Neljä hiussuosikkia just nyt

Ajattelin pitkästä aikaa jakaa teille muutaman uudehkon hiustuotesuosikin, joista jokainen on blogin kautta saatu mutta käytössä erinomaiseksi havaittu. Tavallisestihan kesäisin oma tukkani on extra kuiva mutta nyt, kun aurinko on ollut kortilla ei tuo kuivuus ole vielä äitynyt kovin pahaksi. En tiedä teistä mutta omalla tukallani on taipumus erilaisiin vaiheisiin, jotka saattavat liittyä hormonitoimintaan, vuodenaikaan, stressiin tai juurikin siihen ilmastoon. Eli välillä hiukset kuivuvat kokoajan, toisinaan taas rasvoittuvat, sitten ovat sähköiset ja jossain kohtaa taas onneksi ihan täydelliset. Tällä hetkellä meneillään on kuivahko/normaali kausi mutta samalla tuntuu, että päänahka rasvoittuu tavallista enemmän. Hiukset kasvavat myös aivan hirveää vauhtia jonka vuoksi saisi kokoajan olla fiskarsit kädessä.

Olen aika ronkeli hiustuotteiden suhteen ja vaikka monia blogin kautta saankin kokeilla, harvaan oikeasti tykästyn. Nämä neljä jotka nyt teille esittelen, ovat siis rehellisesti sanottuna mielestäni hyviä tuotteita. Ainakin omalle hiukselleni. Toki kaikki tuotteet eivät sovi jokaisen tugeelle mutta ainahan sitä voi testata jos tuntuu, että joku kolahtaa tai löytyy sellainen joka vastaisi omia sen hetken tarpeita. Nuo tarpeet, kun tosiaan vaihtelevat hiuslaadusta ja vuodenajasta riippuen. Pidemmittä puheitta kuitenkin itse tuotteisiin!

IMG_7430-001

1. Paul Mitchell – Thicken Up styling liquid -muotoiluneste.

Tähän rakastuin oitis tuotetta muutaman kerran kokeiltuani. Kyseessä on siis muotoiluneste joka antaa hiukselle tuuheutta, kiiltoa ja samalla rakennetta. Aivan täydellinen kiharakampauksen alle! Tai vastaavasti kuivaan hiukseen siloittamaan ja erottelemaan. Mitchellin tuotteista olen kyllä aina pitänyt, eikä koskaan ole ollut mitään negatiivista sanottavaa. Mielestäni tämä sopii muuten myös ohuehkollekin tukalle sillä ei tee hiuksista laisinkaan rasvaisia tai lättänöitä.

IMG_7438

2. John Frieda – Luxurious Volume Refresh dry shampoo (vasemmalla).

Kuivashampoot ovat kuuluneet peilikaappini sisältöön niin kauan, kun muistan enkä osaisi enää kuvitellakaan eläväni ilman näitä pahan hiuspäivän pelastajia. Kuivashampoissakin on kuitenkin eroja ja itseasiassa aika isoja sellaisia. Osa freesaa tukkaa hetkellisesti mutta sen jälkeen lätistää sen. Kunnon tuotteet tuuheuttavat hiuksia samalla, kun antavat siihen puhtautta. Laadukkailla tuotteilla hiukset pysyvät myös freeseinä koko päivän, eikä kuivista tarvitse lisäillä kesken kaiken. Oma ehdoton suosikki tähän puuhaan on John Friedan kuivashampoo. Tämä on yksi niistä täydellisimmistä, joka antaa tukalle kuohkeuden lisäksi puhtaan fiiliksen. Käytän tätä myös todella usein ns. tyvikohottajana esimerkiksi kiharakampauksissa.

3. Four Reasons – Shine Spray.

Kiiltosuihkeista mulla oli aikaisemmin pelkkää huonoa kokemusta. Kaikki kokeilemani tuotteet eivät oikeasti tuoneet kiiltoa, vaan tekivät tukasta raskaan. En tiedä onko oma hiuslaatuni jotenkin herkkä, mutta se reagoi helposti liian stydeihin tuotteisiin rasvaisuudella ja liimamaisuudella. Kuka haluaa, että tukka näyttää viimeistelytuotteen jälkeen kuin se olisi rasvalla valettu? -Tuskin kukaan. Sen ei siis kuuluisi olla näiden tuotteiden tarkoitus, ei edes kiiltoa antavan ns. siloittavan suihkeen. Tämä Four Reasons -sarja on itselleni aika uusi tuttavuus mutta pakko sanoa, että positiivisella tavalla yllättävä! Tämä kyseinen kiiltosuihke tuo hiuksiin oikeasti kiiltoa ja samalla antaa kampaukselle kosteussuojan. Isot propsit myös riittoisuudesta!

2015-06-29

4. John Frieda Beach Blonde – Sea Waves -suolasuihke.

Ja heti alkuun, älkää antako nimen hämätä! Tämä sarja ei tosiaan ole pelkille blondeille. Kyseessä on siis Friedan uusin hiussarja kaikille kesähiuksille, vaaleille ja tummille. Tämän sarjan ehdoton lempparini on suolasuihke, jossa on paitsi aivan mielettömän ihana tuoksu myös surffiletin aikaansaava vaikutus. Harvasta suolasuihkeesta olen pitänyt mutta tämä, ohh!! Voisin suihkia tuotetta vaikka kokoajan, vartaloa myöten. Mielestäni suolasuihke on erinomainen tuote etenkin niinä päivinä jolloin tukka ei ole enää ihan täydelllisessä kuosissa. Tämä suihke yhdistettynä kuivashampooseen voi pelastaa aika pahankin hiuspäivän ja tehdä liimaletistä kuohkean surffiletin. Edullisesta hinnasta plussaa!

IMG_7467

On my way

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta