Uudessa vanhassa kodissa

En ole tänään enää oikein kerennyt perehtymään ”suolabatleen”, kuten sen nimesin ja itseasiassa luulen, etten enää jaksa kommentoida asiaa. Homma paistui vähän turhiin mittasuhteisiin, kun loppupeleissä puhutaan vaan suolasta. Okei, ehkä itsekin kirjoitin hieman provosoivasti mutta se on välillä tyylini ja siksipä saan vahingossa sitä myllytystä aikaan. Ei ollut kuitenkaan tarkoitus pahoittaa kenenkään mieltä, osa meistä nyt vaan syö sitä pöytäsuolaa ja osa vuorisuolaa. Kukin varmasti osaa myös itse huolehtia omasta jodin tarpeesta, kuten muidenkin vitamiinien saannista. Nämä jutut ovat niin pieniä monien suurempien rinnalla! Siksipä laitan pisteen omalta osaltani keskustelulle. Toki sitä voi halukkaat vielä kommenttiboxissa käydä. :)

Tänään on ollut aika hektinen päivä, tehtiin muutto ja on tullut järjesteltyä asuntoa täällä ”uudessa vanhassa kodissa”. Vaikka tavaraa ei tavallaan ollut kuin yhden pakullisen verran, on muutto aina muutto. Homma on sujunut kuitenkin yllättävän stressittömästi ja oikeastaan ainut asia, joka tällä hetkellä sydäntä raastaa ovat kissat. Tulihan se ensimmäinen itku jo tuossa matkalla tänne, niistä on tullut niin sijaisäidin vauvoja. Olen kuitenkin iso tyttö, joten pakko nyt vaan totutella siihen, että eivät ole meidän kissoja. Onni on se, että he ovat rakkaan ystäväni omaisuutta, joten moikkaamassa saadaan käydä niin usein kuin halutaan!

IMG_5911-002

Vaikka asuntomme on nyt remontoitu osittain, on täällä edelleen muutama seikka, jotka ajateltiin rempata omatoimisesti. Tämä on tosiaan blogissani ihan uusi aluevaltaus, sillä en ole oikein koskaan kirjoittanut sisustuksesta saatika sitten remontoinnista. Olen kyllä aina pitänyt visuaalisesti kauniista jutuista ja täten tykännyt myös sisustaa. Jokatapauksessa, tulevaisuudessa on luvassa varmasti myös näitä sisustus/remppajuttuja!

Heti alkuun mulla olisi yksi kysymys teille, jotka olette joskus maalanneet kaakelit. Miten se onnistui, pysyykö maali ja onko homma kannattavaa? Kun katsotte kuvaa huomaatte, että lattiakaakelit ovat vanhat (hirveän väriset!!) ja kaapiston, sekä tiskipöydän välinen kaakelisto on vaihdettu valkoiseen. Tarkoitus olisikin nyt heti alkuun maalata nuo lattiakaakelit valkoisiksi. Harmiksemme kaakelit tosiaan jäivät putkiremontin yhteydessä vaihtamatta ja monenkin seikan summana ei sitten ruvettu niitä erikseen korjauttamaan. Itsehän en edes tiennyt, että kaakeleita on mahdollista maalata, olisin varmaan hoitanut homman jo ajat sitten!

IMG_5899-001

Myös työpöytien puutasot olisi tarkoitus vetää valkoiseksi, nyt keittiö on kunnon sekametelisoppa ja vielä kaiken lisäksi kaikki tavarat siellä sun täällä. Joskus tykkäsin todella paljon tuosta tummasta puusta mutta valitettavasti sekin menee käytössä ruman näköiseksi. Kuluu ja naarmuuntuu. Tummassa näkyy vielä todella helposti kaikki lika. Vaikka kaippa se vaaleassakin näkyy mutta valkoinen on kuitenkin aina valkoinen.

Jokatapauksessa, te kaakelit maalanneet antakaas kuulua! Kannattaako homma vai jättääkö sikseen?

On my way

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta