Monday 25

Heipparallaa! Eilen tuli postaukseton päivä aikoihin. Olipas hassua, sillä harvoin mulla noita päiviä kuitenkaan on. Enää jäljellä viisi työpäivää, jonka jälkeen tosiaan viikoksi lomailemaan Barcelonan auringon alle. Aivan ihanaa, ei jaksaisi enää millään odotella. Se on muuten jännä vaikka sitä luulisi, että eihän tässä vielä mikään megasuuri loman tarve ole niin kyllä sitä loman lähestyessä alkaa huomaamaan sen väsymyksen. Viikko sinällään on lyhyt aika lomailuun mutta onneksi heinäkuussa on luvassa vielä kolmisen viikkoa.

On nyt katseltu Sakun kanssa sinne tosiaan myöskin matkaa/matkoja ja Portugali tuntuisi sellaiselle vaihtoehdolle, joka kiinnostaisi molempia. Kreikka, Turkki ja Espanja on niin nähtyjä vaikka jokainen ihania kohteita ovatkin. Meitä huvittaisi oikeastaan tehdä parikin reissua mutta katsotaan nyt minkälaisen budjetin lomia löydetään. Mehän katseltiin jo Hong Kongia ja Tokiotakin mutta noiden mestojen säät eivät oikein houkutelleet. Sadekaudesta saa nauttia ihan tarpeeksi täällä Suomen kamaralla, joten kyllä sitä toivoo täysin vedetöntä lomaa. Onko teillä kokemuksia Portugalista? Suositteletteko?

IMG_6275-001IMG_6274-002

Viikonloppu hurahti taas kerran aivan liian nopeaa. Perjantai meni ihan kotosalla, viikosta toipuen. Lauantaina treenejä ja illalla ystäväpariskuntamme kanssa kolmen ruokalajin dinner. Loppuillasta piipahdettin vielä Ahjossakin. Eilinen puolestaan meni sitten pääosin sängyssä loikoillen ja jäätelöä syöden… Hah. Aloitettiin uusi Netflix-sarja Orphan Black ja ollaan molemmat ihan koukussa! Pitkään aikaan en ole enää löytänyt sarjaa joka koukuttaisi samalla tavalla. Tuntuu, että ne kaikki parhaat on nähty mutta eih, nyt löytyi kyllä helmi. On taas hetkeksi katsottavaa.

Nämä postauksen kuvat on tosiaan napattu lauantaina ennen dinneriä. Huulille eksyi Lumenen uutuus puna ja päälle aika perus Jutan tyylistä vaatetta. Valkoista ja crop-top. Hiukset kiharrin jälleen kiharruspuikolla, jolla saa mielestäni aivan parhaat kikkarat. Luonnolliset mutta kuitenkin koko illan kestävät. Näitä kuvia katsellessa alkoi muuten tehdä mieli jälleen jotain raitaa tai vivahdetta tukkaan. En ole hiuksia nyt hetkeen värjännyt, joten pian varmaan sitten tyviväri tummanruskealla tms. Vaikka hiukset näissä kuvissa näyttävät hyvinkin tummille valkoista kontrastia vasten, niin on musta kyllä todellisuudessa haalistunut mielestäni aika paljonkin. Ihan hyvä juttu, sillä nyt on aika siirtyä sinne tummanruskean suuntaan. Raitaa kuitenkin jään vielä miettimään, sillä se kuivattaa niin paljon tukkaa. Tuntuu, että kaikista parhaiten tugee voi yksivärisenä.

IMG_6278-004IMG_6292-002

Housut Lindex / Toppi GT / Kello MK / Laukku LV / Korvikset Marc Jacobs

Olipas höpönlöpö postaus. Jotenkin todella harvoin sitä tulee kirjoiteltua arkisia ”mitä mieleen juolahtaa” -postauksia. Tämä oli nyt kuitenkin sellainen. Tällä viikolla ajattelin muuten tehdä teille ruokapäiväkirjaa, vaikka sitä olen periaatteessa vastustanutkin. Niin moni on sitä kuitenkin toivonut, että kiva toteuttaa joku toive. Myös kiharruspostaus/video on ajatuksissa. Ensi viikon olen tosiaan siellä Barcelonassa mutta se ei tarkoita etteikö Blogi päivittyisi. Eli postauksia tulee päivittäin, ihan normaaliin tapaan!

Muistattehan muuten siirtyä seuraamaan blogiani Blogilistan lopetettua (1.6) BLOGLOVINIIN!

Energistä maanantaita ja kivoja ajatuksia päiväänne!

On my way

3 vastausta artikkeliin “Monday 25”

  1. Heippa,

    kun olet matkalle lähdössä otatko kaikki päivittäin otettavat vitamiinit, pillerit, jauheet yms muut mukaan?
    Tuntuu jotenkin hassulle ottaa kauheasti jauheita ja pillereitä matkalle, mutta olenhan niitä tottunut joka päivä käyttämään..

    • Moikka! En todellakaan ota. :) Otan mukaan varmaan probiootit, entsyymit ja jonkun ravintolisän. Syön superfoodeja arkena enkä jaksa niitä kyllä reissuun raahata. :) Enkä usko, että vaikutus häviää vaikka viikon ilman onkin.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta