Lilaa huulilla

Lila on mielestäni huulipunissa aivan ihana sävy mutta kuitenkin sen verran räväkkä, että harvemmin sitä on tullut arkena suosittua. Näin kesän tullen on kuitenkin mukava hieman säväytellä ja käyttää enemmän värejä. Vielä, kun tähän saa sen brunan pintaan niin räikeät sävythän sopivat kuin nenä päähän!

Sain viime viikolla Lumenelta pienen kesäisen lahjapaketin, joka sisälsi kaartin heidän kesän sesonki huulipuniaan. Nämä punat ovat siis myynnissä vaan rajoitetun ajan, eli kesän 2015. Wild Rose Play of Light -sarjan sävy 50 ”Horsmien meri” varasti ehdottomasti huomion noista viidestä. Juuri täydellisen lila, ei liian tumma mutta ei vaaleakaan. Punan koostumuskin on samaan aikaan juuri sopivan mattamainen, mutta kuitenkin hieman hoitava.

Ei muuta kuin lilaa huulille ja menoksi!

Mitäs tykkäätte? Onko joku muukin ottanut lilat punat kesäkäyttöön?

IMG_6318-001IMG_6267-001IMG_6253-001

On my way

3 vastausta artikkeliin “Lilaa huulilla”

  1. Todella mageen värinen! Käy super hyvin sulle. Pitääpä käydä testaamassa mikäli toimisi itsellänikin yhtä hyvin! :)

    • Jep, on kyllä ihana sävy! Käy ihmeessä testaamassa. Pinkkejäkin löytyi sieltä useampaa sorttia. :)

  2. Vau!! Ihana sävy ja sopii sulle tosi hyvin :) Täytyy varmaan taas kerran ratketa itsekkin huulipunaostoksille :D

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta