Sunday randoms

* Vaikka rakastan kaffia, en pysty juomaan sitä yleensä koskaan edes täyttä kupillista. Tavallisesti otan aika suuren satsin mutta puolet heitän viemäriin… Mun aamukahvi on tavallisesti joku desin satsi jos sitäkään.

* En ole yhtään ihminen, joka olisi rahan perään. Tiedättekö sellainen, joka tekisi asioita rahasta tai tahtoisi omistaa hurjasti massia.

* Vielä reilu kymmenen vuotta sitten olin sitä mieltä, etten koskaan voisi asua Helsingissä. Mua kauhistutti ajatuskin täällä olemisesta. Jännä miten mieli muuttuu, kun sitä vaan rohkaistuu lähtemään mukavuusalueen ulkopuolelle. Enää en osaisi asua maakunnissa.

* Häiriinnyn tosi helposti jos joku tuijottaa, enkä tykkää olla suuren lauman keskellä huomion keskipisteenä.

* Mietin useinkin onkohan olemassa mun ”kloonia” tai kopiota. Olisi hassua törmätä lähes täysin itsensä näköiseen tyyppiin. :) Tämä varmaan saanut lisäpotkua Oprahan Blackista…

* Mulla on käsiala, joka vaihtelee. Pystyn siis kirjoittamaan todella erilaisilla tavoilla eikä mulla ole ns. omaa tunnistettavaa käsialaa.

* Inhoan Cokista, hyi. Joskus vedin Pepsi Maxia mutta nykyään en laittaisi sitä millään suuhuni, yök. Mielestäni kyseisen juoman juomisen jälkeen tulee todella outo olo. Sellainen viluinen. Se jos joku kertoo jo ettei ole kyseessä mikään terveyspommi!

* En tiedä mikä siinä on mutta en ole missään vaiheessa ”pepputrendiä” innostunut koko touhusta. Mielestäni tavallinen pylly on paljon nätimpi kuin sellainen mega mega takapuoli. En nyt siis tarkoita mitään roikkuvaa ihrakasaa mutta sellaista ns. kiinteää mutta tavallisen kokoista takapuolta. :)

* Olen menossa loman jälkeen vihdoin ja viimein laittamaan kynsiini geelaukset. Olen nimittäin todella kyllästynyt näihin liuskoittuviin yksilöihin, joita saisi olla lakkaamassa kokoajan.

* Mulla on paljon luomia, siis oikeasti paljon. Suurinosa noista on sellaisia ihoa myötäileviä luomia mutta kyllä multa muutama kohokaskin löytyy. Seurailen noita jatkuvasti, sillä ihosyöpää ei olisi kiva saada.

* Nuorempana hiukset olivat mulle ”pakkomielle”. Pyrin siis kaikin tavoin pitämään ne mahdollisimman tuuheina ja hyväkuntoisina. Pesin pää alaspäin, kampasin vaan harvakampaisella kammalla ja kuivia hiuksia, sekä varjelin niitä liiata värjäämiseltä ja kuumentamiselta. Onneksi olen tajunnut, että tukkahan on uusiutuva luonnonvara, eikä sen kunto ole elämäni tärkein asia…

Löytykö mitään tuttua, osuiko mikään läheltä sinua? 

IMG_5935-001

On my way

6 vastausta artikkeliin “Sunday randoms”

 1. Kuten olet varmaan jo useasti kuullutkin niin nämä tälläiset postaukset on mahtavia :) mukava lukea tälläisiä faktoja muista ihmisistä, varsinkin kun aina välillä löytää samoja yhtäläisyyksiä itsestäänkin. Täällä mm eräs toinen joka ei ole vielä peppubuuminkaan myötä innostunut mega-ahtereista :D yhtään isoja peppuja väheksymättä, oma ihanne on vieläkin pieni ja pyöreä. Myöskin tuo kahvikohta osu ja upposi, itsekin rakastan kahvia mutta en jostain syystä juo sitä koskaan 3/4 kuppia enempää.. Jotenkin siihen makuun sitten kai hetkellisesti kyllästyy :D

  • Mukava kuulla, vaikka uudestaan ja uudestaankin. :) Hauskaa, että sieltä löytyi jälleen yhtäläisyyksiä. :)

 2. Silloin kun teit ensimmäisen tällaisen random-postauksen (tai ainakin ensimmäisen minkä luin), niin ihmettelin ihan pirusti että miten nuo kaikki kohdat voi olla niin kuin suoraan mun suusta! Nytkin häkellyin tuosta ensimmäisestä kohdasta, just noin munkin kahvinjuonti menee! Ei tarvi muistella että mistä kupista on aamukahvin juonut, kun se on se kuppi missä on jämät pohjalla. Jotenkin se aina unohtuu :D

  Rahan tai cokiksen perään en myöskään ole. En oo oikein koskaan oppinut juomaan limsaa, kerran pienenä oli pakko juoda kaverilla kun en kehdannut kieltäytyä -> oksensin kotona. Vaikuttaa kieltämättä tosi terveelliseltä.

  • Hahah, hauska homma. :) Ehkä me ollaan vaan monellakin tapaa samanlaisia persoonia? :)

   Ja sanos muuta! Sitten illalla sitä kiittää, kun on valkoisia kuppeja joissa puolet kahvia ja tummuneet jäljet… Mä siis aina jätän ne sellaisenaan ja harvoin edes huuhtelen niitä jämiä. Huono tapa! :D

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta