Meikkivoiteiden top 3

Mulla on tällä hetkellä käytössä kolme meikkivoidetta, joilla teen päivttäin pohjameikkini. En ole oikein koskaan tykännyt käyttää pelkästään yhtä voidetta, vaan olen aina suosinut ns. mixauksia. Vähän siitä ja tuosta purkista niin hyvä tulee! Tämä johtuu varmaan osittain myös siitä, etten ole vieläkään löytänyt itselleni täydellisesti sopivaa meikkivoidesävyä. Jokainen on aina joko liian vaalea tai tumma. Siispä sekoittelemalla muutamia eri sävyjä saa mielestäni sen aivan parhaan lopputuloksen.

Meikkivoide on kyllä ehdottomasti sellainen tuote jota ilman en pärjäisi, meikin ehdottomia kulmakiviä. Periaatteessa ihoni puolesta en tarvisi sitä mutta en kyllä osaa kuvitellakaan latovani naamaani mitään ilman tuota taivaan lahjaa. Meikkivoiteellahan on kuitenkin myös ihoa suojaava vaikutus. Talvella kylmyys, kesällä aurinko (jos voiteessa suojakerroin) ja jatkuvasti ne kaupunki-ilman saasteet.

IMG_5779-003

Käytössäni on tällä hetkellä Lumenelta saadut kolme putiloa. Vasemmalta oikealle:

* Matt Control Mattameikkivoide (kädessäni tuo tummin meikkivoide ihan yläreunassa). Tämä on tuote jolla saa hyvin mattamaisen pohjan. Itse pidän enemmän kuulaasta ja hehkuvasta meikistä, joten mattajutut eivät ole koskaan sellaisenaan olleet omia suosikkejani. Tässä meikkivoiteessa on kuitenkin todella hyvä hieman tummempi sävy, joten se toimii erinomaisesti mixauksen yhtenä osana. Mielestäni meikkivoide on myös koostumukseltaan sellainen jämäkkä ja pysyvä, joten tuo kivasti meikkiin sitä pitkäkestoisuutta.

* Nude Perfection Kevytmeikkivoide (kädessäni oikealla etusormen kohdilla). Tämä yksilö on pyörinyt aika paljon mediassa ja saanut kehuja. Voide on hyvin kevyt ja ohut koostumukseltaan. Ei sovi varmastikaan rasvaiselle tai epäpuhtaalle iholle kovin hyvin, peittävyys on meinaan aika minimaalinen. Tuote, joka antaa kevyen pohjan, sellaisen kuin meikkivoidetta ei olisi lainkaan. Itse pidän tätä kuitenkin vähän turhan ohuena ja juoksevana voiteena, eli sellaisenaan ei ole oma juttuni. Kuitenkin siinä sekoituksessa toimii, mixauksen osa joka tuo liukuvuutta meikkiin. Plussaa siis todella helposta levittyvyydestä!

* Blur Pitkäkestoinen Meikkivoide (kädessäni vasen laita). Tämä on ehdoton lempparini näistä kolmesta! Mulla on nyt jo kolmas putilo menossa ja en kyllä tule pois antamaan. Voiteen koostumus on niin täydellinen. Sopivan kevyt mutta samaan aikaan peittävä ja pysyvä. Tämä toimii muuten super hyvin ihonsävyn heleyttäjän kanssa! En ole varma joko sitä löytyy kaupoista mutta jos ei vielä niin ainakin pian. Se heleyttäjä on yksinkertaisesti niin ykkönen. Harmittaa vaan, että on kausituote ja ainakin itseltäni loppuu aina kesken talven, vaikka kuinka monta purkkia hamstraisin.

IMG_5752-002IMG_5768-002

Onko teillä joku tietty meikkivoide-suosikki vuodesta toiseen? Oletteko enemmän mixatun meikkivoiteen ystäviä, vai oletteko löytäneet jonkun teille täydellisesti sopivan sävyn?

On my way

6 vastausta artikkeliin “Meikkivoiteiden top 3”

 1. Mac. Studio fix fluid. En vois elää ilman.. ;)
  Ja sekottelen kahta eri väriä niistä..haha

  • Mä tiijän et tykkäät MAC:ista. Itse en ole vieläkään saanut aikaiseksi kokeilla sitä. :)

 2. jos puhut siitä Lumenen ihonsävyn heleyttäjästä, joka sisältää myös värin niin sen valmistus on lopetettu. Aika hullulta se tuntuu, koska niin moni siitä tuntui tykkäävän.. Itse ostin kerran sellaisen alelaarista sen tarkemmin purkkia tutkittua ja kotona huomasin, että se olikin se tummempi versio joka on minulle liian tumma kesälläkin. Jos tykkään kuulaasta ihosta niin suosittelen testaamaan myös Lumenen seerumimeikkivoidetta! Tykkään käyttää sitä kun lähden ulos jolloin tykkään meikata ihoni todella hehkuvaksi. :) Arkisin käytän aina Lumenen CC-voidetta joka on ihanan luonnollinen. Totta puhuakseni haluaisin hamstrata kaikki nuo Lumenen eri meikkivoiteet! :D

  • No itseasiassa mulla on ollut niistä kahta, sitä ns. värivoidetta ja sitten sitä pelkkää heleyttäjää. Toivottavasti tuota pelkkää heleyttäjää ei ole oikeasti lopetettu?! Sehän on niin monen suosikki!! :O Ja kiitos, kun kerroit tuosta seerumimeikkivoiteesta, voisin kokeilla. Itse meinaan rakastan sellaista kuulasta ja hohtavaa ihoa. :)

 3. Onko tuo blur öljytöntä? Otin ripsienpidennykset ja en ole uskaltanut laittaa meikkivoidetta kun mulla on juurikin tota bluria :D

  • Hmm. Nyt en ole varma… Tosin jostain syystä mä laitan vaan harvoin meikkivoidetta silmäluomille? Eli en ole ainakaan huomannut vaikutusta…

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta