Ihan Pocahontaksena

Tuon lempinimen taisin saada yksi ilta Barcelonassa, kun oltiin ystävien kanssa katsomassa Juventus-Barcelona matsia. Rakastan erilaisia pääpantoja ja etenkin hippihenkiset sulat ja kukat ovat mieleeni. Tämä ”panta” oli itseasiassa tarkoitettu vyöksi, kun sen jonkun pienen La Ramblan putiikin vyöhyllyltä mukaan nappasin. Jokatapauksessa, kivastihan se menee päässäkin!

Punaiseen shortsijumpsuittiin sen sijaan ihastuin Barcelonan Zarassa mutta harmikseni sain tuona kyseisenä iltana heti stögäyksen takalistoon, eli pepussa koreilee nyt mukava musta läntti joka ei salettiin lähde pesussa. Nice! Onneksi ei sentään palanut läpi. Mua itseasiassa ärsyttää todella paljon humalaiset ihmiset, jotka baareissa tai kaduilla töhrivät toisten vaatteita juurikin röökillä tai drinkeillä. Ei ole muuten varmaan montaa baarikertaa etten saisi aina jonkun juomat päälleni… Itse koitan aina olla mahdollisimman varovainen, joten ehkä siksi harmittaa jengi joka kulkee silmät selässä monen promillen känni päällä. Koputetaan nyt tietysti puuta, nimittäin jos näin sanoo niin ensi kerralla minä olen se joka töhrii jonkun toisen asun. :D

Anyways, ajattelin käydä etsimässä kyseistä jumpsuittia Helsingin ja viikonloppuna Tallinnan Zarasta. Tuotteet eivät kuitenkaan kauheasti vaihtele maittain, joten ehkä mulla on vielä toivoa löytää uusi vastaava ja vielä oikeassa koossakin?

Mitäs te olette mieltä asusta, pidättekö? Niin ja kiitos mun ihanalle matkaseuralaiselle Lotalle kuvista! <3

IMG_6935IMG_6952IMG_6957IMG_6938IMG_6937IMG_6944IMG_6948IMG_6954

On my way

6 vastausta artikkeliin “Ihan Pocahontaksena”

  1. Tosi kiva asu tosiaan!, vitsi et harmittaa ihan sun puolesta toi ”tahra”:/ toivottavasti löytyy uusi, sopii sulle sen verran hyvin:)

    • Oi kiitos! Nojoo, argh. Rasittavaa… No ehkä mä löydän vielä Helsingin Zarasta uuden!? :)

  2. Ainakin vielä viime sunnuntaina noita jumpsuitteja oli keskustan Zarassa :) Ihana asu!

  3. Ihanan näkönen jumpsuitti, pitää käydä itsekin katsastamassa paikallinen zara :) tuo väri pukee sua tosi hyvin!!

    • Kannattaa, ihan super kiva myös päällä. Itse otin koon xs sovittamatta mutta suosittelen kyllä reilumpaa… Melkein koko suurempi jos on suht pitkä tyttö. :) Ja kiitos! Punainen on kyllä ihana vaikka harvoin sitä tulee ostettua jostain syystä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta