Linkkaa blogisi – suosikit

Arvatkaa vaan kuka oli unohtanut vallan tämän koko Linkkaa blogisi -postauksen!? Onneksi joku ihana vielä kommentoi siihen blogi-linkillään ihan tässä muutama päivä sitten, jolloin muistin koko jutun. Eilinen ilta menikin sitten teidän sivujanne selaillessa. Todella monta hyvää blogia ja suurinosa itseasiassa sellaisia, joista en ollut ennen kuullutkaan. Mielestäni mahtava juttu, sillä juuri tämänhän takia tällaisia postauksia pitäisi tehdä useamminkin! Itse ainakin ajattelen niin, että toisen blogin esille nosto tai suosittelu ei ole itseltäni millään tapaa pois, päinvastoin. Kiva saada omallekin lukulistalle lisää luettavaa. Vaikkakin viime aikoina mun blogien lukeminen on kyllä ollut kyllä hävettävän minimissä…

Mutta pidemmittä puheitta itse asiaan, eli viiteen valitsemaani suosikkiin. Kuvat on lainattu aina kustakin suosittelemastani blogista, toivottavasti itse bloggarit eivät pistä pahakseen? Laittakaa mulle toki viestiä jos haluatte ne poistettavan.

Kuvakaappaukset22

1. KodinKulmia – http://kodinkulmia.blogspot.fi/.

Tämä blogi pisti silmääni etenkin upeilla suurikokoisilla kuvillaan ja puhtaalla linjallaan. Ulkoasu on selkeä ja kuvat laadukkaita, siispä enemmän kuin minun makuuni! Luen todella harvoin sisustusblogeja, varmaan siksi etten oikein ole löytänyt sopivaa tai osannut edes etsiä. Tätä blogia oli mielenkiintoista lueskella ja visuaalisuuden ohella jutut innostivat. Ja mites tuo kissa, aivan ihana!

Koko näytön kaappaus 17.6.2015 193851

2. DOWN AT THE CROSSROADS – http://rolssi.blogspot.fi/

Tähän blogiin olen törmännyt aikaisemminkin kirjoittajan kommentoitua blogiini. Itse nimittäin tapaan usein kurkata kommentoijien blogeja ja jos joku henkilö kommentoi usein, tulee kirjoittaja väistämättäkin ”tutuksi”. Pidän Rosan blogin ulkoasusta, suurista ja laadukkaista kuvista, sekä kirjoittajan tyylistä jossa on paljon samaa kuin omassanikin. Myös blogin monipuolisuus ja tiuha postaustahti ovat makuuni! On muuten kiva lukea samasta blogista juttuja niin kauneudesta, muodista, kuin ihan elämästä noin yleensäkin.

Kuvakaappaukset23

3. New Life by Jenni – http://newlife-jnn.blogspot.fi/

Jenninkin blogille propsit upeasta ulkoasusta! Empä mahda sille mitään, että omaan silmääni selkeä yleisilme ja suuret kuvat ovat ilmeisesti se yksi tärkeimmistä jutuista. Tykkään tämän blogin asukuvista ja niiden tyylistä, myös Jennin asuissa oli paljon sellaista jota löytyy omista asuistanikin. Naisellisuutta ja klassisuutta mutta sitten välillä hieman villimpiäkin kortteja. Postaukset ovat selkeitä ja tekstikin mielekästä luettavaa. Tyyliseni blogi, ehdottomasti!

Kuvakaappaukset25

4. Milkainnamaaria – http://milkainnamaaria.bellablogit.fi/page/8/

Milkan blogissa kivan ulkoasun lisäksi minuun iski etenkin ne pohtivat jutut. Kun blogia lueskeli taaksepäin, löysi paljon kirjoituksia joissa oli jotain samaa kuin itsessäni. Pohdintaa olemisesta ja sen vaikeudesta, siitä kenen käsissä tämä kaikki on (vai onko kenenkään?) ja ajatuksia onnellisuudesta. Juuri näitä juttujahan minäkin pohdin! Mielestäni on aina upeaa, kun bloggarit tuovat blogeihinsa muutakin kuin pelkän ulkokuoren. Varmaan siksi, koska itsekin tahdon antaa blogissani muutakin kuin pintaa, niin kiinnostun muidenkin blogeissa tästä ominaisuudesta.

Kuvakaappaukset24

5. Beauty Box – http://ellit.fi/muoti-ja-kauneus/beauty-box/

Tähänkin blogiin olen törmännyt aikaisemmin ja jo silloin pistin sen positiivisessa mielessä merkille. Siisti ulkoasu, asuja, muotia, kauneutta ja matkustusta. Nuo kaikki seikat saivat minut tykästymään! Pidän kirjoittajan tyylistä ja etenkin laatukosmetiikkaan liittyvät postaukset inspiroivat. Blogissa on kuvia myös ihan sieltä täältä, mikä sekin tekee postauksista luonnollisia. Blogi on tietyllä tapaa ihanan järjestelmällinen mutta kuitenkin luova eikä turhan kiiltokuvamainen. Ehdottomasti luettaviin!

Siinä ne viisi. Joukossa oli toki muitakin erinomaisia blogeja mutta nämä pistivät eniten omaan silmääni. Toivottavasti näiden joukosta löytyy teillekin uutta luettavaa! 

On my way

Yksi vastaus artikkeliin “Linkkaa blogisi – suosikit”

  1. oi, minähän se siellä! <3_<3 Kiitos ja kiva kun tykkäät!
    Itse löysin tästä postauksesta, monia uusia blogeja luettqavaksi, kiitos! :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta