Hiusnaamioiden aateliset

Yhtä paljon, kun rakastan kasvonaamioita rakastan naamioida hiuksiani. Naamiot yksinkertaisesti saavat ihmeitä aikaan, ne kosteuttavat, rakennekorjaavat ja saavat pahimmankin takkutukan kiiltämään. Niin ja mikä suurta plussaa, hiusnaamioita ei todellakaan tarvitse olla ostelemassa viikottain sillä niiden kesto on ruhtinaalinen. Omat naamioni ovat blogin kautta noin vuosi sitten saatuja ja edelleen purkeissa on elinvoimaa, sekä volyymia.

Vaikken muuten Moroccan Oil -tuotteista välitä niin merkin naamiot ovat suosikkejani. Jostain syystä siis sarjan kaikki kokeilemani muut tuotteet ovat olleet liian raskaita omalle hiukselleni. Ja vaikka omaankin karhean, sekä kuivan pehkon, tekevät Moroccanin öljyt ja lämpösuihkeetkin tukastani liimaletin. Uskokaa tai älkää, hommaa on testattu ihan useampia kertoja samalla lopputuloksella. Naamiot kuitenkin toimivat paremmin kuin hyvin! Näiden jälkeen tukka on paitsi ihanan pehmeä, puhdas ja kiiltävä. Eikä tietoakaan rasviksesta.

IMG_6017-001

Valkokorkkinen painoton kosteusnaamio on etenkin kuiville hiuksille tarkoitettu kosteuttava ja hoitava naamio. Tuote lupaa parantaa hiusten kimmoisuutta, rakennetta, kiiltoa, sekä käsiteltävyyttä. Oranssikorkkinen purnukka taas kantaa nimeä korjaava hiusnaamio. Kyseinen tuote on suunnattu etenkin heikentyneille ja vaurioituneille hiuksille. Se vahvistaa hiusten rakennetta ja palauttaa kimmoisuuden.

Molempia on tosiaan tullut käytettyä enemmän tai vähemmän mutta etenkin tuohon painottomaan naamioon olen aivan rakastunut. Siitä tulee niin ihana tukka! Kiiltävä mutta kuohkea. Korjaavaa naamiota olen käyttänyt etenkin sen jälkeen jos olen vaikka viikonloppuna muotoillut tukkaani lämmöllä. Nimittäin silloin etenkin huomaan, kuinka hius on kuiva korppu ja janoaa extra kosteutusta. Minähän kuulun tähän vähemmistöön, joka edelleen ei voi olla ajattelematta, että hiusten muotoilu kuumalla tuhoaa tukkaa… Oli alla sitten kuinka stydit suojat tahansa.

IMG_6005-001IMG_6022-002

No sitten hieman eri merkin tuote kehiin mutta sekin yksi näistä ihanista suosikeistani. Tämäkin blogin kautta viime kesänä saatu Goldwell Kerasilkin kosteuttava naamio. Mielestäni jo kultainen purkin ulkomuoto kielii laadukkuudesta (lukeudun siis näihin ulkomuodon perusteella lopullisen ostopäätöksen tekeviin…). En tiedä moniko teistä on Kerasilk-tuotteita testannut mutta kyseessähän on tosiaan sarja, joka lupaa tehdä pörröisimmästäkin kikkarasta ehdottoman suoran.

Minulla on ollut sarjan useampiakin tuotteita testissä ja pakko sanoa, että kyllä toimii! Tukastani tuli kyseisellä shampoolla ja hoitoaineella jo sellaisenaan ihan suora ilman rautaa. Eli selkeästi tuotteissa on hiuksia silottavia aineosia. Naamio tekee muiden sarjan tuotteiden tavoin hiuksista hallittavat, sileät, kosteutetut ja kiiltävät. Tämä on itseasiassa sellainen maski, jota tuli käytettyä etenkin viime kesänä aurinkoloman jälkeen. Vaaleammalle käsitellylle tukalle, raidoille jne. mielestäni ihan super hyvä!

IMG_5916-002

Tällä hetkellä hiusteni kunto on tosiaan erinomainen mutta käytän silti naamioita ylläpitoon kerran viikossa. Joku voi sanoa, että tuo on liikaa mutta itse tykkään siitä lopputuloksesta jollaisen naamiot antavat hiukseen. Annan tavallisesti maskin vaikuttaa 5-10 minuuttia ja kyllä, sen ajan yksinkertaisesti sheivailen ja nautiskelen suihkun lämmöstä. Hiusnaamio on mielestäni kyllä ehdottomasti yksi parhaista tavoista hemmotella itseään! :)

Suositteko te hiusnaamioita? Löytyykö käytöstänne joku ikisuosikki, jonka olette hyväksi havainneet?

On my way

6 vastausta artikkeliin “Hiusnaamioiden aateliset”

 1. Mä en varsinaisesti käytä ihan ostettavaa naamiota, mutta teen itse välillä kookos- ja jojobaöljystä sekoituksen jonka annan vaikuttaa puolesta tunnista eteenpäin. Ainut miinus tuossa on että mun hiuksista tulee niin liukkaat muutamaksi päiväksi etteivät tahdo millään pysyä kiinni niin pakko pitää auki. :D

  Tarkoituksena olisi löytää jokin hiusnaamio jota kokeilla, mutta mun tukka on niin ihmeellinen että siihen on todella vaikeaa löytää sopivia tuotteita. Vuosien aikana parhaimmiksi todettu cutrin ja aussie, mutta nekään eivät ole ihan täydelliset. Etsintä siis jatkuu erittäin turhauttavana.

  Mun hiuslaatu kun on sellainen joka ei edes hyvän kampaajan käsittelemänä ja hyvällä leikkauksella taivu kunnolla mihinkään. Lisänä osittain kihartuva, paksu, liukas ja helposti takkuuntuva painajainen…

  • Kuulostaapa ihanalle mixaukselle. :) Voisi joskus testata!

   Sulla on siis kunnon omapäinen tugee! :/ Ootko kokeillut Redkeniä? Sarjan all soft on todella reilusti pehmentävä. Tai sitten toi moroccan vois toimia tai Kerasilk? Cutrin ja Aussiehan ovat molemmat hieman edullisempia tuotteita eli sulle vois toimia kyllä vähän ”laadukkaammat” ja täten raaka-aineiltaan paremmat tuotteet? :)

 2. Olipa hyviä ehdotuksia! Pitääpä seuraavaksi kokeilla. :)
  Redken varsinkin alkoi kiinnostaa pienen tutkistelun jälkeen. Nyt on jo kolme eri vaihtoehtoa ja mulla on aika ostaakin uudet kun vanhat on loppumassa. :)

  Ja joo mun pehko on omapäinen… Kaveri yritti kerran kihartaa 20min ilman tulosta :D Kihartamisessa parhain tulos tulee kosteaan tukkaan muotoiluaine, tiukat letit yön yli+seuraava päivä & yö, sitten on päivän pysyvät kiharat. ;)

  • Joo toi Redken on kyllä aivan ihana! Vaikka vähän kalliimpaa niin hyvä satsaus. :)

   Kuulostaa kyllä kunnon oikkutukalta. Onneks oot kuitenkin jonkun tavan saada kiharat keksinyt. :D

 3. Joo, ehdottomasti täälläkin läträtään naamioilla :) Kovassa kulutuksessa (useita kertoja viikossa) on niin kaikenlaiset kasvonaamiot, kuorinnat ym., ja hiusnaamiotakin käytän aina pestessäni hiukset, siis hoitoaineen tapaan. Mulla on nyt mustasta vaaleaksi vaalennetut hiukset ja nää kaipaa tosi paljon kosteutusta. Paras hiusnaamio, jota oon ikinä kokeillut (ja nyt jo useiden vuosien ajan käyttänyt) on Loreal Professionalsin sellainen keltainen purkki…joku Repair-juttu se oli :D Mutta tosiaan, jos on TODELLA korput ja kuolleet hiukset, niin tuo hoitsikka on paras!

  Nyt kyllä rupesi houkuttamaan kokeilla tuota Goldwelliäkin… Minkähän hintaluokan tuote se on, onko käsitystä?

  • Naamiot on kyllä aivan ihania! <3 Okei, kiitos vinkistä vaikka täällä ei nyt onneksi korpputukkaa olekaan. ;)

   Joo se on kyllä unelmatuote. Olisko hinta jossain 25-35 luokassa? Saanut niin kauan sitten etten edes muista. :D

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta