Suomessa ollaan!

Ihan parasta tiistaita jokaiselle! Täällä sitä ollaan jälleen, Suomessa. Loma oli aivan huikea ja jo viikossa sai oikeasti yllättävän hyvin sen lomamoodin päälle. Nyt on kummasti aika rentoutunut fiilis ja tuntuu sille, että se kevään stressi on veks. Lomalla on kyllä kumma vaikutus ja sillä ettei ole aikatauluja. Nyt on taas uutta energiaa duuniin, blogiin, arkeen, parisuhteeseen ja muihin ihmissuhteisiin! Vaikka vähänhän tässä jo odotellaan juhannusta ja heinäkuun kolmen viikon lomia… ;)

Minähän rakastuin Barcelonaan oitis, niin upea kaupunki! Kuvia on reissusta muistikortti pullollaan, joten pitää lisäillä reissupostausta tai muutama sellainen tällä viikolla. Jonkun verran minulta varmasti löytyy myös vinkkivitosia teille pian Barcaan matkaaville! Mahtava yhdistelmä aurinkoa, rantaa, shoppailua, kulttuuria, nähtävyyksiä ja erinomaista ruokaa, sekä viiniä. Me saatiin lennot ja täydellinen majoitus vielä niin edullisesti, että ei voi olla kuin tyytyväinen kokonaisuuteen. Mutta palailen lomaan tosiaan pian!

Alla muutama kuva yhden illan dinner-asusta. 

IMG_6824IMG_6830IMG_6826IMG_6823-001

Farkut Bershka / Toppi Bershka / Laukku LV / Kello MK

On my way

2 vastausta artikkeliin “Suomessa ollaan!”

  1. Hei,

    kiva kuulla, että reissunne onnistui. Pelkkää hyvää olen muiltakin Barcelonan matkaajilta kuullut. Ja nyt täällä on yksi, joka odottaa kovasti vinkkipostausta, koska suunnitelmassa olisi matkustaa sille suunnalle syksyn mittaan. mm. hotellinne kiinnostaa, missä sijaitsi ja paljonko kustansi? meillä on haussa kohtuuhintainen majapaikka.

    • Joo, mä hei kirjoitan varmasti majoituksestamme joka osui myöskin niin nappiin kuin vaan olla ja voi! :) Ja muutenkin vinkkejä, pysyhän kuulolla.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta