Lumenen päivettävät

Kuten olen muutamaan otteeseen täälläkin mainostanut, en ole käyttänyt itseruskettavia enää aikoihin. Mitä nyt satunnaisesti kasvoilla mutta muuten ollaan menty nollatoleranssilla. Jossain vaiheessa lotrasin niillä enemmän kuin laki sallii, nykyään haluan herätä puhtaista lakanoista, tuoksua hyvälle ja näyttää aina siistiltä ilman iholäikkiä. Mielestäni itseruskettavat ovat jopa hieman out, vaikka ne näin kesän tullen aina pinnalle nousevatkin. Kaunis iho on kuulas ja heleä, ei keltainen tai läikikäs.

Tämä seuraava osio sitten kumoaakin täysin tuon ensimmäisen, hahah. No ei vais, vaikka pari rusketussuosikkia taisin jälleen löytääkin. Lumene nimittäin yllätti minut taannoin pienellä lahjapaketilla, joka sisälsi kuin sisälsikin muutaman rusketustuotteen. Alkuun olin skeptinen ja mietin, että nyt jäävät kyllä purkit nurkkiin. Uskaltauduin kuitenkin kokeilemaan molempia ja etenkin tämä toinen kasvoille ja vartalolle tarkoitettu itsari herätti mielenkiintoni. Kasvoille olen satunnaisesti tykännyt päivettäviä käyttää ja tämä itseasiassa osoittautui aivan mielettömän hyväksi sellaiseksi! Tuoksu on ihana (uskomatonta) ja koostumus sopivan ohut,  jolloin voide on helppo sekoittaa kasvovoiteen sekaan. Ihosta ei muutenkaan tule keltainen, vaan se päivettyy asteittain. Erinomainen tuote rusketuksen ylläpitoon etenkin kasvojen iholle, josta se tuppaa ensimmäisenä katoamaankin. Vartalolle en voidetta kokeillut mutta uskoisin, että vetää varmasti vertoja Dovelle.

IMG_7317

Toinen ruskea purkki on Lumenen Heleyttävä BB-vartalovoide, joka oli aikanaan ehdoton lempparini. Se oli silloin erilaisessa purkissa mutta ihan ympärivuotinen tuote minun kaapissani. Voide antaa siis iholle päivettyneen värin ja hehkun, sekä korostaa jo olemassaolevaa rusketusta. Tämä huuhtoutuu pesussa pois, joten läikkiä tai pahaa hajua ei tarvitse myöskään pelätä. Voiteessa on mukana myös pientä shimmeriä, eli tällä saa kyllä kivasti huijattua silmää. Tietenkin sitä toivoisi tänne Suomeenkin lämpöä ja aurinkoa ettei huijauksiin tarvisi turvautua, mutta toistaiseksi mennään sillä mitä annettu on. Ainut miinus shimmerin kanssa on tahraavuus… Valkoiset vaatteet muuttuvat aika äkkiä ruskeiksi jos voiteen ei anna kuivua riittävän pitkään. Suosittelenkin rasvauksen jälkeen ainakin vartin kuivattelua ennen pukeutumista. Kiteytettynä sanoisin, että loistava kesätuote jokaiselle ihotyypille! Vaikka olisit kuinka vaalea, tällä voi saada turvallisesti väriä eikä tarvitse pelätä epäonnistumista.

Onko kumpikaan rusketustuote teille entuudestaan tuttu? Mitä mieltä olette ylipäänsä itseruskettavista, in vai out?

IMG_7314

On my way

4 vastausta artikkeliin “Lumenen päivettävät”

  1. Minulla on nyt käytössä se gradual self tan lotion, niin levittämisvaiheessa tuoksu on miellyttävä, mutta kyllä se haisee sitten iholla hetken päästä :( Salilla varsinkin kun hikoilee, niin heti tuntee sen hajun. Mut tää on ehkä ainut sen huono puoli, muuten olen tyytyväinen. Hyvin tasainen ja luonnollinen lopputulos, se lähteekin tasaisesti pois eikä tule niitä läikkiä.

    • Joo, nuo hajut ovat kyllä todella vastenmielisiä. Levitysvaiheessa sitä monestikaan ei ole mutta auta armias, kun on ihollasi niin kyllähän oman ihon pH alkaa muuntamaan tuoksua sinne hajun suuntaan… Tuon takia en enää tykkää kropalle laitettavista itseruskettavista.

  2. En ole moniin vuosiin käyttänyt mitään ruskettavia tuotteita, mutta tänä keväänä tilasin muutaman putilon testiin, kun lakanan valkoinen iho alkoi ärsyttää. Tykkäsin kyllä näistä Yves Rocherin asteittain päivettävistä tuotteista, eivät haise niin voimakkaalle eivätkä jätä laikkuja mennessään :) Ja tulevat näköjään tarpeeseen koko kesän, kun ei tuo aurinko meinaa meitä lämmittää

    • Joo, ymmärrän. No näinhän se on… Jos haluaa iholleen pientä päivetystä eikä halua grillata itseään solkussa jää ir:t oikeastaan ainoaksi vaihtoehdoksi. Itse olen onneksi päässyt siitä rusketuspakkomielteestä ja nykyään pidän vaaleaakin ihoa kauniina. Paljon rumempi on itseruskettavasta saatu keltainen likaiho. Tosin asteittain päivettävillä ei onneksi taida oikein olla mahdollista sellaista keltaihoa aikaansaada…

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta