Tätä et tiennyt minusta

1. Inhoan huulipunan jälkiä lasissa, pullossa ja kaikessa mistä juon. Tuohon kuulemma toimisi nuolentakikka (nuolee kohdan etukäteen, josta aikoo juoda) mutta sekin tuntuu vähän hassulle, etenkin seurassa.

2. Puhun paljon itsekseni ja tätä harrastan etenkin himassa. Nyt, kun on ollut kissat on se tuntunut suhteellisen luonnolliselle mutta muuten onhan se nyt vähän hassua, että höpisen itsekseni… Olenko ainoa?

3. Inhoan Fresitaa. Joskus nuorempana vedin pari nuuskaa huulessa, poltin röökiä ja join Fresitaa. Arvaatte varmaan mitä tuon ”glamorous” monetin jälkeen tapahtui…? Hahaa, vessa kutsui. Tuon jälkeen ei ole maistunut.

4. Olin jossain kohtaa parinkympin puolella aikamoinen rock`n roll -tyttö. Sekin oli sellainen itsensä etsiskely-vaihe. Nykyään kuuntelen kyllä rockkia mutta pehmeämpää sellaista.

5. Nypin kulmakarvat tyyliin kerran puolessa vuodessa.

6. Vaikka kirjoitan julkista blogia, jossa kirjoitan moniakin asioita hyvin avoimesti en puhu yhtä avoimesti monellekaan ihmiselle. Oikeastaan vaan muutamalle ystävälle.

7. Olen ihmisten suhteen aika varautunut vaikka muuten sosiaalinen olenkin. Nykyään on niin paljon jengiä, joka vaan pyrkii hyötymään asiasta tai toisesta, sekä hengailee kanssasi ja puhuu selän takana pahaa.

8. Mun yksi lempi puuhista on hiusten harjaaminen. Mukana kulkeekin aina minikokoinen harja jolla sivelen hiuksia päivän mittaan. Joskus olen jopa ostanut uuden harjan kesken päivän, kun unohdin sen kotiin. En ymmärrä ihmisiä, jotka eivät tyyliin koskaan harjaa hiuksia.

9. Olen todella kärttyinen nälkäisenä ja jos verensokerit pääsevät laskemaan. Onneksi nykyään tunnistan nuo oireet aika nopsaa ja pyrinkin kyseisen olotilan välttämään.

10. Rakastan sitruunavettä! Tämä on yksi suurimmista himotuksistani, enkä nykyään pysty elämään päivääkään ilman tuota mixausta. Ihan parasta ja tulee muuten juotua vettäkin enemmän, kun siinä on kiva sitruunan maku.

IMG_5786-003

On my way

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta