Kokovalkoinen

Mietin pari kertaa postaanko näitä kuvia hieman haastavien valo-olosuhteiden vuoksi, mutta päädyin ne nyt kuitenkin julkaisemaan. Vieteltiin nimittäin viikonloppuna miesystäväni isän pyöreitä Tampereella ja juhlan mukaisesti pukeutumiseen tuli panostettua hitusen enemmän kuin arkena. Tarkoitus oli kyllä kuvata ne asukuvat ulkosalla mutta loppupeleissä hurja kiireen saattelemana päädyttiin loihtimaan hotellihuoneen nurkkauksesta ”studio”. Joten, laatu ei ole priimaa mutta halusin kuitenkin tyylini esitellä.

Lopputulos oli tosiaan lähestulkoon kokovalkoinen, ainoastaan valkoisen hieman eri sävyt erottivat yläosan alaosasta. Rakastan valkoista, joten eipä ihme, että sitä tulee hamstrattua kaapit aina täyttäkin täydemmiksi. Liehulahkeiset housut ovat myös mielestäni aiiivan ihania ja nämä valkoiset Lindexin sellaiset löysin taannoin vieläpä -70 % alesta! Eipä tarvinnut kahta kertaa miettiä ostanko. Pääpantoja myös rakastan, joten tämä hieman hippihenkinen pantaviritelmä mätsäsi mielestäni aivan ihanasti kokonaisuuteen. Toi siihen tietynlaista tyttömäisyyttä ja rentoutta. Mulle tuli jossain kohtaa kyllä kieltämättä hieman ”juhannusneito/kesähää-fiilis” mutta mitäpä tuosta. Miehelläni oli päällään puku, joten en kokenut itseäni liian juhlavaksi. :)

Miltäs asu teidän silmäänne näyttää?

IMG_5959-002IMG_5960-002IMG_5954-002IMG_5962-002IMG_5957-002IMG_5956-002

Housut Lindex / Toppi Cubus / Kello MK / Laukku LV / Panta H&M

On my way

4 vastausta artikkeliin “Kokovalkoinen”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta