Lomalle lompsis!

Tänään alkoi nyt sitten virallisesti viikon loma! Illalla lähtee kone Barcelonaan, jossa Lotta jo odotteleekin. Vielä ei ole ihan täysin lomamoodissa mutta eiköhän se viimeistään koneeseen istuessa iske. Jotenkin ollut niin kauheasti kaikkea hoidettavaa, että ei vaan yksinkertaisesti ole kauheasti kerennyt rentoutumaan. Onneksi viikko edessä, aurinko täältä tullaan! :)

Lauantaina kävin *Beauty Anninassa jälleen huollattamassa volyymiripseni ja ottamassa brassin. Ripsiin laitettiin tällä kertaa vihdoin ne hitusen pidemmät kesäripset, eli 10, 11 ja 12 mm pituutta D-kaarevuudella. Jännä vaikka pituudessa on tosiaan pisimmillaan se millin pituusero niin silti sen eron kyllä huomaa. Tai ainakin minä huomaan ja tykkään kyllä kovasti! Brassi sen sijaan sattui tällä kertaa ehkä hitusen vähemmän, mutta sattui kuitenkin vaikka Anniina kuinka hellävaraisesti koittikin tehdä. Olen todella kipuherkkä ihminen ja aika pienikin kipu saa mulle vedet silmiin. Kivusta huolimatta tykkäsin brassista viime kerralla kyllä kovasti, kun karva tosiaan pysyi poissa ihan hyvänkin aikaa. Ajatuksissa olisi säännöllistää tuo vahauksessa käynti, jolloin karvan kasvu kokoajan heikkenisi. Ei olisi muuten huono idea tehdä samaa operaatiota myös kainaloihin ja sääriin… Etenkin säärikarvat kasvavat täällä ainakin sellaista vauhtia, että vaikka aamulla sheivaa niin illalla sitä ei enää huomaa. Ihanaa lähteä nyt reissuun ilman biksurajan sheivauksia! Yksi murhe vähemmän.

2015-05-311IMG_6536-001

Beauty Anniinassa on nyt kesäkuun alusta aloittamassa uusi työntekijä Anniinan rinnalle. Tuuli on juuri valmistunut kosmetologi ja aloittaa tekemällä alkuun geelejä, kulmia ja normaaleja ripsienpidennyksiä. Luonnollisestikin vasta aloittaneella hinnat ovat hieman edullisemmat, joten Tuuli tekee esimerkiksi geelilakkauksia 50 € hintaan (olen ne menossa itse loman jälkeen ottamaan) ja normaaleja uusia ripsienpidennyksiä 70 € hintaan.

Anniina tekee vuosien ammattitaidolla uusia kesäisiä volyymiripsiä 120 € hintaan ja huollot sitten viikkojen mukaan. Koko hinnaston voi kurkata Beauty Anniinan nettisivuilta täältä tai soitella numeroon 050 411 9536. Vielä ehtii hankkimaan ne muutamaankin kertaan hehkutetut kesäripset! ;)

Mutta nyt salille hakemaan viimeiset hiet pintaan ennen lomaa! Blogia päivittelen normaaliin tapaan päivittäin, eli reissussa olo ei sinällään vaikuta siihen mitä täällä tapahtuu. :) Oikein energistä maanantaita jokaiselle! 

PS. Muistattehan, että Blogilista.fi on lopettanut tänään, joten blogiani voi seurata esimerkiksi Bloglovinin kautta TÄÄLLÄ.

*Ripset ja brassi saatu blogin kautta.

On my way

2 vastausta artikkeliin “Lomalle lompsis!”

  1. Ne kaikenmaailman hiusten kasvua nopeuttavat pillerit vaikuttaa kaikkiin karvoihin. Myös noihin super nopeasti kasvaviin jalkakarvoihin … Just sayin…
    Ihmettelin meinaan itse vaikka epilaattorilla ajelen niin karvat kasvoi todella nopeasti takaisin kunnes kuulin että noi kaikki hiustenkasvua kiihdyttävät vaikuttaa myös muuhun karvoitukseen…
    Loppu syöminen ja vähentyny epiloiminen.

  2. Jees noooh, mulla on ollut aina vahva karva. :) Eli en usko tuolla olevan suurta vaikutusta. Mutta hyvä jos siellä on vaikuttanut… Ja muuten, brassissa käy varmasti aika moni vähemmän karvainenkin, eli ei siihen megapuskaa tarvita. ;)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta