Paras maustamaton hera

Vieläkö muistatte, kun tässä kesän alussa vinkkasin teille löytäneeni vihdoin heran, joka toimii täydellisesti itselleni? Olen kokeillut aika monia prodejauheita poikkeuksetta huonolla menestyksellä. Toisista saan oksettavaa oloa, toisista vatsakipua ja toisista taas karvaan sivumaun, joka myöskin saa fiiliksen lähestulkoon pahoinvoinnin puolelle. Eihän se ole palauttavan tarkoitus, eihän?

Aloitin taannoin yhteistyön *Luontaistukku.fi:n kanssa, joka toimii täysin ilman kaupan välikättä ja täten pystyy tarjoamaan laadukkaita luomusertifioituja tuotteita ns. tukkuhintaan. Tämä kyseinen *suosikkihera on tosiaan heiltä testattavaksi saatua ja hinnaltaa erittäin kilpailukykyistä (17,90€/800g). Luontaistukku ei käytä heroissaan aspartaamia, sukraloosia tai muita keinotekoisia makeutusaineita mikä tekee näistä tuotteista ainakin omalle vatsalleni sopivia. Ja vaikka maitotuotteita vältänkin, ei kyseisen heran vähälaktoosisuus ole vaikuttanut vatsaani millään tapaa. Tästä herasta ei siis tule vatsanpuruja, tukkoista ja limaista oloa tai sitä konkreettista pahoinvointia.

IMG_7206

No miten sitten nauttia maustamaton hera? Itse olen tietysti siinä mielessä onnekas, että sali on naapurissamme jolloin voin tulla aina suoraan kotiin ja juoda treenien jälkeen palauttavaa. Juon heran joko tuorepuristetun appelsiinimehun seassa (1 lasillinen) tai vastaavasti smoothiessa. Koska kyseessä on maustamaton tuote, ei se luonnollisestikaan puske juoman läpi. Heraproteiini Standardeista löytyy toki myös maustettujakin versioita, esimerkiksi kaakao ja vanilja, joissa kuulemma niissäkin maku on hyvin, hyvin mieto. Noissa maustetuissa makeutukseen on käytetty steviaa, sekä luonnollisia aromeja.

Jotakuta varmasti kiinnostaa myös tuotteen ravinto-arvot, joten tässä tulee esimerkkinä mansikan makuisen heran tiedot:

Ravintoarvot (mansikka) / 100g

Energiaa 1448kJ / 341kcal
Proteiinia 70g
Hiilihydraatteja 15g
– Sokereita 0,5g
– Laktoosia 0,5g
Rasvaa 7g

IMG_7197

Minä olen tosiaan vihdoin ja viimein löytänyt itselleni sopivan heran, jota en hevillä tule vaihtamaan! Käytän jauhetta 1-2 rkl päivässä, aamusmoothiessani ruokalusikallisen ja sitten vielä jos käyn salilla niin salitreenien jälkeen yhden lusikallisen. Suosittelen tätä lämpimästi kaikille muillekin herkkävatsaisille ja teille, jotka kaipaatte ruokavalioonne heralisän mutta tahdotte sen olevan mahdollisimman puhdas ja luonnonmukainen ilman makeutusainepaholaisia.

Onko joku muu kenties hurahtanut tähän kyseiseen heraan? 

PS. Muistattehan, että lukijoilleni koodilla ONMYWAY edelleen -10 % alennus ensimmäisestä tilauksesta luontaistukku.fi:hin!

* Tuote saatu blogin kautta

On my way

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 1
Tykkää jutusta