Kuulumisia videolla

Iiiks, viime videosta on ikuisuus! Johan oli siis aikakin päivitellä vähän liikkuvan kuvan muodossa, kirjaimellisesti. Jatkossa tosiaan tulossa videoita enemmän, sikäli mikäli teitä sellaiset kiinnostavat? Nyt, kun löytyy parempi työväline tähän puuhaan on minustakin paljon mukavampi kuvailla. Itsehän inhoan katsoa näitä videoita, koska se myötähäpeän määrä… Ja tällehän ei mahda mitään vaikka kuinka koitan miettiä, että ei kannata nolostella. :D

Mutta tosiaan palautetta saa antaa! Millaisia videoita toivotte jatkossa? Vai toivotteko niitä laisinkaan?

On my way

8 vastausta artikkeliin “Kuulumisia videolla”

  1. Moikka! Tosi kivoja nää videot! Mietinkin itseasiassa yks päivä, että sulta ei ookaan vähään aikaan videoita tullut. :) joten tosi kiva! Meikkivideot on aina kivoja. Esim. Miten teet juhlameikin olisi kiva nähdä ja saada itsekin ideoita. Kivaa kesää sulle! :)

    • Moikka. No ompas kiva kuulla! :) Hyvää harjotusta itsellekin olla muutoinkin kameran edessä kuin kuvattavana. Meikkivideot lähtevät ehdottomasti toteutukseen. En vaan oikeasti ole mikään juhlameikin tekijä, tykkään aika luonnollisesta lookista joten harvoin teen tummaa silmämeikkiäkään. Mutta voisihan sitä toki pitkästä aikaa hieman leikitellä… :)

      Mukavaa kesää sinnekin!

  2. Meikkivideota toivottaisiin täällä. Ja ehdottomasti kiva saada välillä videonmuodossa postauksia ja kuulumisia. :)

  3. Iso peukku näille videoille! Meikkivideot ja muut esim. kosmetiikkaesittelyvideot kuulostais mielenkiintosilta jutuilta! :)

  4. Moikka Jutta! :) pakko kommentoida pienen tauon jälkeen, sillä oli oikein kiva nähdä pitkästä aikaa videopostausta! Näitä lisää! ;) muutenkin blogiasi on edelleen mukava lukea, vaikkakin laiskasti tuleekin välillä kommentoitua….

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta