Barcelonan Sephorassa

Jokainen kauneutta ja meikkejä rakastava tietää mikä on Sephora ja kuinka hullaannuttava paikka se voi pahimmillaan parhaimmillaan olla. Noh, Barcelonassa yksi ihan must juttu shoppailumielessä oli juurikin kyseisessä liikkeessä vierailu ja yllättäen se lähtikin sitten hieman lapasesta… Ystäväni, joka oli kanssani matkalla mukana on asiantuntija meikkien suhteen, joten voitte kuvitella kuinka Juttaa sitten siellä vietiin. Sephorassahan on parasta myös se palvelu, joka on oikeasti asiantuntevaa ja siellä saat heti meikkitaitelijan suosittelemaan sinulle tuotteita, sekä luomaan meikin.

Omalla kohdallani se hullaannuttavin osuus on kaikki meikkipohjatuotteet. Puuterit, meikkivoiteet, valovoiteet, poskipunat ja kaikki ne tuotteet joilla luodaan kuulas ja hyvä meikkipohja. Itsehän käytän vain harvoin luomivärejä tai silmämeikkiä, joten niitä en oikeasti osta koskaan. Toinen hullaannuttava juttu on ylläri, ylläri ne huulimeikit. Olen kova tyttö ostamaan uusia huulipunia, huultenrajauskyniä ja huultenpohjustajaa. Siispä kaksi seikkaa, joihin laitan meikeissä rahaa. Yllättäen siis tälläkin kertaa noihin paloi ihan mukavasti…

IMG_7063IMG_7067

Ehkä ehdottomasti paras ostos, jonka tein oli Marc Jacobsin Contouring-puuteri. Kyseessä on hittituote, jota käytetään nyt ympäri maailmaa. Itse en ole koskaan ennen käyttänyt näitä varjostus/korostuspuutereita, joten voitte kuvitella kuinka innoissani olin nähtyäni lopputuloksen kasvoillani. Tuo minun on saatava!! Se lähtikin samantien messiin, hinnasta viis.

Meikin lopputulos on oikeasti niin erilainen, kuin pelkkiä aurinkopuutereita käyttäessä. Tällä saa korostettua kivasti kasvojen muotoa, tuo valon ja varjon oikeisiin kohtiin. Arjessa contouria voi käyttää hillitymmin ja sitten bilelookissa taas hieman vahvemmin. Paketissa on esimerkkiohjeita ja noh, youtube pullollaan meikkivideoita kuinka tällaista käyttää. Ajattelin itsekin loihtia jonkunlaiset tutorialin kunhan vaan opin täydellisesti tuotetta käyttämään. Onko teillä kokemusta contour-puutereista? Joku ehdoton ykkönen?

IMG_7075

No sitten se seuraava täydellisyyttä hipova tuote, joka lähti tämäkin aika yllättäen mukaan. Lottahan on puhunut mm. näistä bareMineralsin meikkivoiteista mulle pitkään ja nyt, kun pääsin tuotetta itse ”in action” testaamaan tajusin kuinka hyvästä sarjasta on kyse! Kyseinen meikkivoide on hieman geelimäinen, ohut, luonnollinen ja sisältää 30spf:n. Voide antaa kuulaan lopputuloksen, eli juuri sellaisen josta itse pidän kaikista eniten! Tämä on ehdottomasti myös sellainen tuote, jota voi levittää kasvoille sellaisenaan ilman muuta meikkiä. Se tasoittaa ihon pintaa ja antaa ei meikkivoidemaisen lopputuloksen, aivan super hyvä. Itselleni valikoitui sävy Buttercream 03 ja se on aika täydellinen hieman tummemmalle iholle. Eikä muuten haittaa vaikka päivettyy, voide ei vedä kasvoja vaaleammiksi vaan sulautuu ihon sävyn mukaisesti.

IMG_7078

Toinen saman sarjan helmi löytyi meikkitaiteilijan loihdittua kasvoilleni täydellisen meikin käyttäen myös eye brighteneria, eli silmien valovoidetta. Mulla on pitkään ollut käytössä milloin mikäkin tuote silmäalusille mutta koskaan en ole oikein osannut käyttää niitä oikein. Paljon olen saanut anteeksi, sillä mullahan ei ole mitkään kovin tummat silmänaluset eli luonnollisestikaan ongelmaa ei ole ollut. Jokatapauksessa, tämän tuotteen kanssa lopputulos oli taas kyllä niin huikean erilainen! Tätä ja korostuspuuterin vaaleaa osiota silmien alle niin avot. Kyllä saa kummasti silmät ihan erilaista hehkua ilman panda-efektiä. bareMineralsiahan myy suomessa ainakin KICKS.

IMG_7081

Sephoran oma meikkisarjan on itselleni täysin tuntematon. Sarja näytti kuitenkin niin laajalta ja tuotteita googlaillessa löysin paljon kehuja. Pitkään mulla on ollut hakusessa uusi poskipuna, joten sellainen tuli kyllä tarpeeseen. Luonnossa poskipuna on paljon tummempi mitä se tässä kuvassa näyttää, sävy on hyvin persikkainen. Jotenkin valo söi väriä, kuten kuvasta voi huomata. Tätä poskipunaa kuitenkin muutaman kerran käyttäneenä pakko sanoa, että on aivan erinomainen! Ihana sävy ja levittyvyyskin täydellinen. Tässä ei ole laisinkaan mitään shimmeriä, vaan kyseessä on ihan mattainen puna. Hinta oli joku reilu 8 euroa, eli ei ollenkaan paha.

IMG_7082

Ja enhän mä tältäkään reissulta selvinnyt ilman yhtä uutta huulipunaa… Perus. :) Olen tavallisesti aika ujo kokeilemaan uusia punia, koska olen niiden suhteen niin tarkka. En koskaan kaupassa ilkene testata huuliin niistä testereistä, joten usein mennään pelkän sävyn silmäilyn perusteella. Pariisilainen Bourjoirs -meikkisarja on itselleni täysin tuntematon, mutta mattaisia huulipunia katsellessani huomasin rakastuneeni silmilläni tähän yhteen sävyyn 39, Pretty in Nude. Riskillä ostin, koska hintaakaan ei ollut kuin reilu kymmenisen euroa. Arvatkaa vaan kuka löysi uuden huulipunasuosikin Estèe Lauderin rinnalle?!

Onko täällä muuten muita Sephoraan hurahtaneita? :) Missä maassa on mielestänne paras liike? Kuulemani mukaan Milanossa ollaan jo ihan eri svääreissä kuin vaikka Barcelonassa. Kuulostaa hullulta, tiedän. :D

IMG_7086

On my way

4 vastausta artikkeliin “Barcelonan Sephorassa”

  1. Dubain Shepora..huhuh. Toi on niin helmi liike kaikekseen, että siellä kyllä sekoo ihan totally :D Miksei meil oo tota suomessa.. ;)

    • Ooh, voin kuvitella! <3 No sanos muuta… Ihan eri sarjaa kuin Stockka, Sokos tai Kicks… Vaikka Kicksissä ehkä eniten tuota fiilistä haettukin. Toivottavasti toi löytyy Berliinistä niin pääsen vielä toisenkin kerran kesän aikana törsäämään. :D

  2. Minkä sävyinen tuo sinun marc jacobsin contour on? Mietin punertavemman ja neutraalimman sävyn väliltä vaihtoehtoa itselleni. :)

    • Se on Hi-fi 60. Eli kumpi se nyt sitten lienee? Sama tuote neuvottiin myös vaaleatukkaiselle ystävälleni eli kai tuo sävy on sellainen yleispätevä. :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta