Linkkaa blogisi

Oikein ihanaa lauantaita ja terkkuja auringosta! Nojoo ihan Suomen kamaralta vielä toistaiseksi mutta kuitenkin. Auringossa oli yllättävän lämmin ja päivä hurahtikin terdellä paistatellen ja kahvia juoden. Oivoi, kesä. <3

Ajattelin pitkästä aikaa tehdä ”linkkaa blogisi -postauksen” sillä viime kerrasta on jo vierähtänyt hyvä tovi. Viimeksi löysin postauksen kautta useammankin mielenkiintoisen blogin, joita on tullut edelleenkin seurailtua. Ehkä tällä kertaa käy samoin? Nykypäivänä, kun blogeja on mielin määrin on hyvin vaikea löytää uutta luettavaa pelkällä Bloglovinin selailulla. Yleensä uudet blogit tulevat jonkun toisen blogin kautta, jossa pistävät silmään. Harvoin niitä tulee etsimällä etsittyä…

Siispä jos haluat ”ilmiantaa” oman blogisi, linkkaa kommenttiboxiin blogin osoite ja halutessasi muutama sana sen sisällöstä. Valitsen kaikkien osallistujien joukosta viisi suosikkiani ja teen niistä oman erillisen postauksen. Ehkä moni muukin saa uutta luettavaa!? :)

Niin ja oikein ihanaa lauantaita! 

oooo

On my way

35 vastausta artikkeliin “Linkkaa blogisi”

 1. rolssi.blogspot.com

  Oon seuraillut jo pitkän aikaa blogiasi. Tuossa linkki mun omaani. Ihanaa kesän alkua :)

 2. vapausmatkalla.blogspot.com

  Oon 19-vuotias lukiolainen Oulusta, harrastuksina urheilu (jooga ja sali) ja musiikki sen kaikissa muodoissa. Blogin perustin alunperin anoreksiaani vastaan taistelemiseen ja siitä edelleen paljon puhun mutta myös yleisesti elämästä. Tärkeimpänä pointtina positiivisuus ja elämänhalu!

 3. Kirjoittajana urheiluhullu nainen, jolla on kolme pientä lasta, vanha pappila ja sixpack. Ajatuksena kannustaa ja motivoida muitakin jaksamaan ja pitämään huolta itsestään kaiken kiireen keskellä. Ruokaohjeita, treenijuttuja ja lapsiperheen vilkasta elämää.

  http://www.inthemiddle.fi

 4. Linkkaan mielelläni blogini, vaikka se sulle tuttu taitaa jo ollakin ;) Uudet lukijat ovat kuitenkin aina iloisesti tervetulleita! Luen aina itsekin mielenkiinnolla näitä ”uusia blogilöytöjä”-postauksia, kun yleensä joukosta tarttuu jotain uutta lukemista itsellekin :) Jään odottelemaan postaustasi!

  http://beauty-highlights.blogspot.fi/

  Tässä vielä esittelyteksti omasta kauneusblogistani, joka löytyy myös blogin puolelta:
  ”Beauty Highlights on kosmetiikkamaailman valovoimaisia huipputuotteita pyydystävä kauneusblogi, josta löytyy vinkkejä ihonhoitoon ja itsensä ehostamiseen. Blogissani törmäät niin uutuustuotteisiin kuin vanhoihin suosikkeihin. Postaukset ovat kolmeakymmentä kirivän kauneusalalla olevan naisen käsialaa, joka on ikänsä ollut heikkona kosmetiikkaan ja kaikkeen kauneuteen liittyvään. Hyvä olo lähtee sisältäpäin, mutta kosmetiikallakin voi saada ihmeitä ja iloa aikaan! ”

 5. http://artslifemarkerita.blogspot.fi/

  Kirjoittelen asioista, jotka ovat itselleni tärkeitä; tämän hetkiset opiskelut tekstiilisuunnittelun parissa, liikunta, hyvinvointi, ruoka, matkailu… muutenkin tekstejä löytyy kaikesta mikä sattuu itseäni kiinnostamaan. Perustin blogin, jotta pystyn palaamaan myöhemminkin ajassa taaksepäin ja muistamaan selkeästi, mitä olen tehnyt milloinkin – ikään kuin päiväkirjan tavoin. Blogi toimii myös eräänlaisena voimaannuttavana kanavana – uskallan tuoda ajatukseni julki ja seistä niiden takana.
  Tervetuloa seuraamaan :)

 6. Heissan!
  Lämmin kiitos, että annat lukijoillesi mahdollisuuden kröhäistä kurkkuaan auki ja astua hentoinen askel eteenpäin. Minun blogini kertoo elämästäni syömishäiriön jälkeen. Pohdiskelen rennon ironisella ja arkisellakin tatsilla elämää, treenejä, hyvinvointia ja —- valitettavaa kyllä, tällä hetkellä myös maalausta…. huokaus.,,,

  Kiitos omasta inspiroivasta blogista ja tervetuloa kylään ihan kaikille :)

  comefitme.blogspot.fi

  tai

  skyte.fastspace.fi

 7. Hymyä, juhlaa, silmäpusseja ja pyörremyrskyjä. Tulevan kodin remonttia ja pään raapimista. Asukuvia kukkasilla ja pahan päivän varalta on aina all black everything. Asiaa elämästä, hyvyydestä, ilosta ja surusta.

 8. 17-vuotiaan tytön pitämä blogi, joka harrastaa pitkänmatkanjuoksua. Olen sairastanuti syömishäriön, mutta toipunut siitä hyvin terveellisten elämäntapojen kautta. Blogini on hyvinvointipainotteinen: jaan blogiini terveellisiä reseptejä ja kirjoitan omia kokemuksia ja mielipiteitäni ruuasta ja treenauksesta. Tervetuloa lukemaan! :)
  http://do-what-you-really-love.blogspot.fi/

 9. http://www.psapl-emmi.blogspot.fi

  Kohta 18-vuotias tyttö, joka lähtee ensi viikolla Pariisiin au pairiksi! Bloggailen vähän kaikesta, enimmäkseen lifestyle-painotteisesti! Treenaaminen, terveellinen ruoka, muoti, kauneus ja matkustaminen on vamaan asioita, jotka mun blogissa eniten nousee esille. Toivottavasti tykkäät ;-)

 10. http://jepatzu.blogspot.fi/

  Jälleen kerran vasta uudestaan blogaamisen aloittanut 18-vuotias Oululainen media-assistentiksi valmistunut nuori, jonka blogi tulee painottumaan varmaankin yhtälailla valokuavukseen kuin myös lifestyleen.

 11. Vasta-aloitetussa blogissani esittelen valmistuvia amigurumejani ja saatan myöhemmin julkaista omia ohjeitani.
  monamigurumi.blogspot.com/

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta