Vaihtoehto voille

Mitä laittaa leivän päälle jos tavallinen voi tai margariinit eivät sovi vatsalle? Itse olen jo pitkään suosinut erilaisia tahnoja voin korvikkeena, mutta niihinkin pikkuhiljaa kyllästynyt. Tahinihan on aivan ihanaa mutta aikansa kutakin, välillä on kiva kokeilla jotain aivan muuta. Rakastan kaikenlaisia tuorejuustoja ja Bonjour-levite onkin yksi lempparini. Harmi vaan, että vatsani reagoi noihin juustolevitteisiin ihan mukavasti.

Löysin onnekseni puolisen vuotta sitten S-Marketin juustohyllyltä erään luomu-levitteen, josta on tullut aivan ehdoton suosikkini tahnojen rinnalle. Kyseessä ei kuitenkaan ole juusto, vaan kasviperäinen Green Heartin tomaatti-basilika levite. Levite on erinomainen koostumukseltaan, sisällysluetteloltaan, luomutuote ja oikein mukavasti maustettu. Myöskään hinnalla sitä ei ole pilattu. Tuotteen mausta paistaa läpi aidot mausteet ja sen laadukkuus. Yhtään e-koodiakaan tästä ei löydy!

Jos siis tuntuu, että tahini kyllästyttää ja maito ärsyttää vatsaa, niin tässä on ihan erinomainen vaihtoehto! Kannattaa ehdottomasti kokeilla. :)

Onko joku muukin kenties hurahtanut tähän levitteeseen? 

IMG_6306-002IMG_6301-001

On my way

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta