” jo jonkun aikaa, johon ajattelin minäkin ottaa osaa ihan ilman ketään haastajaa. Positiivisia ja hyvänmielen asioita on aina kiva jakaa ja niitä muutenkin miettiä ihan päivittäin. Joskus kirjoittelin siitä, kuinka minulla on monesti taipumus realistiseen pessimistisyyteen. Mietin siis usein asioiden pahinta mahdollista, josta olen pyrkinyt pikkuhiljaa pois. Jossain määrin olen huomannut pientä muutosta itsessäni ja ajattelutavassani. Nykyään mieli on jollain tapaa optimistisempi. Ainakin näitä hyviä asioita elämästäni oli erittäin helppo keksiä!

IMG_4834-001

Siispä parasta just nyt on…

– Muutto remontoituun asuntoon. Vaikka muutto itsessään ei ole mitenkään mukavaa puuhaa, houkuttelee rempattu asunto ihan kivasti. Maalin tuoksu, uusi kylpyhuone ja avarampi keittiö.

– Barcelonan reissuun enää muutama hassu viikko, iiks!

– Ihana poikaystävä, jonka kanssa ilo jakaa jokainen päivä.

– Maanantai ja hyvä olo, sekä kaikinpuolin levännyt fiilis. Tästä tulee hyvä viikko!

– Luontaistukkut.fi:n paketti, joka odottaa minua pakettiautomaatissa. Cashew- ja mantelivarastot jälleen täyteen!

– Kesä! Yksinkertaisesti kesän tulosta ei vaan voi olla pitämättä. Muutaman viikon päästä pitäisi kuulemma olla jo parisenkymmentä astetta.

– Olen saanut jälleen mukavasti tyhjättyä vaatekaappia muuton tieltä, kiitos facebookin kierrätys-ryhmien. Suosittelen lämpimästi jokaiselle. Nopea tapa myydä vaatteita eteenpäin.

– Lähenevät 28-vuotis synttärit. Virallinen päivä menee Barcelonassa mutta enköhän jotain Suomessakin edeltävänä viikonloppuna keksi. Musta on jollain tapaa ihana täyttää 28, empä olisi uskonut.

– Hyväkuntoinen tukka. Olen tällä hetkellä todella tyytyväinen hiuksiini ja niiden kuntoon. Hiuskriisit ovat historiaa ja nautiskelen tästä pitkästä letistäni. Väri lähtee varmaan pikkuhiljaa ruskean suuntaan mutta muuten tykkään todella paljon!

– Blogi ja te lukijat!

– Salikortti. Musta on tällä hetkellä todella motivoivaa palata kuntosalin pariin, tauko teki hyvää.

– Kesävaatteet ja kengät. Tykkään eniten kesävaatteiden ostamisesta ja odotankin, että pääsen Barcelonassa hieman shoppailemaan. Sitä ennen shoppailulakossa, vaan käytettyjä juttuja saa ostaa ja halvalla. ;)

– Haloo Helsingin uusin levy, jotain niin hyvää! Parasta lenkkimusiikkia.

– Helatorstai, yhtä päivää lyhyempi työviikko edessä.

Oikein ihanaa maanantaita ja viikon alkua jokaiselle! Positiivisia ajatuksia.

IMG_4818-001

On my way

2 vastausta artikkeliin “Parasta just nyt!”

  1. Aaa sun hiukset!! Siis mitä kapseleita ny syöt hiuksia varten ja mitkä superfoodit on niitä kasvattanu ja kuin usein ja millä peset?? Kerro salaisuutesi :)))

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta