Uusi yhteistyökumppani: Luontaistukku.fi + alekoodi

Kuten aikaisemmasta suola-postauksesta saatoittekin rivien välistä bongata, on minulla uusi yhteistyökumppani. Valitsen nykyään hyvin tarkkaan keiden kanssa teen kertaluonteisia yhteistöitä ja vielä tarkemmin keiden kanssa lähden jatkuvaan sellaiseen. Haluan, että etenkin pidempiaikaiset yhteistyökumppanini edustavat minua ja arvojani. Kun Luontaistukku.fi:stä Joanina otti minuun yhteyttä jokunen viikko sitten, lähdin mukaan lähes samantien. Kyseessä ei ollut raha tai mikään muukaan suuri ja pramea, vaan yksinkertaisesti firma jonka tuotteiden takana tahdon seisoa. Sanotaanko näin, että minun näköiseni verkkokauppa.

No mikä sitten tekee tästä luontaistuotteiden, urheiluravinteiden, superfoodien ja luomuruokien nettikaupasta jotenkin muita erikoisemman? Ensinnäkin verkkokauppa toimii ilman välikättä. Toimittaa tuotteet siis suoraan asiakkaalle ilman kauppaa, mikä se taas tarjoaa kuluttajalle hyvinkin kilpailukykyisen hinta-tason. Jokainen tuote myös pakataan Suomen tehtaalla ja urheilujuomapuolen tuotteet on kaikki valmistettu Ylivieskassa. Heidän valikoimissan ei myöskään suosita keinotekoisia makeutusaineita ja tuotteiden laadukkuus on taattua.

IMG_6205-002

Omaan silmääni pistivät Luontaistukun verkkokaupassa etenkin isot säkit erilaisia pähkinöitä ja manteleita, luomu hunajat, probiootit, superfoodit, entsyymit, vitamiinit ja luonnonmukaiset palautusjuomajauheet. Kuten tiedätte, täällä on monesti perään kuulutettu terveellistä paluttavaa. Luontaistukun valikoimista mulla on nyt käytössä ollut jo muutaman viikon mauton Heraproteiini standard ja tykkään! Ajattelin kirjoitella siitä vielä myöhemmin lisää, sillä siinä voisi varmasti olla monelle muullekin herkkävatsaiselle erinomainen vaihtoehto joka on täysin makeuttamaton, luonnonmukainen ja suomalainen. Purkkia ei ole myöskään hinnalla pilattu, sillä 800 grammaa maksaa 17,90 €.

Myös entsyymit on nyt otettu kokeiluun, sillä niistä olen kuullut pelkkää hyvää. Probiootteja olen kiskonut nassuun jo vuoden verran enkä pois vaihda! Aivan ehdottomia herkälle vatsalle ja esimerkiksi juurikin niiden mahdollisten antibioottien haittavaikutuksia vähentämään. Mantelit ja cashewit kuuluvat jokapäiväiseen ruokavaliooni myöskin, joten niitäkään en voi olla liikaa hehkuttamatta. Entäs sitten premium-laatuinen luomu hunaja? Luontaistukun valikoimissa on kyllä vaikka ja mitä. Tällaisen terveyshullun paratiisi! Myös purkkien selkeä ja visuaalisesti nätti ulkonäkö miellyttää minua. Vaikkei se sisältöön vaikuta, niin silti sillä on jonkunlainen vaikutuksensa. Näitä pussukoita antaisi mielellään vaikka lahjaksikin.

IMG_6200-001IMG_6227-002

Näin tervetuliaisiksi luontaistukku.fi haluaa tarjota lukijoilleni -10 % alennuksen ensimmäisestä tilauksesta. Alennuksen saa koko valikoimasta, tilauksen loppusummasta koodilla ONMYWAY. Toivottavasti kyseinen verkkokauppa tarjoaa teille yhtä paljon mielenkiintoa, kuin se itselleni tarjoaa. :)

Shoppailemaan pääset TÄSTÄ.

* Postauksen tuotteet saatu luontaistukku.fi:stä.

On my way

4 vastausta artikkeliin “Uusi yhteistyökumppani: Luontaistukku.fi + alekoodi”

  • Samaa mieltä! Jotenkin selkeä ja laadukkuus paistaa kyllä noista tuotteista. :)

 1. Moikka!
  Olen tyttö, joka treena 2 kertaa viikossa, 30-45 minuuttia, raskailla painoilla. Energiankulutukseni on 289,2 (omien laskelmieni mukaan) ja proteiinitarpeeni on 75 g päivässä.
  En tiedä paljonko minun tulisi syödä kaloreita enemmän mitä kulutan, (tiedän että vähän enemmän, mutten osaa arvioida montako kaloria enemmän minun tulisi syödä) ja pelkään, että joudun syömään mielettömästi ruokaa, jotta saan tarpeeni mukaisesti kaloreita ja proteiinia. En haluaisi alkaa käyttämään myöskään lisäravinteita.
  Olen kiitollinen jos vastaat tähän! :)

  • Moikka. Tiedätkö, en osaa sanoa. Mä en laske kaloreita enkä edes tiedä mikä on päivittäinen proteiinin tarpeeni. Enkä itseasiassa edes halua tietää. :)

   Itse lähtisin miettimään noita juttuja laajemmalta perspektiiviltä ja unohtaisin numerot. Terveellinen ravinto, ateriarytmi ja treeni sopivassa suhteessa niin varmasti voit hyvin. :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta