Puuterivinkki

Ajattelin pitkästä aikaa vinkata teille eräästä uudesta meikkituotteesta, johon olen ihastunut. Sain kyseiset tuotteen taannoin Make Up Storen goodie-pagista ja siitä lähtien se onkin ollut käytössä ihan päivittäin. Muistatte ehkä, kun talvella valittelin sitä ettei meikki meinaa pysyä kasvoilla hyvänä iltaan saakka? Meikkivoiteet (merkit tai tuotteet) eivät olleet muuttuneet, eikä liioin pohjustus tai kasvovoiteet. Mietinkin lopulta onko kyse puuterista tai sen sopimattomuudesta omille kasvoilleni. Ehkä se ei vaan ole tarpeeksi ”pitävä”?

Mulla ei ole koskaan ollut rasvainen iho, eli sinällään olen suosilla jättänyt kaikki ns. kiiltoa estävät ja hyvin peittävät puuterit sinne kaupan hyllylle. Olen kuitenkin nyt tehnyt selkeän havainnon tämän Make Up Storen ”blotting powderin”, eli viimeistelypuuterin kanssa. Meikin pysyvyys on ollut ihan omaa luokkaansa, eikä pitkin päivää ole tarvinnut lisäillä meikkiä. Sudin kyseistä puuteria siis kauttaaltaan kasvoille suurella sudilla ihan meikin päätteeksi, kuten viimeistelypuuterin kanssa tuleekin toimia. Vastoin puuterin käyttötarkoitusta olen sutinut sitä myös meikin välissä kasvoille, eli siinä kohtaa, kun meikkivoide on levitetty ja on aika laittaa arskapuuteri. Antaa muuten kummaa pitävyyttä tuolle aurinkopuuterillekin, eikä tule niitä ”hups tuli railo” -sattumia!

IMG_6404-002IMG_6412-002

Suosittelen tuotetta kyllä lämpimästi jos meikin pysyvyyden kanssa ongelmia. Sitä meinaan usein mieltää tuon huonon pysyvyyden rasvaiseen tai super kuivaan ihoon, mutta saattaapi näitä probleemia olla myös normaalin ihon omaavilla. Tässä hyvä esimerkki, meikäläinen.

Make Up Storea myy ainakin Helsingin Sokos.

Onko joku muu kenties kokeillut tätä ”ihmepuuteria” tai se ehkä jopa meikkipussukasta löytyy?

On my way

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta