Se ois Juhannus

Oikein ihanaa Juhannusta jokaiselle! Sää ei tosiaan tänä(kään) vuonna ole mikään se parhain mutta eiköhän tuo positiivinen asenne (ja ilojuoma?) saa ihmeitä aikaan. Me suunnataan useamman vuoden perinteen mukaisesti Nummelaan frendin Juhannuskemuihin, jotka kestävät suosilla sen pari päivää. Teltta mukaan ja siihen ripaus camping-henkeä. Jos viime vuonna selvittiin teltassa jopa kaksi yötä, selvitään me tänäkin vuonna. Onneksi ollaan vielä nuoria eikä voi valitella etteikö selkä kestäisi. ;) Mutta tosiaan tulossa siis aika juhlan täyteisen pari päivää. Juhannus on itselleni sellainen ainut kerta vuodessa, kun juhlat jatkuvat parhaimmillaan muutaman päivän ajan. Jollain ihmeen kaupalla sitä viime vuonnakin jaksoi, joten eiköhän se kisakunto ole edelleen tallessa, heheh. Mitäs te puuhaatte Juhannuksena? Vietättekö sen rauhallisesti mökillä vai kuuluuko siihen kenties festareita tms.?

Koneelta löytyy edelleen näitä Barcelonan asukuvia, joten tänne harmauden keskelle hieman vehreämpää maisemaa. Kuvat on napattu La Sagrada Familian viereisessä puistossa joka oli niin  nätti ja suloinen. Tuo viitta on muuten yksi ihan parhaista shoppailu löydöistani Barcassa, rakastuin siihen oitis ja olihan se pakko kotiuttaa. Jotenkin taas näin ”kesän” tullen muhun on tullut ripaus sitä hippihenkisyyttä ja kummasti nuo kaikki vaaleat inkkarimeiningit ovat lähteneet kaupan hyllyiltä himaan. Mitäs tykkäätte asusta?

IMG_6735IMG_6721IMG_6734IMG_6726IMG_6717-001IMG_6737IMG_6727

Shortsit Levis / Toppi Cubus / Viitta Bershka / Kello MK / Laukku Coccinelle / Aurinkolasit GT

On my way

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta